reklama
gosia7267
Fanka BB :)
Zgadza sie:-):-):-)A dzieciaki jak sie pieknie bawily,mamy im wcale nie byly potrzebne;-)Super bylo i mila niespodzianka w postaci OlgiTo co przyszly czwartek u mnie???Co Wy kobitki na to??Inne propozycje??Moze sie pomiescimyI mam nadzieje,ze Aniu dotrzesz do mnie:-)Fajnie,ze dotarly nowe mamy,ostatnia minelam w drzwiach na doleCos jeszcze ustalalyscie z mikolajkami??Buziole i dobrej nocki.Olek po kapieli padl jak kawkakobitki, powiem krótkoby więcej takich spotkań! rewela!!
Cześć Wam! Jestem mamą 4,5 miesięcznego Kamilka. Mieszkamy w Cabinteely D18. Jestem założycielką tematu majówki/czerwcówki na gazeta.ie i właśnie tam Gosia zaprosiła mnie do Was. Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko. Fajnie by było poznać jakieś mamy z okolic
Pozdrawiam Was wszystkie baardzo serdecznie i buziaki dla pociech!!!
gosia7267
Widze,ze juz jestes z nami:-):-):-)Witamy Kamilka rowniez:-)Cześć Wam! Jestem mamą 4,5 miesięcznego Kamilka. Mieszkamy w Cabinteely D18. Jestem założycielką tematu majówki/czerwcówki na gazeta.ie i właśnie tam Gosia zaprosiła mnie do Was. Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko. Fajnie by było poznać jakieś mamy z okolic
siemka dziewczyny,miałąm troche obaw co do dzisiejszego spotkania ale musze przyznać ze było superszkoda tylko ze musiałam szybko spadać:-(dzieciaki fantastyczne,mamy tez niczego sobie dzieki za miłe przyjęcie i mam nadzieje ze bedzie wiecej takich spotkań.
Hej DZIEWCZYNKI:-)!!!!!!!!
Bardzo milo bylo WAS WSZYSTKIE poznac!!!!!!!!!
Jestescie SUPER KOBIETKI
ANIU i OLGO dziekuje!!!!!!
Hej Blondiv:-)
Witamy serdecznie:-)!!!
Bardzo milo bylo WAS WSZYSTKIE poznac!!!!!!!!!
Jestescie SUPER KOBIETKI
ANIU i OLGO dziekuje!!!!!!
Hej Blondiv:-)
Witamy serdecznie:-)!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Amelia2008
witam wszystkie mamy ,
Wczorajsze spotkanko bylo super,moja AMELIA zjadla chyba wszystkie mozliwe cukierki ,procz tego jeszcze zupe ogorkowa zjadla w domu ,a ciasto i salatki pyszne byly,
ALE super bedzie z dzieciaczkami na mikolajki,
Aniu a jak Natalka ,wczoraj jeszcze sie czula?
OLGA ty wariacie fajnie ze juz jestes z nami ,
2giego grudnia moja swiadkowa przylatuje i podobno ma mi robic panienskie ,ale tu w irlandii to pojdziemy sobie do pubu i pare drinkow i koniec wiec kto chetny to zapraszam na chlansko!!!!!
Wczorajsze spotkanko bylo super,moja AMELIA zjadla chyba wszystkie mozliwe cukierki ,procz tego jeszcze zupe ogorkowa zjadla w domu ,a ciasto i salatki pyszne byly,
ALE super bedzie z dzieciaczkami na mikolajki,
Aniu a jak Natalka ,wczoraj jeszcze sie czula?
OLGA ty wariacie fajnie ze juz jestes z nami ,
2giego grudnia moja swiadkowa przylatuje i podobno ma mi robic panienskie ,ale tu w irlandii to pojdziemy sobie do pubu i pare drinkow i koniec wiec kto chetny to zapraszam na chlansko!!!!!
