reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hejka, moje dziecię śpi o tej porze:tak:! zawsze była kolka a dziś kąpiel, potem kolacja i teraz śpi:-D, ja sama robiłam pierogi zawsze na święta a nie wiem czy dam rade w tym roku, może sie uda :tak:a jak nie to zamówię

reklama
Witam w ten pochmury dzień.

Dziewczynki czekam na Was jutro.Podajcie mi tylko, która godzina Wam odpowiada.Jedyna prośba to nie przed 11:-D
Wysłałam tym, które nie miały info na priva dotyczace mojego adresu itd.Jesli są jakieś pytania to piszcie lub dzwońcie:tak:

KOCHANE I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ ZA WCZORAJSZE ŻYCZENIA.

Ostatnia edycja:
Olga zgadnij co ja mam dzisij na obiad zrobic Franiowi;PPPP

oczywiscie zolte ziemniaczki , pomaranczowe kotleciki i zoelonego ogorka:pPPP

jeszcze raz dziekuje ... wspaniale spedzilam czas no poza tym malym niedomowieniem urodzinowym:pPPPP ale juz my sie z Toba przy okazji policzymy!!! smaruj smaruj na zaś tyłeczek:p

buzkiii uciekam te kotlety tluc:p

Qukie-czy musisz mi przypominać o tej 3 z przodu cały czas:-D:-D:-DKochana cieszę się, że wszystko smakowało:-)A z tyłeczkiem to uwazaj żebys Ty nie musiała sobie smarowac, po tym jak Ci wtłuke jak nie przestaniesz z tym niedomówieniem:-D:-D:-D
Co do kotlecików to ja te piersi kroje w cienkie plasterki-nie tłukę, choc roztłuc pewnie tez można.
Buziaczki.

Dziewczyny muszę odwołać imprezę.Przepraszam!
Własnie wróciłam z zakupów i Łukasz mi powiedział, ze Iga ma temperaturę.Faktycznie nie dosc, ze ma temperaturę to zaczyna do tego charczeć.Już mam umówiona wizytę u Pani doktor.A ja już zrobiłam zakupy na jutro:-(, ale co zrobić-takie życie.Nie chcę żeby Wasze dzieci się pozarazały.Mam nadzieje, ze to nic powaznego i w przyszłym tygodniu przyjedziecie do mnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry