reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

witam z kawką :)

aine a wiesz,ja bardzo chętnie, młodemu przyda się troche towarzystwa ;)
Tylko powiedz mi czym tam się do ciebie jedzie i jak długo?? bo musze pomyśleć czy mi Bartek wytrzyma w autobusie tyle czasu ;)no i o której się umawiacie??

reklama
witam was po długiej przerwie spowodowaną wizytą mojego męzczynzy.dziś juz wrócił do pl wiec ja i Kacperek jesteśmy do waszej dyspozycji:tak:.tez chetnie sie spotkam w środe tylko nie wiem gdzie dokładnie;/ a tak pozatym to w sobote mój ały miał urodzinki było super:)to tak tylko chciałam sie pochwalić..pozdrawiam i postaram sie częściej zjawiać na forum:-D

Witam panie troszku nas nie bylo ale sie odmeldowoje :-)aine- my tez chetnie zagladniemy na spotkanko z Oliverkiem i sie poznamy tylko napisz gdzie mieszkasz pisalas wczesniej ze bliziutko nas ale stillorgan dluga jest :)

Witam mamuski:-)To szykuje sie super spotkanie w ta srode.Natlka ostatnio tak dobrze bawila sie u Gosi to i w wiekszym gronie dzieci bedzie zachwycona.Skoro jest nas tak duzo to moze zorganizujemy razem mikolajki da naszych dzieciakow:tak:.Co wy na to,czy macie juz inne plany?

mloda-super pomysl ja jestem za tylko teraz ktora by miala taki duzy pokoj albo mieszkanie ja mam domek ale wszystkie pokoje sa w ksztalcie kwadratu malego,a ktorego chcecie to zrobic ,ja do 7mego grudnia niemoge

czesc dziewczyny,
ja niestety nie bede mogla przyjechac, poniewaz mam problemy ze zdrowiem po cc, ale nie chce o tym pisac, jutro czeka mnie jeszcze jedna wizyta i byc moze bede musiala wrocic do szpitala:-:)szok::-:)szok::-:)szok:

hej

to ja dam jeszcze znać czy będe mogła wpaść, jeszcze tylko czekam na opis drogi,żeby wiedzieć czy damy rade ;)
poza tym jeszcze w HC muszę załatwić jedną sprawe w środe więc zobaczymy.

wisienka to zdrówka życze :tak:

reklama
witam was po długiej przerwie spowodowaną wizytą mojego męzczynzy.dziś juz wrócił do pl wiec ja i Kacperek jesteśmy do waszej dyspozycji:tak:.tez chetnie sie spotkam w środe tylko nie wiem gdzie dokładnie;/ a tak pozatym to w sobote mój ały miał urodzinki było super:)to tak tylko chciałam sie pochwalić..pozdrawiam i postaram sie częściej zjawiać na forum:-D
Mozesz isc ze mna:tak:,zgadamy sie na GG:-)
Witam nawa mame JUSTYNE:-D:-D:-D
Ja tak tylko na chwilke laski,bo jutro na 7.30do pracy:wściekła/y:Dobrej nocki:-)

Do góry