Olga79
Witam z rana moje piekne pipki:-):-):-)
Postaram sie nadrobić bo dawno mnie tu nie byłoHm......obawiam się, że może byc to jednak trudne, ale no cóż kto późno przychodzi ten sam sobie szkodziNa szczęście dzieki wczorajszej imprezie poznałam nowe mamusie:-)
Dziewczyny było bardzo miło Was wszystkie poznać, a stare dziołchy miło zobczyć:-)Tęskniłam:-)........ale wazeliny zużyłam
Aine impreza jak zwykle na miarę wielkiego przyjęcia.Dzieki Ty mój Kwiatuszku w sile wieku
Zgadzam się oby wiecej takich spotkań.Zresztą Yeti powrócił więc teraz dopilnuje wszystkiego.Porzadek musi być
Powiem Wam, że jestem dzis po nocy.Znów szaleje bo spałam aż 3 godziny, ale jakas wyjatkowo żeśka jestemSama nie wiem dlaczego.Przecież u Amelii2008 w ogródku dziś nie byłam
Jeszcze nie doczytałam co tam u naszych świeżo upieczonych mamusiek.W kazdym razie całuję Was mocno i Wasze pociechy
Emwu i Justinerose- bardzo Wam dziękuję za podwiezienie.
Rany dzisiejszy mój wpis to jak jakiś koncert życzeń dla 40 latków........dziekuję, pozdrawiam.........a teraz piosenka z repertuaru Ireny Santor......to tak w sam raz dla tych przed czterdziestką
Dobra koniec pisania.Czas robic drugie śniadanie dla dzieciaczków i gotować obiad
Miłe Panie do poklikania.
Dziewczyny, któras pytała o przedszkola tutaj.Jak teraz wyglada nowy system, który wchodzi od stycznia.Pamiętam, pamietam.Dziś poszukam tej stronki i napiszę na forum bo nie mam pojecia do, której z Was napisać na PW
UCAŁOWANIA
Postaram sie nadrobić bo dawno mnie tu nie byłoHm......obawiam się, że może byc to jednak trudne, ale no cóż kto późno przychodzi ten sam sobie szkodziNa szczęście dzieki wczorajszej imprezie poznałam nowe mamusie:-)
Dziewczyny było bardzo miło Was wszystkie poznać, a stare dziołchy miło zobczyć:-)Tęskniłam:-)........ale wazeliny zużyłam
Aine impreza jak zwykle na miarę wielkiego przyjęcia.Dzieki Ty mój Kwiatuszku w sile wieku
Zgadzam się oby wiecej takich spotkań.Zresztą Yeti powrócił więc teraz dopilnuje wszystkiego.Porzadek musi być
Powiem Wam, że jestem dzis po nocy.Znów szaleje bo spałam aż 3 godziny, ale jakas wyjatkowo żeśka jestemSama nie wiem dlaczego.Przecież u Amelii2008 w ogródku dziś nie byłam
Jeszcze nie doczytałam co tam u naszych świeżo upieczonych mamusiek.W kazdym razie całuję Was mocno i Wasze pociechy
Emwu i Justinerose- bardzo Wam dziękuję za podwiezienie.
Rany dzisiejszy mój wpis to jak jakiś koncert życzeń dla 40 latków........dziekuję, pozdrawiam.........a teraz piosenka z repertuaru Ireny Santor......to tak w sam raz dla tych przed czterdziestką
Dobra koniec pisania.Czas robic drugie śniadanie dla dzieciaczków i gotować obiad
Miłe Panie do poklikania.
Dziewczyny, któras pytała o przedszkola tutaj.Jak teraz wyglada nowy system, który wchodzi od stycznia.Pamiętam, pamietam.Dziś poszukam tej stronki i napiszę na forum bo nie mam pojecia do, której z Was napisać na PW
UCAŁOWANIA
Ostatnia edycja:
reklama
anulka2108
Początkująca w BB
A to JA ja pytalam
weszlam na stronke tego przedszkola i jesn niedaleko w dub 6
małe sprostowanie tam cos sie pokrecilo to moj adres res http://nasza-klasa.pl/profile/605457
weszlam na stronke tego przedszkola i jesn niedaleko w dub 6
małe sprostowanie tam cos sie pokrecilo to moj adres res http://nasza-klasa.pl/profile/605457
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: