reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Udalo mi sie do was wreszcie napisac :-)
Witam serdecznie wszytskich! slyszlaam wiele o was dobrego i postanowilam tutaj sie odezwac :tak:

Aniu widze, ze dajesz dziwczynom powera! Moja Amela tez zasnela godzinke temu dalam jej wycisk na placu zabaw :-)
Buziakczki dla Natalki.

POZDRAWIAM!!!!;-)

reklama
ciocia Zabcia wreszcie ruszyla szanowne cztery literki, zeby poznac te fajne dziewczyny!!! :) i mam nadzieje, ze juz niebawem poznam :-)

hejka Babeczki!
Ja dziś po spotkaniu z landlordem, który raczył w końcu dostarczyć nam referencje, oczywiście 1000pytan dlaczego my się chcemy wyprowadzić, wiec grzecznie i dyplomatycznie mu odp. ze jeśli chce niech zamieszka tu na tydzień łącznie z weekendem i zobaczy dlaczego, osiedle zrobiło się z ostatnim czasie niespokojne i dlatego, proste pytanie prosta odp. ;-)Nawet się zgodził jak zapytałam czy ewentualnie jak będziemy chcieli się wyprowadzić 22/08 czy odda nam kasę, ale On tez ma interes :-D jak będzie chciał pokazać mieszkanie czy będzie mógł z kimś przyjechać,wiec ja tez się grzecznie zgodziłam. Jak na razie współpraca układa się, a zobaczymy jak będzie przy oddawaniu depozytu:wściekła/y:,a jak nie to ja tez mam haka na niego nie oddam mu kluczy a On nie ma :-D
ZABKA 83 -WITAMY NA FORUM, my rzeczywiscie jak sekta:-D
AINE- ja tez jestem przerazona, musze poczytac, jak cos to po lapach wystrzelam :wściekła/y:jak mi tak do dziecka podejdzie i zacznie cos takiego robic
Manija- uwazaj na siebie, takie sensacje zoladkowe nie sa wskazane:no:

witam nowa forumowiczke zabke milo bedzie nas ciebie poznac ,tu to jak w sekcie serio
ja dzisiaj bylam na zakupkach w aldim pokupowalam troche rzeczy do domu pyszne winogrona ciemne kupilam za 59cen.,pojemnik,i stoliczek w dunnes stores taki pod laptopika sobie kupilam ,i teraz leze i klikam sobie
zrobilam dzisiaj na obiad pyszne tortille tylko troszke ja przypieklam hahah:szok:

Czesc dziewczynki.
Wrocilam ja - cora marnotrawna :)
Chcialam Was bardzo przeprosic za tak dluga nieobecnosc. Wizyta w Polsce, mnostwo pracy (dziewczyny poszly na urlopy wiec pracuje wiecej godzin. Do tego jakas grypa zoladkowa (na szczescie u mnie bardzo slabiutka za to u mojego M...do tej pory zajmuje kibelek przez wiekszosc czu) . Jako ,ze moj brzuszek rosnie chcemy wykonczyc ten nasz domek wiec jak juz siedze na kompie to szukam czegos w dzialach budowlanych. w miedzyczasie jeszcze wesele mi tu wypadlo. I to wszystko w ostatnich dwoch tygodniach. Poza tym ostatnio byla ladna pogoda wiec malo siedzialam w domu.

Tyle jesli chodzi o tlumaczenie sie. Teraz lece nadrabiac zaleglosci i wyczytac co tam u Was.

.

Dziewczynki jeszcze jedna widomość.Napisałam do emwu sms-a, że sie martwimy wszystkie i gdzie się podziewa, ale nieststy brak odpowiedzi:-(.Mam nadzieje, że u Niej wszystko dobrze:tak:

:sorry2::sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...i co ja mam powiedziec. Blagam o wybaczenie. Wtedy chyba umieralam i mialam odpisac potem i ..potem sie zrobilo jeszcze potem...i...i...i:zawstydzona/y:

Matko ! ale mnie ominelo. Te Wasze historie takie piekne. I co mnie strzelilo ,zeby czytac o parapetach czy listwach przypodlogowych zamiast tych romantycznych opowiesci.

A ja wam dziewczynki cos powiem :
zalatwilismy sobie slub cywilny w Ambasadzie Polskiej 04-12-2009r godz 13:30 wszystkich was serdecznie zapraszam.

Ja bede na 100% jak tylko bede dobrze nogi zaciskac :). Termin mam na 11.12 :)

amelia-:-):-):-)gratulacje

Dziewczynki ja mam chyba smutna wiadomość, bo nie wiem czy któraś z Was ma wiadomości dotyczace emwu.Ona chyba sie wypisała z naszego forum:-:)-(-szkoda.

