reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Alez te Wasze robaczki sa przecudne!! :-)
Swietna grupka :-D Napatrzec sie nie moglam :-)
Gratuluje Wam dziewczyny cudownych dzieci! :-)

Wiesienka co do Bio-Oil... Stosuje go od samego poczatku ciazy, jest naprawde bardzo fajny, bo skora super nawilzona, mieciutka, ladnie pachnie i wedlug Norberta fajnie smakuje hihi:-D
Natomiast jesli rozstepy maja byc to beda :-(. Przez cala ciaze ani jednego rozstepika a tydzien temu sie pojawily kolo pepka :szok::no: i sie powiekszaja. Wyc mi sie chce normalnie. Podejrzewamy z Norbertem, ze gdybysmy wogole nie stosowali bio-oil to bylabym cala w rozstepach, mialabym je nawet na czole :-) hehe.
Tak czy inaczej polecam. Moze Ty nie masz tego rozstępowego genu, a w moim przypadku musze sie do moich rozstepikow przyzwyczaic bo jak mawiają starzy górale "gena nie wydubiesz".
:-)

reklama
manija- super filmik usmialam sie
ruda- do mnie mozesz wpasc albo ze mna do ktorejs z dziewczyn wrazie co bo ja juz wiem gdzie mieszkaja
a w czwartek jedziemy do azabelki na kawke wiec moze i ty sie wybierzesz z nami jesli sie zgodzi

Witam Was larwy-to dopisał mój maż hahaha:-DJak zwykle dowcipniś:-D
Cześć dziewczynki widzę, że debata rozpoczęta:-D
ruda-a do mnie to nie łaska było przyjechać:-pNastepnym razem wsiadasz w autobus i koniec kropka:tak:Tyle razy pytałam kto ma ochotę przyjechac do mnie.
manija-znam ten filmik i jest boski:-D:-D:-D

Do potem Kobietki.

No to jeszcze jeden filmik.
Zawsze mnie strasznie bawil, ale od kiedy jestem w ciazy rozwala mnie jeszcze bardziej :-D

[video=youtube;5P6UU6m3cqk]http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk[/video]

Sluchajcie- jutro towarzystwo zbiera sie u mnie!Dwie larwy ze swoimi larwiatkami:)-D:-D) do mnie wreszcie przylaza!

Oby pogoda dopisala,bo mam zamiar je zabrac na super plac zabaw u mnie:-)

Jesli ktos chetny dobic do stadka -moj gg16220840 i uprzedzic-bo wiadomo- musze sie przygotowac:blink::blink:

A Wam dziewuszki wieczorem napisze na gadulcu jak dojsc (bardzo,bardzo prosto:-D)

p.s.
aine- jak jutro nie dojedziesz to sie nie obraze:blink: (a dasz rade jutro tez?),bo i tak bede WAS miec w tym tygodniu:-):-):-)

Tak sobie zajrzałam, co słychać:-)
iza, dzięki, pewnie, że bym chętnie jutro wpadła, ale jednak sobie daruję i spotkamy się w niedzielę-dziękujemy Wam za zaproszenie:-)
Olga z Igusią zapowiedziały się na piątek:-):-)Jeśli któraś z mamusiek i brzuchatek ma ochotę, to też zapraszam!!!:-):-)Dajcie znać na pw albo gg, żebym wiedziała, ile kawusiek przygotować;-):-)

reklama
Do góry