reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Gosiu przepraszam, ze nie wpadlam dzisiaj, ale mialam niespodziewanych gosci, a do tego rozsadzalo mi gębę z bólu po wczorajszym dentyscie. Dostalam 3 zastrzyki znieczulenia i po tym kluciu mnie napierdzielało konkretnie... :-(
Okazało sie ze mam kolejnego zeba do leczenia kanalowego! :wściekła/y: Juz u tego denstysty zostawilam 600 stowek za innego zeba, wiec chyba zapakuje synka i polecimu do Polski na kilka dni. Jeeezu, masakra... Chyba sobie zafunduje sztuczną szczękę od razu :-:)-(
Pewnie,ze lec do Polski,taniej Cie wyjdzie!!!Moj wlasnie jest w Polsce-glownie polecial,zeby odwiedzic dentyste.Ty jestes rozgrzeszona,a reszte jak napisala Amelia-Wiola jeszcze dorwiemy!!!:tak:;-)Ale dzis wieje,mialysmy isc z Wiola do parku,ale niestety:no:Wygwizdow dzis!!!:wściekła/y:

reklama
No to i ja przepraszam :zawstydzona/y:

Szczerze to mialam przyjechac ale od rana jakos mi zalatwianie spraw nie szlo. Obiecalam Oldze ,ze ja zabiore i to mnie trzymalo ale jak zadzwonilam ,ze podjade za 10 min a ona nie poinformowala ,ze nie da rady stwierdzilam:

Ania nie moze,
Olga nie moze,
Wiesienka sie nie odezwala wiec pewnie nie moze,
Manija napieszo w taka pogode na 100% nie poszla,
Od wieczora nie zajzalam na forum wiec pewnie dziewczyny zrezygnowalay ze spotkanka to i ja glowy nie bede zawracala tylko podokanczam swoje sprawy. I wtedy zadzwonili ,ze mamy odebrac lozeczko i wozek. No i tak...

Sorki Gosiu - mozesz mi skopac tylek jak sie spotkamy :) Nastawie sie porzadnie :).

Manija - moj syn mial leczenie kanalowe. Tu wycenili na 600 euro. Polecielismy do Polski i w prywatnej , dobrej klinice wyszlo nas 450 pln. Do tego bilet lotniczy a i tak wyszlo taniej.

No to i ja przepraszam :zawstydzona/y:

Szczerze to mialam przyjechac ale od rana jakos mi zalatwianie spraw nie szlo. Obiecalam Oldze ,ze ja zabiore i to mnie trzymalo ale jak zadzwonilam ,ze podjade za 10 min a ona nie poinformowala ,ze nie da rady stwierdzilam:

Ania nie moze,
Olga nie moze,
Wiesienka sie nie odezwala wiec pewnie nie moze,
Manija napieszo w taka pogode na 100% nie poszla,
Od wieczora nie zajzalam na forum wiec pewnie dziewczyny zrezygnowalay ze spotkanka to i ja glowy nie bede zawracala tylko podokanczam swoje sprawy. I wtedy zadzwonili ,ze mamy odebrac lozeczko i wozek. No i tak...

Sorki Gosiu - mozesz mi skopac tylek jak sie spotkamy :) Nastawie sie porzadnie :).

Manija - moj syn mial leczenie kanalowe. Tu wycenili na 600 euro. Polecielismy do Polski i w prywatnej , dobrej klinice wyszlo nas 450 pln. Do tego bilet lotniczy a i tak wyszlo taniej.
Ciezarnej nie bede kopac;-),ale pogadamy jak bedzie po:-):-D

Gosiu! masz konto na naszej-klasie? Daj mi namiary, bo jak bede w dunnestorsie to Cie w koncu namierze :-)

A ja juz sie zdecydowalam- lece do Polski z Franusiem zęby leczyć. I mam lekkiego stracha "organizacyjnego". Tyyyyle rzeczy do zalatwienia, a przede wszystkim paszport, a do tego czekamy na telefon w sprawie szczepionki na gruzlice...:baffled: Jestesmy na liscie oczekujących...:baffled:
Ech..
Ach..

Ide spac :happy2:
Dobranoc dziewczynki!

Gosiu! masz konto na naszej-klasie? Daj mi namiary, bo jak bede w dunnestorsie to Cie w koncu namierze :-)

A ja juz sie zdecydowalam- lece do Polski z Franusiem zęby leczyć. I mam lekkiego stracha "organizacyjnego". Tyyyyle rzeczy do zalatwienia, a przede wszystkim paszport, a do tego czekamy na telefon w sprawie szczepionki na gruzlice...:baffled: Jestesmy na liscie oczekujących...:baffled:
Ech..
Ach..

Ide spac :happy2:
Dobranoc dziewczynki!
Wyslalam Ci zaproszenie na NK:-):-):-)

hejka Mamusie,
ja dzis troche lepiej, a moj kregoslup tez, te bole to od tego ze siedzenie w aucie mialam rozlozone prawie na lezaco :-) i cale obciazenie szlo na kregoslup, ale od wczoraj to zmienilam i juz jest troche lepiej,
emwu76- dzieki za propozycje podwiezienia, :-D
a tak to juz naprawde ciezko a tym bardziej ze jak mala sie prezy czasami - a jej ulozenie sie nie zmienilo-to naprawde boli a brzuch to mi chyba niedlugo rozerwie, ale czego sie nie robi dla dziecka:tak:, opowiem co sie dzialo jak bede po wizycie w szpitalu, milej niedzieli zycze wszystkim:cool:

hejka Mamusie,
ja dzis troche lepiej, a moj kregoslup tez, te bole to od tego ze siedzenie w aucie mialam rozlozone prawie na lezaco :-) i cale obciazenie szlo na kregoslup, ale od wczoraj to zmienilam i juz jest troche lepiej,
emwu76- dzieki za propozycje podwiezienia, :-D
a tak to juz naprawde ciezko a tym bardziej ze jak mala sie prezy czasami - a jej ulozenie sie nie zmienilo-to naprawde boli a brzuch to mi chyba niedlugo rozerwie, ale czego sie nie robi dla dziecka:tak:, opowiem co sie dzialo jak bede po wizycie w szpitalu, milej niedzieli zycze wszystkim:cool:
Jasne trzmaj sie,wiem,ze koncowka jest najgorsza:no:,ale juz niedlugo bedziesz tulic swoje malenstwo:-D:-D :-D

reklama
Czesc kobietki,

Ja z taka propozycja: we środę mam zaplanowane spotkanko z Olga ok 11.30 Jesli byly by inne chetne mamuski by do nas dolaczyc to serdecznie zapraszam... adres podam na priv:) ew piszcie na gg 150273.

Buzki
Aneta z chlopakami...

sorki ze tak krotko ale obiecalam Frankowi placuszki z jablkiem wiec idziemy mieszac skladniki:)

Do góry