reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Nie wiem dziewczynki, czy mi mąż dziś resztki serniczka nie wyje, hihihi. Dziś chciałam kupić jogurty i zrobić w nocy następny, ale mi Lidla zamknęli, a tylko tam tem jogurt grecki można dostac...Z góry przepraszam:-D za mojego R. oczywiście:-D chyba że..schowam przed nim na balkon hihihi.

A Ty mi Olga nie słodź, bo głupią sałatkę każda z nas potrafi zrobić, ale rozumiem, że chcesz być miła , hihihi:-D dziękuję:)

reklama
Oj,tez bym chciala aine poznac juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale to naprawde za daleko:wściekła/y:

emwu76 a ktoredy Ty bedziesz jechac z tego centrum??????

Ale z Was gosposie:-) Ja sobie dzis te wszystkie przepisy spisuje,zeby mi nie umknelo....

Teraz musze Kacperka od taty odczepic,bo do pracy musi isc:-D

Azabelka -Ty świntuszku, a nas to już nie chcesz poznać;-)Mam nadzieję, że jakoś może zabierzesz się z emwu76.Fajnie by było.Tylko,że co do godziny to nadal nic nie ustalone bo nikogo dziś tu nie ma:no:

Ostatnia edycja:
Azabelka - ja nie jade do centrum. Napisalam ,ze moge kogos zabrac nawet z centrum :). Rathfarnam to tez nie problem. Tylko nie znam tam zadnego charakterystycznego miejsca ,zeby sie z Toba umowic. Szykuj sie - podjade po Ciebie tylko napisz gdzie. No i o ktorej bo juz sie pogubilam czy sie umawiamy na 13 czy na 16 u Aine. Na priv za chwilke przesle Ci numer do mnie.

emwu76 -ja zanim zdążyłam napisać to mnie już wyprzedziłaś:-)Wiem, że aine pasuje bardziej 16 więc jeśli tylko wszystkim będzie pasować to może jednak o 16.Tylko nie wiem co z azabelką-może uda Wam się umówić i nie wiem jescze co z amelią2008.Nigdzie jej nie ma.

emwu76 więc czekamy tylko na odpowiedź od amelii2008 i azabelki no i czy im ta 16 odpowiada.
Tak jak napisłamj jesli wszystkim odpowiada ta 16 to myślę, że Aine ułatwi to sprawę.
Jak na razie wygląda, że tylko ja i emwu76 jesteśmy umówione z Aine.

Ostatnia edycja:
eee- ale Ty bylas u niej wczoraj a mialysmy uklad ,ze jak sie uzbieramy 4 to sie spotykamy. Liczba 3 to chyba szkoda zawracac aine glowe. Poczekajmy wiec do godziny 13. Jak do tej pory sie nas nie zbierze wiecej to poszukamy innego terminu.
Jak sadzisz?

emwu76 -też tak myślę.Zaraz zadzwonię do Aine bo ona pewnie szykuje się na nasz przyjazd, a tu nic nie wiadomo_Oki poczekajmy do 13 jesli nikt wiecej sie nie zdeklaruje to chyba tak jak napisałaś nie będiemy jej głowy zawracać tym bardziej, że ja byłam u niej wczoraj.Jesli nie dzisiaj to może faktycznie przełożymy spotkanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki;) absolutnie nie zawracacie głowy, ja bezproblemowa kobieta jestem:-) jak ustalicie, tak będzie:-):-)
A myśmy dopiero wstały z malutką, w nocy mi się o 4 obudziła z płaczem, nie wiem, co jej było, 2 godziny ją usypialiśmy. Rozmawiałam z Olgą i mnie uspokoiła, że jej mała miała to samo....

Do góry