reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Wiola Ty mnie nie rozśmieszaj, żaden kłopot!!! no to załatwione , hehe. myslalam, ze się nie pomiescimy, ale Ci wierzę na slowo:D fajne foty, juz je gdzies widzialam:D:D

reklama
Czesc dziewczynki. Sorki ,ze dopiero teraz sie odzywam ale byla u mnie kolezanka cale przedpoludnie.
Mysle ,ze pomysl Mikolajek jest naprawde bardzo fajny :)
Co prawda ja jeszcze nie mam mojego synusia ale chetnie wezme udzial w imprezce o ile akurat nie bede parla :)

Co do skladek to faktycznie niewiadomo jakie mozliwosci finansowe maja inne mamy.
jak dla mnie to kazdy dzieciaczek w mikolajkowym stroju i losowane paczuszki lub moze nawet takie same paczuszki to swietny pomysl. Szczegolnie ,ze niektore Np. te roczne moga sie prawdziwego mikolaja przestarszyc a te jeszcze mniejsze (franus i asia) wogole nie beda wiedzialay o co chodzi :).
Mikolajkowy pajacyk nie jest w koncu taki drogi a dzieci bosko by wygladaly :).

Mysle ,ze szczegoly mozna omowic jutro przy kawce :).
ja tez bede u Ciebie Aniu - zabrac kogos po drodze?
Wiole mialam zabrac wiec mam jeszcze miejsce dla jednej mamy z dzieciaczkiem. Kto chetny?
Piszcie do mnie na gg jakby mnie tu nie bylo 1132682.

cześć dziewczyny:-)
a ja niestety jutro nie pojawie sie:-( ale to tylko dlatego ze wczoraj trafiłam do szpitala na szczęście dziś mnie wypisali, wiec jestem już w domu, okazało sie ze mam pozostałości po cc, dostałam leki, kroplówki i dziś lepiej ale od niedzieli to tragedia:szok: co do pomysłu na mikołajki to jestem za, super! Mam nadzieje do tego czasu wydobrzeć i pojawić sie z Asia- będzie miała 2 m-ce, a co do miejsca to możemy pomyśleć ze u mnie można by mamy duże mieszkanie myślę ze spokojnie sie pomieścimy;-)

No i co? nikt wiecej sie nie zglosil o podwiezienie?
Justyna - Ty to chyba samochodem jedziesz
Mloda - Maz Cie podwozi, tak?
Wiola - ja ja zabieram
Manija i Olga- w Poslce
Gosia - to sasiadka Ani wiec da jakos rade :)
Gabrysia - Chyba z Gosia dotrze
Wiesienka - Bidulka lapie forme wiec jej nie bedzie
Ruda - Ruda jak wolisz to wsiadaj w darta do Blackrock a ja Cie z darta zabiore albo w Luasa i do konca (Sandyford) i tez Cie odbiore) tylko daj mi znac wczesniej.
Czy o kims zapomnialam ???

No i co? nikt wiecej sie nie zglosil o podwiezienie?
Justyna - Ty to chyba samochodem jedziesz
Mloda - Maz Cie podwozi, tak?
Wiola - ja ja zabieram
Manija i Olga- w Poslce
Gosia - to sasiadka Ani wiec da jakos rade :)
Gabrysia - Chyba z Gosia dotrze
Wiesienka - Bidulka lapie forme wiec jej nie bedzie
Ruda - Ruda jak wolisz to wsiadaj w darta do Blackrock a ja Cie z darta zabiore albo w Luasa i do konca (Sandyford) i tez Cie odbiore) tylko daj mi znac wczesniej.
Czy o kims zapomnialam ???
Dzieki Monia ja dotre z Gabrysia i ma byc z nia jeszcze jedna nowa mama Ania-chyba sie szykuje jedno z wiekszych spotkanek:-):-):-)

super ,wkoncu forum sie rozkrecilo ,nareszcie ale fajnie bedzie ,ja czekam na monie i justyne maja byc ok 11 jeszcze skocze na solarium 8min bo niebyulam dawno i jedziemy doi aneczki

reklama
Do góry