reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Witam moje drogie Panie :)
Faktycznie forum nam troche zdechło. To napewno dlatego ze jesien przyszła :tak::-D

Dziewczynki szybkie pytanie- czy ktoras z Was robila tutaj prawo jazdy? Mozesz ktoras ma jakies doswiadczenia z tym zwiazane?
Mam zamiar zrobic prawko poki jestem na macierzynskim, bo obawiam sie, ze moj zasrany pracodawca bedzie mnie chcial przeniec do innego hotelu jak wroce po urlopie :confused2:. Poza tym prawko i tak sie przyda ;-). Trzeba skonczyc z nielegalnym jezdzeniem :-D

Poza tym u nas wszystko swietnie. Franus chłop na schwał- rośnie jak ta lala :-D. Bylismy w poniedzialek u GP i Mały juz waży 5200 kg. Ojoj, moje plecy.. :sorry:
Co najciekawsze zakladam mu juz spiochy 0-3 msc, a na dlugosc są na styk.... Za chwile bede musiala wyciagac chyba 3-6 msc :eek:. Na ciuchy dla niego nie narobie :-D
I nareszcie Młody zaczyna sie usmiechac do nas, mozna powiedziec ze calkiem swiadomie :-). Wczesniej byly tylko "usmieszki do aniołków".

Dziewczynki ja narazie zmykam, bo Mezu na lunch do domu wpadł.
Buziaki!

reklama
Manija, niestety nie znam nikogo kto by tutaj prawko robił :-( ale możesz popytać na "Sprawy socjalne i urzędowe w Irlandii"...
rety ty bez prawka tu jeździsz?? :szok: odważna pannica z ciebie :-p
synuś rośnie na potęgę :tak::-)
a jeśli chodzi o Next to ja uwielbiam dziecinne ciuszki z tego sklepu, są rewelacyjne, zwłaszcza ogrodniczki, dżinsy, bluzy :tak:

hej
my już wrócilismy z polski,

manija nie wiem czy już gratulowałam, jak nie to robię to teraz !:tak:
a prawko ja tutaj robię,ju z jestem po testach, teraz czekam aż będe mogła robić praktyke,jak chcesz coś wiedzieć to pisz.

cześć dziewczyny:-)
ja od wtorku znów będę bez internetu niestety- tzn pozostaje mi kafejka, ale wiadomo to nie to samo, musimy oddać to wszystko - niestety nie sprawdziło sie to u nas. Moze któraś z Was ma kogoś kto pracuje w BT- nie chcą nam udostępnić nr klienta, ponieważ rezygnujemy z ich usług, a nr jest nam potrzebny do eircomu aby mogli nas podłączyć do sieci, paranoja- chce mi sie płakać i jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na ta obsługę tutaj. Niestety podejrzewam ze dopóki nie oddamy tego to nam nie wyślą - podobno mogą tylko poczta:-(. A tak poza tym jest mi ciężko i chce rodzic :tak:,dziś miałam umówioną wizytę u fryzjera i chociaż trochę humor mi sie poprawił.. To tyle, dobranoc drogie Panie:-)

reklama
witam mamuski ja juz wczoraj wrocilam z wakacjii ,ale sie niechcialo wracac do pochmurnej irlandii tylko do was .
Fajnie bylo,troszke sie opalilam bo z Amelia to raczej juz niemozlwie ciagle chce stawac na nozki i lazic z nia,trzeba a w dzien ona prawie wogole niespi wiec tylk oco spacereki byly to sie opalilam ,jedzenie i picie bardzo tanie bylo wiec sobie poszalalam ale teraz trzeba zgubic te parenascie kilogramow mam 2 miesiace na to !!od jutra zaczynam dietke swoja .a co u was kochane m amusie,troszke poczytalam ale w sumie nic sie niedzialo na forum OLGA chyba do Polski leci w tym roku jeszcze!!!
ryda -wlasnie wrocila,a i ja musze porozmawiac z toba na temat tego prawka bo ja tezchce pojsc ,a ta plyte z tymi testami to gdzie kupilas?
manija-synus juz spory ,rosnie to fajnie ,porod mialas niesamowity !!
emwu- niedlugo cie odwiedze w sklepiku ,jak tam u ciebie brzunio?
aine-tesknilas troszke?jak tam kurs angielskkiego?
gosia a co tam u ciebie i u olka?
justii- kiedy wpadniesz na forum?

oki dzisiaj mam kupe roboty i sprzatania po 2 tyg,nieobecnosci w chacie,noi pranieeeeeee i zalkupy
papapap

Do góry