reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Cześć dziewczyny:-) my jeszcze trochę chorzy, ale jest lepiej niż wczoraj. Żałuję tylko, że nam pyszny schabik ze śliwkami przeszedł koło nosa:-:)-) -jeszcze raz przepraszam Azabelka, ze nie będziemy dziś u Was...No ale co ma wisieć, nie utonie;)Jak mały daje radę bez młoteczka?:-D

aine- wiem,wiem kochana :tak:Dobrze,ze juz Wam przeszlo!Ja leze, bo po tym Krzysia obiadku nie mam sily sie ruszac:szok::szok:Oj,macie co zalowac;-) hi,hi
Ale wstaje poooowoli,bo towarzystwo czesko-slowackie zaraz na kawke i lotki wpada:-D
Acha-wczoraj skonczylam a wlasnie ze tak! Lekka i przyjemna,ale daje duzego powera (wiesz o co chodzi:tak::tak: Oj,duzego!).Natomiast mimo wszystko nie dalam rady skonsumowac:sorry2: Kompletnie nie moj styl pisarski,fatalnie mi sie tych 20 stron czytalo-niecierpie takiego kobiecego belkotu......

a bez mloteczka cinko,cinko....ale dajemy rade:-):-)

aine- mimo wszystko nie dalam rady skonsumowac:sorry2: Kompletnie nie moj styl pisarski,fatalnie mi sie tych 20 stron czytalo-niecierpie takiego kobiecego belkotu......

Hihih, ja tak samo:-)ale dobrnęłam do końca, bo jakoś tak nie lubię nie doczytywać ksiązek:-D Ja Ci przy następnej okazji oddam Gretkosię, bo już skończyłam, ale "Annę In.." jeszcze zatrzymam, bo nie zaczęłam:-D
I nie pisz mi Iza o schabikach hihih, bo my tu na pieczywie chrupkim dzisiaj lecimy, wrrrrr:-D

Ostatnia edycja:
gosia7267-moja AMELKA tez wstaje codziennie tak o 6-7rano,wiec ija takze,ale za to kladie sie spac juz o 18-19i mam wolne wieczorki

wiesienka-ja tez mam Wii,moze masz jakies dodatkowe gry?bo ja mam wedkowanie,i sport noi aerobik,

ruda89-musze chyba do ciebie przyjechac na to wesole miasteczko i do parku i na plac zabaw chociaz raz

co tu tak cicho ,ja juz leze sobie w lozeczku ,
na jutro kupilam fasole jasia i zrobie Fasolke po bretonsku,aczy ktoras z was robila ciasto FALE DUNAJU ?moj kubus uwielbia i chce mu zrobic niespodzianke i zrobic sama albo z pudeleczka hihih,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny mój COME BACK! i od razu w waszym wątku.
Tak rzuciłam sie w wir pracy, studiów i matkowania ze net poszedł w odstawkę, ale jak uświadomiłam sobie ze synkowi Mama już nie wystarczy bo przecież z nią nudno a dzieci z parku nie można zabrać ze sobą wiec wróciłam.
Troszke o nas:
Syn:Ignacy - Iggy
Mama- Marta
Mieszkaliśmy na Bracken Hill ale od kilku m-cy Portobello, wiec tamte okolice sa nam dobrze znane:-)

hey iggymama miło Cie ze znowu wpadłas zuzia pozdrawia twojego synka a ja ciebie mamo :) mogła bys czasami sie odezwac bylo by nam miło ale ty sie gniewasz chyba ciągle :( w kazdym razie pozdrowionka
OLGA-ale fajnie dziś było buziaczki dziewczynki kochane nasze :0)

Załączniki

• DSC03478.jpg
    DSC03478.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 27
  • age.png
    age.png
    8,2 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry