reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Aine a dlaczego Ty tak milczysz co?????na Limerick nie zagladasz......do mnie sie nie odzywasz.....buuuuuuuuuuuuuuu
Amelia2008
Fanka BB :)
aine-kobieto o 4 rano ,grzyby w lesie zbierasz czy jak to jest z toba spac niemorzesz?
ja wczoraj bylam w ambasadzie zlozylam dokumenty.
teraz musze sobie kreacje kupic,i bukiet gdzies zamowic i restauracje tajska zarezerwowac tu w dundrum chyba
ja wczoraj bylam w ambasadzie zlozylam dokumenty.
teraz musze sobie kreacje kupic,i bukiet gdzies zamowic i restauracje tajska zarezerwowac tu w dundrum chyba
Na to wyglada ,ale niestety bardzo samotna nikogo tu nie znam ....Keisha - to nastepna mama z okolic . Ja niby Stillorgan ale zaraz przy pubie Leopardstown inn.
The Gallops czyjak to sie tam nazywaKeisha a z ktorej czesci Leopardstown jestes?
wiesienka123
mama Asi
czesc dziewczyny,
ja jak po ogien- niestety,
dziekujemy serdrecznie za wszystkie wiadomosci:-), Joasia jest kochana, spi i jje ladnie malo placze, dzis bylismy u pediatry i przybrala przez tydzien 250g, wiec podobno dobrze, ja od wczoraj mam maly szpital w domu, ja jeszcze caly czas dochodze do siebie, a teraz na dodatek moj Pawel mial usunieta chir. 8 -zeba i bidul cierpi, mial goraczke, dreszcze wszystko naraz- dostal antybiotyk, ale oczywiscie zanim to wszystko zacznie dzialac to troche minie, wiec u nas w domu tylko dziecko zdrowe:-(, ale nie ma sie co lamac trzeba isc dalej- glowa do gory jutro bedzie lepiej,
niestety nadal nie mam internetu ale jak juz bede podlaczona to obiecuje ze bede pisala czesciej a poza tym bede miala juz sisotre w przyszlym tyg. :-)wiec bedzie lzej,pozdr. dla wszystkich przyszlych i obecnych mam
ja jak po ogien- niestety,
dziekujemy serdrecznie za wszystkie wiadomosci:-), Joasia jest kochana, spi i jje ladnie malo placze, dzis bylismy u pediatry i przybrala przez tydzien 250g, wiec podobno dobrze, ja od wczoraj mam maly szpital w domu, ja jeszcze caly czas dochodze do siebie, a teraz na dodatek moj Pawel mial usunieta chir. 8 -zeba i bidul cierpi, mial goraczke, dreszcze wszystko naraz- dostal antybiotyk, ale oczywiscie zanim to wszystko zacznie dzialac to troche minie, wiec u nas w domu tylko dziecko zdrowe:-(, ale nie ma sie co lamac trzeba isc dalej- glowa do gory jutro bedzie lepiej,
niestety nadal nie mam internetu ale jak juz bede podlaczona to obiecuje ze bede pisala czesciej a poza tym bede miala juz sisotre w przyszlym tyg. :-)wiec bedzie lzej,pozdr. dla wszystkich przyszlych i obecnych mam
emwu76
Na to wyglada ,ale niestety bardzo samotna nikogo tu nie znam ....The Gallops czyjak to sie tam nazywa
The Gallops mowisz? A dokladniej?
Bo my chyab sasiadki To po cukier wpadne . ha ha
reklama
Amelia2008
aine- bo ta restauracja jest tu unas w dundrum ,kuba chcial tam zarezerwowac jest podobno super jedzenie i super wystroj,
Podziel się: