reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

amelia, jak wiesz-już po ptokach:-D nie zajrzałam na forum przed Waszym przyjazdem i miałyście wątpliwą przyjemność oglądania mnie w piżamach:-D
dziewczyny, super spotkanko, ale ja lubię, jak wpadacie!!! cieszę się, że poznałam Justynę, świetna kobitka!!! zapraszam jak najczęściej; )
Dziekuje za mile spedzony czas,pyszny serniczek,nie zapomnij mi przeslac przepisu:tak:Buziole dla wszystkich:-D:-D

reklama
Czesc kobietki!
Nie mialam internetu przez tydzien i mnie kawka u Aine ominela !!:crazy: A wczoraj nudzialam sie w domu jak mops. Ech..

Wiesienka jestem zachwycona Twoja córeczką. Ma takie rewelacyjne mądre oczka :-D Mioooodzio! Ucaluj ją od ciotki! :-) A jak Ty sie czujesz? Wszystko ładnie sie goi?

Wiola kochana! Ja sie z Toba konicznie zgadac muszę, bo mnie tez czekają przygotowania do ślubu!! :-D Norbert postawił mnie troche przed faktem dokonamym jak bylismy w ambasadzie po paszport dla Frania, ale jakos mnie to strasznie cieszy ze "WYCHODZĘ ZA MĄŻ!" :-D:-D

Gosia jestem w Dublinie do konca miesiaca, wiec w kazdej chwili jestem gotowa na spacerowanie i kawkowanie :tak::tak:

Emwu jak sie czujesz? Nie moge sie doczekać juz Twojego Bąbelka. Bedzie kolejna pięknota forumowa :-).. mniam!

Keisha! Koniec Twojej samotnosci!!:-) Ja tez jestem z The Gallops- konkretnie Glencairn Grove. Jak sie Twoja ulica nazywa? Moze sie okazac ze mieszkasz tuz obok? ;-)

To ja sie zmywam!
Buziaki!

Ostatnia edycja:
Czesc kobietki!
Nie mialam internetu przez tydzien i mnie kawka u Aine ominela !!:crazy: A wczoraj nudzialam sie w domu jak mops. Ech..

No szkoda Manija, naprawdę szkoda, ale następnym razem Ci nie darujemy; ) Wspominałyśmy nawet o Tobie i wszystkie bardzo chcemy Cię poznać:)

A ja jeszcze nie śpię kobitki, taka sowa ze mnie:-D

Laski, ja mam pytanko-czy któraś dziś może dzwoniła do mnie przed południem? Natalka mi telefon zalała kawą i nie mogę odbierać esemesów ani powiadomień, a wyświtliło mi 2 nieodebrane. Teraz wszystkich pytam, kto dzwonił:D

witam babeczki po pierszwsze dziekuje aine za goscine i za kaweczke i serniczek,
aine ja niedzwonilam do ciebie,
manija- oki mozemy pogadac o slubie hahaha ja tez sie ciesze ze slubu nic jeszcze niemam do ubioru i wiazanki tez nie mam tylko fryzjera zalatwionego i pania na paznokcie,noi restauracje tajska
ale pogoda do dupy przez 3 dni glowa mnie boli

czesc dziewczyny,
ja od wczoraj jestem zalamana:wściekła/y::no::eek:, zadzwonilismy do eircom-a zapytac kiedy bedziemy podlaczeni a oni ze nie maja zadnego zgloszenia naszego i jesli chcemy moga nam podlaczyc tel. od razu a na internet musimy nadal czekac do 10 dni- ja sie wykoncze przez tych tumanow, jak mozna nie miec zgloszenia gdzie ktos przeciez bral wszystkie dane,pytali jaka opcje wybieramy- masakra, :szok:
Manija - jesli chodzi o mnie to czuje sie dobrze, brzuch mnie troche boli, ale juz lepiej. Joasia jest kochana slicznie spi i jje, rosnie jak na drozdzach.:-)

Wiesienka my wlasnie zrezygnowalismy z eircom przez ten balagan u nich. Poza tym kasuja strasznie duzo za internet, ktory jest chyba najslabszy w Irlandii! Mielismy opcje na 3 Mb, ale za kazdym razem gdy robilam speed test wychodzilo niecale 1 Mb!! Toż to kpina!
Dlatego zmienilismy na UPC, instalator byl juz po 3 dniach (ale w sumie zajelo to tydzien, bo nikt mi nie powiedzial, ze potrzebuje zgode na pismie od landlorda na wywiercenie dziurki w scianie :eek:). Placimy teraz polowe mniej niz w eircom i mamy internet 10Mb!:-)
No, zrobilam im tu lekka reklame, ale poki co jestem baardzo zadowolona z tej zmiany.

Wiola a powiedz gdzie szukasz kreacji na slub? I planujesz sukienke czy jakis kostiumik? A w jakim kolorze?:-)
Ja kompletnie nie mam pojecia jak sie za to zabrac, a chcialabym zeby bylo ladnie ;-). Bede szalec ostro jak juz sie zdecydujemy na koscielny. To dopiero bedzie cyrk :-D

reklama
manija-ja niewiem sama napoczatku chcialam jakies spodnium,czyli marynareczke i spodnie,ale teraz chyba jakas sukienke niewiem gdzie mam jej szukac widzialam ladne w sklepie drogim JANELOWE COS TAM,,za 200e ale nawet niewiem czy byl rozmiar sni mi sie ta sukienka byla koloru kremowo w zlote nici chyba z czarnymi ramiaczkami
zupelnie niemam pojecia gdzie kupie sobie i co na ten slub

Do góry