reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

wisienka -dziek i za tytuly zielona mile ogladalam ,ale Felona nie,zobacze sobie
ruda =-dzieki zaraz sobie zobacze na ich stornie internetowej

ja dzisiaj robie pomidorki pod pierzynka i sernik na zimno zobaczymy moze sie uda

reklama
hejka :blink:
wpadłam skreślić pare słów i zaraz zmykam na spacerek, mężuś jedzie sobie na basen gnaty rozprostować ;-)

zabka, mój synek ma skaze, dlatego potrzebuje specjalnego mleczka. mam te nakładki o których piszesz, stosowałam zaraz na początku po porodzie, bo synek tak ciągnął że aż krew mi leciała :zawstydzona/y: kochana ja chce karmić piersią :tak: piękne uczucie jak bierzesz małego na kolana i przystawiasz do piersi :rolleyes::rolleyes: żadne tulania mi tego nie zastąpią :zawstydzona/y: no nic walcze nadal...
a te wszystkie sposoby na laktacje to znam... wszystko przetestowane...
a czy twoja córka już wyrosła ze skazy?

ruda, a powiedz mi ile ty płaciłaś za nutramigen? koleżanka mi tłumaczyła że on jak miała recepte to za pierwszą razą płaciła najwięcej, a potem przy każdej wizycie płaciła coraz mniej..

gosia witamy na forum

no i musze lecieć bo synek towrzystwa się domaga ;-):-D

Barmanka
Moja Amelia jest uczuleniowcem po tatcie:wściekła/y: w kazdym razie ona miala uczulenie na skaze i lekarz poradzil mi po jakims podawac specjalne mleko.Karmilam ja piersia nie trafalo to dlugo, bo zaledwie 3 miesiace, ale Amela miala bardzo silne objawy.Strszna wysypka jej sie robiala na twarzy :-( miala biegunki itd... reszte obajwow pewnie znasz.Ja mialam przejscia z mlekiem bo zanim trafilam na odpowuednie musialam przekjsc ciezka droge.Zycze ci wytrfalosci :-) w karmieniu piersia ja sie poddalam dobily mnie te jej objawy dodatkowo Amela sie nie najadala :-(
W tej chwili Amelia je wszystko:-D i powiem ci szczerze, ze na wiele produktow kiedy jej wprowadzala nie byla juz uczululona w wieku 12 miesiecy.

Wisienka
Podaje jej wode, ale mimo to wstaje.kiedys wstawala czesciej zobaczymy moze wkacu da sobie spokoj, bo padam ze zmeczenia :-(

Amelia
Jak bedziesz na zakupach w Ikea ;-) to zapraszam do mnie mieszkam niedaleko :tak:

Gosiu
zapomnialam cie przywitac :-( tak, wiec sie poprawiam ;-) witaj serdecznie !

Wlasnie wrocilam z pracy,oj ciezko dzisiaj bylo....Przede wszystkim powinnam Was wszystkie przywitac,ale rano tak na szybko przed praca sie zalogowalam...WITAM WSZYSTKIE MAMUSIE.Teraz chyba lepiej...
Dzieki Amelii2008trafilam na to forum,dzieki Wiola.Nie wiem czemu wiadomosci na GG nie dotarly?
Siedze teraz z moim Olem sama,bo moj pojechal do kolegow na wiadomo co.No coz nalezy mu sie -pracuje na nocki,a w dzien robi za nianke,super sie opiekuje Olusiem.
Aine mam nadzieje,ze szybko dojdziesz do siebie i sie spotkamy;)))

Aniu! szybko wracaj do zdrowka !!!!

Gosia Fajnie, ze twoj mezczyzna opiekuje sie malenstwem pracujac jednoczesnie na nocki.To jest najciezsza zmiana jaka moze byc dlatego wielki szacunek!

A my wlasnie wrocilismy z plazy :-) , ale bylo super!Nawet sloneczko wyszlo :tak: pojechalismy do Ballbrigan.Amelka szalala po plazy :) i nawet suchy piasek sie znalazl :-D, bo ostatnio mamy pecha na kamieniste plaze . Przy okazji pojezdzilam autkiem na szczescie prawie nikogo nie bylo.Nie mam jeszcze prawka, ale sie przymierzam :-) narazie cwicze... trening czyni mistrza :-D

MLEGO WIECZORKU !!!!!

Dziewczynki dziękuję, kuruję się, spoko:)
Żabka, mnie ostatnio też wszyscy namawiaja na zrobienie prawka:-)Jednak ja chyba zbyt roztrzepana jestem i nie mam podzielnej uwagi...Ale zobaczymy...

Zajrzałam i idę odpoczywać. Pustawo tu dziś:) I guru naszej sekty(no bo w końcu założycielka hihi) Olga Yeti, jeszcze się nie zameldował:szok::-D

no wlasnie pustawo dzisiaj,wiecie co ja tez mam zamiar pojsc na prawko
gosia dobrze ze maz sie opiekuje w dzien malym,a ty wtedy pracujesz u mnie moj kuba wdzien pracuje do 17,tylko jak ma wolne to Amelcie wezmie i pobawi sie troszke a takto ja sama nia sie zajmuje,
robimy dzis grilla za tydzien juz mama moja odlatuje wiec bedzie smutno

W koncu moj maluch padl,usnal slodko z butla...Zycze Wam spokojnej nocy,mam nadzieje,ze pogoda jutro dopisze-wolne-i jedziemy na grilla.Amelia-smacznego!!!Mnie jutro czeka karkoweczka i makrelka z grilla,mniam...

reklama
To ja Wasz guru:-D:-D:-D

Witam Wszystkich wieczorowa porą.To ja Wasza brunetka.:-DDotarłam.Przeciez nie mogło być inaczej.

Miło, że grono znów sie powiekszyło o gosię 7267.Ciesze się że zagościłas u Nas:tak:

Ja dzisiaj dziewczynki miałam dzień na pełnych obrotach.Nocną zmiane skończyłam o 7:00.Położyłam się po kąpieli, po czym wstałam o 10:00 bo Łukasz wychodził do pracy, a przciez Igusia trzeba się zająć:tak:.Znów poszalałam ze spaniem 2 godziny 30 minut:szok::-DNastępnie odbyło sie sprzatanie i przygotowania do przyjecia gości:-).Własnie skończylismy posiedzenie.Dzień był bardzo napiety, ale za to bardzo miły:-)

To tyle Kochaniutkie.

aine-Ty mi sie tam kuruj Kochana tylko pożądnie:tak:i mam nadzieję, że Natalkę oszczędzi to paskudztwo.

Więcej poczytam Was jutro:tak:, dziś juz chyba nie dam rady:confused2:

Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Do góry