reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

dziewczynki witam,ja niedawno wstalam bo cala noc niespalam bolal mnie bok plecow,amelia sie budzila non stop a moj kuba chrapal cala noc wiec niewyspanaa bylam ,co do spotkania to wolalabym o13 iz popoludniu to raczej nie amelia juz o 18 -19 idzie spac,a dzisiaj jeszcze kompanko,a i zakupy mam dzis jeszcze zrobic,wiec wole wczesniej ale jesli wam niepasuje to ja moge na innny dzien sie umowic ale tez na rano

reklama
Juz jestem!No w parku bylam z wozkiem troche polatac.....
Olga79- prosze cie,przeciez ja Was wszystkie chce poznac!!!!Ale tak ta aine ostatnio reklamujecie (hi,hi)....

Musze kurde mlodemu popoludnowa drzemke w takim razie przesunac,bo on tak ok 3-4 zazwyczaj spi...To napiszcie kto jeszcze bedzie!
Jak kochana emwu76 nas zabierze (juz ci odpisuje....sekundeczke...)-to my tez sie pojawimy :-)

tymczasem!

Dziewczyny to ustalmy jedna godzinę.
Ania napisała, że sie dostosuje co do godziny, ja też, emwu też.Z tego co widzę Azabelka tez bo pojedzie z emwu.A dla Amelki 16 to za późno bo jej malutka wcześniej chodzi spać.Więc która?

Hahaaa, Azabelka, boję się , że się okażę produktem mocno przereklamowanym:-D dobra, lecę do małej, ale się biedactwo dziś umęczyło w nocy!! teraz póki co spokojna:) czekam na Was dziewczyny:-) :-)

No ja wlasnie tez sie dowiedzialam,ze 14....
Spoko, emwu76 twierdzi,ze nas odnajdzie i zabierze:tak:

Ale ostrzegam,Kacper nie bedzie mial natury towarzyskiej.....

a my byliśmy dziś na szczepieniu.. synek się rozpłakał, a ja razem z nim :-( biednemu łzy jak grochy leciały :-:)-( teraz sobie jesteśmy w domku i czekam na rozwój wydarzeń... mam nadzieję że oprócz marudzenia nic więcej się nie wydarzy:tak:

i potwierdzam - jutro jest wyprzedaż w Next :-):-)
więc ja dziś znów mam akcję pt "produkcja w toku" ;-) czyli ściągam mleczko laktatorem by móc jutro wyruszyć w miasto, może upoluje coś wystrzałowego :-)

synek został dziś zważony i zmierzony :tak:
ma 62cm, waga 6200 - dziś ma 2 miesiące i 2 dni :-D:-D

Barmanka, dobrze, że dzidzia się zdrowo rozwija, a że placze, to normalne podczas szczepienia, choć wiem, ze ciężko:( a probowalas plastrow znieczulających? u nas dzialoalo rewelacyjnie!!

A my już po spotkanku:-) Dziewczyny, nie można sobie wymarzyć lepszego towarzystwa, jesteście naprawdę super!!!! Oby te nasze spotkania stały się "nową świecką tradycją" hihih;-) Dziękuję Wam naprawdę , że przyszłyście-zapraszam jak najczęściej!!!! sorki za Natalkę, trochę dała czadu...A po Waszym wyjściu dokladnie godzinę ryczała, gryzła mnie i biła, nie chciała zasnąć...Patrzyła na drzwi i pokazywala paluszkiem, chyba byla zla, ze poszlyscie...No ale teraz na szczęście śpi...

Aaaaa, właśnie-Wiola, masz świetną mamę:):)

a z ogłoszeń parafialnych:-D : Iza, zostawiłaś zabaweczki, koszyczek i śliniaczek:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na sekundeczke-

aine- i bardzo dobrze,ze to zostawilam-bedziesz miala powod,zeby teraz do mnie przyjechac :-).To prawda dziewczyny-aine to bardzo kochana duszyczka i taaaaka goscinna:tak:No i widzisz-Natalce nasze towarzystwo odpowiadalo!!;-)Zadnego czadu nie dala-normalna 2latka:-D

W ogole wszystkie jestescie bardzo sympatyczne i bardzo sie ciesze,ze Was poznalam.Tez mam nadzieje,ze grono bedzie sie trzymac (i powiekszac!) i mysle,ze to bardzo prawdopodobne:tak:
Jeszcze raz Monisiu dziekuje za podwozke,potem tu wpadne,bo teraz trzeba do kapieli babelka wkladac.....

Do góry