reklama
emwu76
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki. Sorki ,ze dopiero teraz sie odzywam ale byla u mnie kolezanka cale przedpoludnie.
Mysle ,ze pomysl Mikolajek jest naprawde bardzo fajny
Co prawda ja jeszcze nie mam mojego synusia ale chetnie wezme udzial w imprezce o ile akurat nie bede parla
Co do skladek to faktycznie niewiadomo jakie mozliwosci finansowe maja inne mamy.
jak dla mnie to kazdy dzieciaczek w mikolajkowym stroju i losowane paczuszki lub moze nawet takie same paczuszki to swietny pomysl. Szczegolnie ,ze niektore Np. te roczne moga sie prawdziwego mikolaja przestarszyc a te jeszcze mniejsze (franus i asia) wogole nie beda wiedzialay o co chodzi .
Mikolajkowy pajacyk nie jest w koncu taki drogi a dzieci bosko by wygladaly .
Mysle ,ze szczegoly mozna omowic jutro przy kawce .
ja tez bede u Ciebie Aniu - zabrac kogos po drodze?
Wiole mialam zabrac wiec mam jeszcze miejsce dla jednej mamy z dzieciaczkiem. Kto chetny?
Piszcie do mnie na gg jakby mnie tu nie bylo 1132682.
Mysle ,ze pomysl Mikolajek jest naprawde bardzo fajny
Co prawda ja jeszcze nie mam mojego synusia ale chetnie wezme udzial w imprezce o ile akurat nie bede parla
Co do skladek to faktycznie niewiadomo jakie mozliwosci finansowe maja inne mamy.
jak dla mnie to kazdy dzieciaczek w mikolajkowym stroju i losowane paczuszki lub moze nawet takie same paczuszki to swietny pomysl. Szczegolnie ,ze niektore Np. te roczne moga sie prawdziwego mikolaja przestarszyc a te jeszcze mniejsze (franus i asia) wogole nie beda wiedzialay o co chodzi .
Mikolajkowy pajacyk nie jest w koncu taki drogi a dzieci bosko by wygladaly .
Mysle ,ze szczegoly mozna omowic jutro przy kawce .
ja tez bede u Ciebie Aniu - zabrac kogos po drodze?
Wiole mialam zabrac wiec mam jeszcze miejsce dla jednej mamy z dzieciaczkiem. Kto chetny?
Piszcie do mnie na gg jakby mnie tu nie bylo 1132682.
Amelia2008
oki emwu tylko powiedz oktorej sie umawiamy
wiesienka123
mama Asi
cześć dziewczyny:-)
a ja niestety jutro nie pojawie sie:-( ale to tylko dlatego ze wczoraj trafiłam do szpitala na szczęście dziś mnie wypisali, wiec jestem już w domu, okazało sie ze mam pozostałości po cc, dostałam leki, kroplówki i dziś lepiej ale od niedzieli to tragedia co do pomysłu na mikołajki to jestem za, super! Mam nadzieje do tego czasu wydobrzeć i pojawić sie z Asia- będzie miała 2 m-ce, a co do miejsca to możemy pomyśleć ze u mnie można by mamy duże mieszkanie myślę ze spokojnie sie pomieścimy;-)
a ja niestety jutro nie pojawie sie:-( ale to tylko dlatego ze wczoraj trafiłam do szpitala na szczęście dziś mnie wypisali, wiec jestem już w domu, okazało sie ze mam pozostałości po cc, dostałam leki, kroplówki i dziś lepiej ale od niedzieli to tragedia co do pomysłu na mikołajki to jestem za, super! Mam nadzieje do tego czasu wydobrzeć i pojawić sie z Asia- będzie miała 2 m-ce, a co do miejsca to możemy pomyśleć ze u mnie można by mamy duże mieszkanie myślę ze spokojnie sie pomieścimy;-)
Hej!
Tak moj synek Michalek w piatek konczy 5 lat:-)
Do jutra! pa!!! Justynka
Tak moj synek Michalek w piatek konczy 5 lat:-)
Do jutra! pa!!! Justynka
emwu76
No i co? nikt wiecej sie nie zglosil o podwiezienie?
Justyna - Ty to chyba samochodem jedziesz
Mloda - Maz Cie podwozi, tak?
Wiola - ja ja zabieram
Manija i Olga- w Poslce
Gosia - to sasiadka Ani wiec da jakos rade
Gabrysia - Chyba z Gosia dotrze
Wiesienka - Bidulka lapie forme wiec jej nie bedzie
Ruda - Ruda jak wolisz to wsiadaj w darta do Blackrock a ja Cie z darta zabiore albo w Luasa i do konca (Sandyford) i tez Cie odbiore) tylko daj mi znac wczesniej.
Czy o kims zapomnialam ???
Wiola - ja ja zabieram
Manija i Olga- w Poslce
Ruda - Ruda jak wolisz to wsiadaj w darta do Blackrock a ja Cie z darta zabiore albo w Luasa i do konca (Sandyford) i tez Cie odbiore) tylko daj mi znac wczesniej.
gosia7267
Dzieki Monia ja dotre z Gabrysia i ma byc z nia jeszcze jedna nowa mama Ania-chyba sie szykuje jedno z wiekszych spotkanek:-):-):-)No i co? nikt wiecej sie nie zglosil o podwiezienie?
Wiola - ja ja zabieram
Manija i Olga- w Poslce
Amelia2008
super ,wkoncu forum sie rozkrecilo ,nareszcie ale fajnie bedzie ,ja czekam na monie i justyne maja byc ok 11 jeszcze skocze na solarium 8min bo niebyulam dawno i jedziemy doi aneczki
reklama
anulka2108
Początkująca w BB
Dziewczynki dziekuje za super spotkanko bardzo sie ciesze ze was poznałam :-) Oli tez zachwycony tak sie wybawił ze padł u Moni w aucie i spi jak suseł cały czas
Podziel się: