Amelia Ty pierunie jakie głupoty, jakie głupoty?
Tyś się nie wyspała czy cuś.Widac gołym okiem, że w ogródku z rana nie byłaś bo nie kapejszyn
Ogladałam sukieneczkę Twoją i musze przyznać, że badzo gustowna.Buciki jak n Kopciuszka tez cudne
Ogladałam również zdjecia Amelci z roczku-śliczniutka solenizantka z niej była.Co do bukieciku faktycznie cos by pasowalo pod kątem kwiatów na sukience-oczywiście nie w czarnym kolorze
Przecież to niby radosny dzień.Wprawdzie ostatni w Twoim życiu, ale co tam
Częściej będziesz chodziła do ogródka na ogórki
Anulka2108 to fjnie, że sobie juz sprawdziłas to przedszkole.ja tak jak obiecałam podam Ci potem ogólna strone dotyczaca wszystkich przedszoli.
Dziewczyny czytałam, czytałam i w koncu uff.........skonczyłam zaleglosci nadrobione.jeszcze raz witam wsystkie mamusie nowo przybyłe te, które już poznałam i te z, którymi nie miam osobiscie przyjemności
Ruda szkoda, że Cie tu tak mało, ale fajnie, ze w efekcie docierasz na forum:-)
Manijka fajnie,że u dzieciaczka wszystko dobrze:-)
Wiesienka mam nadzieje że juz wydobrałaś biedaczku.Dzieciatko cudne!:-)
Blondiv-witam Cie bardzo serdecznie.Ty takich pytań nie zadawaj bo chyba będziemy musiały Ci zrobic prani mózgu
Zawsze i wszędzie będziesz mile widziana.Dodatkowo tak sie składa, że nie zawsze i nie u wszystkich się spotykamy.Chyba najczęstsze spotkania maja miejsce u
Aine-naszej małej gospodyni
Wtedy zazwyczaj prawie wszystkie samice docierają.W każdym razie u mnie jesteś bardzo mile widziana tak jak i inee mamuśki:-)Moja córeczka ma 3,5 roku.Mysle, że dzieciaki będa miały wspólny język.