Faktycznie nieprawdopodobna magia aine.Cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie! Ja w porównaniu z Toba miałam zupełnie zwykłe zareczyny, choc dla mnie były i tak magiczne i był to jeden z najwazniejszych dni w moim życiu.Wiec były to moje urodziny, była restauracja,pyszne jedzenie i zaskoczenie-pierscionek włożony na palec i pytanie:zostaniesz.....Reszte każda zna:-)Po dwóch latach wzieliśmy ślub.Ja wprawdzie miałam standardowo ślub kościelny(konkordatowy), ale taki sobie wymarzyłam i powtórzyłabym to jeszcze raz.:tak:

:no::no::no::no::no::no::no: nie wypisala sie !!!! I nie ma zamiaru.
Prosi tylko o cierpliwosc. Za tydzien znow wyjezdzamy az na dwa tygodnie. Przez ten tydzien bede bardzo pilna uczestniczka forum. :) .
Potem znikne - ale od wrzesnia sie nie opedzicie. Bedziecie mnie jeszcze mialy dosyc.

manija-nie wiem, podejrzewam, ale nie chce siać zamętu:-(Jest dostępna na innych forach i na n-k, tylko do Nas jeszcze nie dotarła po przyjeździe z Polski.Może po prostu nie ma czasu, choć jutro na spotakniu miała być.Dlatego czas pokaże.Może sie jeszcze odezwie.

O-o-o sprostowanie :) - gg dziala za kazdym razem jak wlaczam kompa a na moim drugim watku (grudnioweczki) tez blagam o wybaczenie :). Ze tak powiem dopiero dzis wrocilam na strony.

czesc Lejdis,
spotkanie super oby więcej takich :tak::-D:tak::-D:tak::-D
ja po balu pojechałam z mężem nad morze a jak wróciliśmy to padłam i obudziłam sie teraz wyspana wiec chyba bede w nocy ogladac z nim jakies filmy,Pawel taki nocny :-)a ja ranny ptaszek, ale jutro bank holiday wiec mozna sobie pospac dluzej, uciekam, zycze dobrej nocki:-)

W niedziele o 12.00 wycieralam polki z kurzu w pracy. :(
Wiem,wiem - moglam cos napisac ale jeszcze dochorowywalam a ze nie wchodzilam na forum nie bylam pewna czy i o ktorej to spotkanie.

Manija, dziewczynki są dziś u Olgi i dlatego taki mały ruch na forum:)
Daj potem znać, jak było u GP:)
A ja mam dziś znów próbę sił hihihi, probuję nie reagować na piski i wrzaski małej-tak jak to uczą w różnych mądrych książkach..I nawet daję radę, ale uszy mi już puchną:-D
A Natalka potrafi , ojjjj, ma płuca!:-D Olga świadkiem:-D

Aine - cierpliwosci i wytrwalosci. I mysl ,ze to dla jej dobra :).

No, chyba ,ze juz Ci tej cierpliwosci zabraklo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewmu76- ja wybaczam:tak:, wiem jak to jest jak się leci do Polski - gdzie trzeba załatwiać mnóstwo spraw, a przecież najpierw trzeba się do tego wyjazdu przygotować, my jak szukaliśmy mieszkania do kupna, to ja potrafiłam nie jeść nic jak wróciłam z pracy tylko siedzieć na internecie i szukać, szukać,szukać, dzwonić i umawiać się na oglądanie- wiedziałam ze mamy mało czasu i chciałam żeby w tydzień wszystko załatwić i się udało:-D.Szacuneczek dla ewmu76 ze w ciąży ma tyle energii i zdrowia żeby tak często latać i załatwiać sprawy w Polsce-tym bardziej ze biurokracja czasami wykańcza:szok:

Ja tylko dziewczynki na minutkę.Potem wpadnę na dłużej.
Wróciłam dziś od azabelki.Była również ruda.Jak zwykle miło spedziłam czas.Chłopcy od dziewczynek są śliczni i bardzo grzeczni.Kobietki dziękuję za tak sympatycznie spędzony dzień, a Tobie azabelka za gościnę:tak:

Witam nowa mamusię, którą zreszta juz znam.Jednak dotarłaś zuzi-mamo;-)
Witam bardzo serdecznie również żabkę83.Faktycznie aine ma racje to sekta:-DSpójrz na nasza emwu od nas faktycznie nie da sie uciec:-D:-D:-D
aine-ja mysle, że to tylko dzięki sobie samej tak doskonale radzisz sobie z histerią Natalki:tak:Wiem jaki to wysiłek i tym bardziej podziwiam Ciebie, że tak świetnie zaczynasz sobie radzic z mała przesłodką terrorystką;-)Ucałowania dla Natalki:tak:
manija-mam nadzieje, że już Ci lepiej:tak:
wiesienka-tak własnie trzymaj twarda kobieto:-)
emwu-Ty nasz kwiatuszku:tak:Masz wybaczone.Najważniejsze, że jestes znów z nami.Teraz jak już wiemy, że masz tyle zajęć to będziemy cierpliwie zawsze na Ciebie czekać.Szczerze mówiąc przychodziły mi juz rózne rzeczy do głowy, ale bardzo się cieszę, że zagadka się rozwikłała.Ucałowania;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
emwu-ciesze sie ze przyjdziesz na 100%,zaciskaj nozki dwie ,dobrze ze wrocilas do nas cala i zdrowa i z energia,radoscia wpadne do ciebie do ppracy jak bede przy okazjii ,odwiedz takze mego kubusia w pracy po miesko

Do góry