reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

No to chyba mamy wspolnych znajomych Olga79,jesli pracujesz w Dunnes Stores na night packu.Marek i Peter dwoch Slowakow i Andrzej maz kumpeli z pracy.A Twoj menager to byly maz mojej przyjaciolki.Ja tez pracuje w Dunnsie,ale w Leopardstown na piekarni,a moj Andrzej na nocki w tymze sklepie.I to on u mnie w dzien opiekuje sie mlodym,cale szczescie,ze ja na piekarni mam czesto zmiany od 7.30 do 14,wiec jak wracam z pracy to duzy idzie spac.U Was tez tak tna godziny?W sumie ma wiecej wolnego=wiecej snu i wspolnych nocek,chociaz Olek spi z nami...Problemy ze spaniem zaczely sie jak wrocilam do pracy...zaczal sie budzic z placzem w nocy,wiec go bralam do siebie,bo na rano do pracy...Moj blad,ale brak snu jest dla mnie najgorszy,czuje sie na nastepny dzien fatalnie.W zwiazku z tym zmykam,bo olo wstaje o 6 rano!!!Dobrej nocy mamuski!!!

reklama
gosia7267-no to mamy wspólnych znajomych:-D, dokładnie Peter i Marek ze mna pracują:-)
Tak równiez mamy obciete godziny.Ja przynajmniej teraz się wysypiam:tak:
Nasza Igusia ma juz 3 latka i nadal śpi z Nami.Też czasem myslę, że powinna juz spać osobno, ale co ja poradzę na to, że my lubimy Ją poprzytulać:tak:Uwielbiam zapach śpiacego dziecka:-)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor dziewczynki!
Ja tylko na chwile wpadlam sie zameldowac i lece spac, dzien mielismy baaardzo burzliwy :)
Jutro wszystko bede czytac, mam zaleglosci z jednego dnia i znowu milion postow.
Bylismy dzisiaj w Ikei :wściekła/y:, balagan maja tam strraszny, ale jutro Wam napisze co nam sie przytrafilo.

Dobrej nocki kochane!
Aine trzymaj sie slonce!!

gosia7267-no to mamy wspólnych znajomych:-D, dokładnie Peter i Marek ze mna pracują:-)
Tak równiez mamy obciete godziny.Ja przynajmniej teraz się wysypiam:tak:
Nasza Igusia ma juz 3 latka i nadal śpi z Nami.Też czasem myslę, że powinna juz spać osobno, ale co ja poradzę na to, że my lubimy Ją poprzytulać:tak:Uwielbiam zapach śpiacego dziecka:-)
No to Dublin okazal sie maly;-)Z Martina dziewczyna Petra pracuje razem ona wprawdzie na deli,ale super dziewczynaa znowu dziewczyna marka Marja pracowala u nas na kasach,a teraz jako pielegniarka,ale to pewnie wiesz..Podziwiam cie,ze pracujesz na nocki,ja chyba :baffled:nie dalabym rady .Musimy sie spotkac ja mam bus 47 spod :tak:domu do Ciebie:-)

Witaj Ruda!!!My tez juz po sniadanku,moj uwielbia jajeczniczke na maselku.Dal mi dzis pospac dluzej do 7!!!Mieszkalam na Blancherstown na Verdemont do kwietnia,szkoda,ze sie nie poznalysmy,moj Olo ma za 2dni 11miesiecy.I kazdego dnia bylismy w parku.Swietny plac zabaw,brakuje nam go i oczywiscie centrum handlowe tak blisko...Pozdrawiamy-Gosia i Olo

No to Dublin okazal sie maly;-)Z Martina dziewczyna Petra pracuje razem ona wprawdzie na deli,ale super dziewczynaa znowu dziewczyna marka Marja pracowala u nas na kasach,a teraz jako pielegniarka,ale to pewnie wiesz..Podziwiam cie,ze pracujesz na nocki,ja chyba :baffled:nie dalabym rady .Musimy sie spotkac ja mam bus 47 spod :tak:domu do Ciebie:-)

Oczywiście, że musimy się spotkać:-)Ja mieszkam na Beacon South Quarter.Dokładnie nad Dunnes Stores.47 zatrzymuje się bardzo blisko,ale z tego co widzę to chyba wiesz jak tu dojechać.Zapraszam bardzo serdecznie.Daj znać kiedy masz ochotę i przyjeżdżaj Kobieto:tak::-)

Witam Babeczki!
Ja wczoraj miałam strasznie busy dzień, sprzątanie- zawsze odbywa się w piątek, ale w tym tyg. wyjątkowo w sobotę,od rana gotowanie, bo imprezka wieczorem:-D, znajomi przyszli tak punktualnie ze aż w szoku byłam-prawie zawsze się spóźniają, Oni wszyscy grali w Wii, a ja tylko kibicowalam;-),ale dzis jestem potwornie zmeczona - nawet wstyd sie przyznac o ktorej poszlam spac:zawstydzona/y:,wiec zaraz wracam troche odespac,
Aine - zdrowka zycze i pozdrowienia dla Kurczaczka:-)
Milej niedzieli wszystkim zycze:-D

Oczywiście, że musimy się spotkać:-)Ja mieszkam na Beacon South Quarter.Dokładnie nad Dunnes Stores.47 zatrzymuje się bardzo blisko,ale z tego co widzę to chyba wiesz jak tu dojechać.Zapraszam bardzo serdecznie.Daj znać kiedy masz ochotę i przyjeżdżaj Kobieto:tak::-)
Jasne,ze przyjade,bardzo chetnie!!!To do pracy masz bliziutko,super:-)Ja do mojego Dunnsa tuptam 40minut:dry:Ale dobrze-ruch sie przyda!!!Pozdrawiam i do zobaczenia:-D:tak:

reklama
gosia no to rzeczywiście szkoda :tak:
mój jeszcze na śnadanko je mleczko (jedyne mleko jakie w ciągu dnia toleruje jeszcze -to właśnie rano) potem dojada jeszcze chlebkiem.Dziś jeszcze pomógł mi zjeść płatki ;-)

A co do jajek- to Bartek uwielbia makaron z żółtkiem

A to wesołe miasteczko postawili właśnie tam w parku (od strony SC),
podobno co roku tam jest
Zgadza sie,co roku jest wesole miasteczko,a potem cyrk.Poszukaj na gazecie.ie na forum malinki79,super dziewczyna ma coreczke Sandre:-),chyba ma 9miesiecy.mieszka na Verdemont.Kolegowalysmy sie jak tam mieszkalam,wspolne spacerki do parku.:tak::-Dpozdrawiam-Gosia

Do góry