reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

czesc dziewczyny:-D
ja chetnie sie pisze na spotkanie tylko jeszcze godzina nieznana, chyba ze do piatku sie rozpakuje, dzis Asia sie tak prezy i kopie jakby jej cos nie pasowalo, nie wiem moze sie zdecydowala przekrecic i to dlatego,
Gosia 7267- prosze podaj adres bo ja nie mam zielonego pojecia gdzie mieszkasz :no:
pozdr i buziaki

reklama
cześć laski:)
mało ostatnio piszę, ale jakoś czasu brakowało...Gosci mieliśmy-mama, siora z mężem, kuzynka...Takie fajne zamieszanie:)
Wiolu, na ten kurs nie chodzę, bo czasowo mi nie ospowiada:(
Ale za to będę chodzić na lekcje fotografii już od soboty:)))) Wciągnęłam się dziewczyny, mówię Wam! super sprawa:)

Ostatnia edycja:
Manija
Przeczytalam twoj opis porodu i jestem przerazona...zawsze sie balam porodu ale teraz to mam mega stracha!!!!
Podziwiam ,dzielna z Ciebie kobitka!!!

Keisha Ty sie kochana nic nie bój, bo juz my kobiety tak jestesmy skonstruowane, ze jestesmy w stanie to zniesc dzielnie:tak: Glowa do gory i bedzie dobrze;-) Wysypiaj sie duzo, zebys miala sily na porod. Ja tego nie zrobilam i stad caly ten cyrk :-)

Gosia ja tez bym chetnie wpadla z synusiem, ale no wlasnie- gdzie Ty mieszkasz? :-)

Kto jeszcze chce sie spotkac? Chetnie bym Was w koncu poznala moje kochane :-)

Keisha Ty sie kochana nic nie bój, bo juz my kobiety tak jestesmy skonstruowane, ze jestesmy w stanie to zniesc dzielnie:tak: Glowa do gory i bedzie dobrze;-) Wysypiaj sie duzo, zebys miala sily na porod. Ja tego nie zrobilam i stad caly ten cyrk :-)

Gosia ja tez bym chetnie wpadla z synusiem, ale no wlasnie- gdzie Ty mieszkasz? :-)

Jasne,ze przyjdz,ja mieszkam na Stepaside-Belarmine.Najlepiej podjechac autobusem 47 i wysiasc na ostatnim przystanku,albo spacerkiem okolo 40minut od Ciebie,zapraszam:-D:-D:-DWysle Ci adres sms-em.:tak:
Ja bylam dzis u Olgi,dzieki za pyszne jedzonko.Mlody usnal juz w windzie,przespal zakupy,cala droge powrotna,a szlismy na piechote,obudzil sie dopiero pod drzwiami.Teraz je,maly zarloczek...

Ostatnia edycja:
hej
przywiozłam jakas grype z polski i jakoś tak nawet nie mam siły przy kompie siedziec

i jak juz wyzdrowieje to oczywiście zapraszam równiez do mnie,wiem wiem ,że to dla was daleko ;-)ale może ktoś będzie miał ochote

i teraz prawko:
do teori mam książke z pytaniami po ang.,a na kompie mam te pytania i odp. po polsku,z tym,że kilka zasad jest teraz zmienionych i jest już nowa wersja książki.

A zapisać sie możecie na stronie internetowej:
Home | Driver Theory Test | English

teraz jest tak,że po tescie można jezdzic z 'L'ka na szybie ale z osobą towarzyszącą, która posiada pełne prawo jazdy (wiele osób sie do tego i tak nie stosuje ;-) i wtedy tylko trzeba liczyc na to ze cie nie zlapia i sie nie doczepią do tego)
po tescie trzeba odczekać pół roku i wtedy można sie zapisać na test praktyczny, czas oczekiwania zależy od osrodka egzaminacyjnego ale przeważnie jest to ok 1.5 -2 miesiące..

jak coś chcecie wiedzieć a pominęłam to piszcie.

manija - czy w szpitalu ubierali maluszka odrazu w twoje ubranka? Czy moze tylko na wyjscie a podczas pobytu byl w szpitalnych?
No i napisz mi co bylo potrzebne a co zbedne. Musze zaczac pakowac jakas torbe :). To juz 31 tydzien.
wiesienka juz pewnie spakowana od dawna :)

reklama

Dziekuje kochana ,mam nadzieje ze jakos dam rade...wiem ze jeszcze za wczesnie by o tym myslec ale taka juz ze mnie panikara .
Btw ja tez jestem z Leopardstown :tak:

Do góry