reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

dziewczynki witam,ja niedawno wstalam bo cala noc niespalam bolal mnie bok plecow,amelia sie budzila non stop a moj kuba chrapal cala noc wiec niewyspanaa bylam ,co do spotkania to wolalabym o13 iz popoludniu to raczej nie amelia juz o 18 -19 idzie spac,a dzisiaj jeszcze kompanko,a i zakupy mam dzis jeszcze zrobic,wiec wole wczesniej ale jesli wam niepasuje to ja moge na innny dzien sie umowic ale tez na rano

reklama
Juz jestem!No w parku bylam z wozkiem troche polatac.....
Olga79- prosze cie,przeciez ja Was wszystkie chce poznac!!!!Ale tak ta aine ostatnio reklamujecie (hi,hi)....

Musze kurde mlodemu popoludnowa drzemke w takim razie przesunac,bo on tak ok 3-4 zazwyczaj spi...To napiszcie kto jeszcze bedzie!
Jak kochana emwu76 nas zabierze (juz ci odpisuje....sekundeczke...)-to my tez sie pojawimy :-)

tymczasem!

Dziewczyny to ustalmy jedna godzinę.
Ania napisała, że sie dostosuje co do godziny, ja też, emwu też.Z tego co widzę Azabelka tez bo pojedzie z emwu.A dla Amelki 16 to za późno bo jej malutka wcześniej chodzi spać.Więc która?

Hahaaa, Azabelka, boję się , że się okażę produktem mocno przereklamowanym:-D dobra, lecę do małej, ale się biedactwo dziś umęczyło w nocy!! teraz póki co spokojna:) czekam na Was dziewczyny:-) :-)

No ja wlasnie tez sie dowiedzialam,ze 14....
Spoko, emwu76 twierdzi,ze nas odnajdzie i zabierze:tak:

Ale ostrzegam,Kacper nie bedzie mial natury towarzyskiej.....

a my byliśmy dziś na szczepieniu.. synek się rozpłakał, a ja razem z nim :-( biednemu łzy jak grochy leciały :-:)-( teraz sobie jesteśmy w domku i czekam na rozwój wydarzeń... mam nadzieję że oprócz marudzenia nic więcej się nie wydarzy:tak:

i potwierdzam - jutro jest wyprzedaż w Next :-):-)
więc ja dziś znów mam akcję pt "produkcja w toku" ;-) czyli ściągam mleczko laktatorem by móc jutro wyruszyć w miasto, może upoluje coś wystrzałowego :-)

synek został dziś zważony i zmierzony :tak:
ma 62cm, waga 6200 - dziś ma 2 miesiące i 2 dni :-D:-D

Barmanka, dobrze, że dzidzia się zdrowo rozwija, a że placze, to normalne podczas szczepienia, choć wiem, ze ciężko:( a probowalas plastrow znieczulających? u nas dzialoalo rewelacyjnie!!

A my już po spotkanku:-) Dziewczyny, nie można sobie wymarzyć lepszego towarzystwa, jesteście naprawdę super!!!! Oby te nasze spotkania stały się "nową świecką tradycją" hihih;-) Dziękuję Wam naprawdę , że przyszłyście-zapraszam jak najczęściej!!!! sorki za Natalkę, trochę dała czadu...A po Waszym wyjściu dokladnie godzinę ryczała, gryzła mnie i biła, nie chciała zasnąć...Patrzyła na drzwi i pokazywala paluszkiem, chyba byla zla, ze poszlyscie...No ale teraz na szczęście śpi...

Aaaaa, właśnie-Wiola, masz świetną mamę:):)

a z ogłoszeń parafialnych:-D : Iza, zostawiłaś zabaweczki, koszyczek i śliniaczek:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na sekundeczke-

aine- i bardzo dobrze,ze to zostawilam-bedziesz miala powod,zeby teraz do mnie przyjechac :-).To prawda dziewczyny-aine to bardzo kochana duszyczka i taaaaka goscinna:tak:No i widzisz-Natalce nasze towarzystwo odpowiadalo!!;-)Zadnego czadu nie dala-normalna 2latka:-D

W ogole wszystkie jestescie bardzo sympatyczne i bardzo sie ciesze,ze Was poznalam.Tez mam nadzieje,ze grono bedzie sie trzymac (i powiekszac!) i mysle,ze to bardzo prawdopodobne:tak:
Jeszcze raz Monisiu dziekuje za podwozke,potem tu wpadne,bo teraz trzeba do kapieli babelka wkladac.....

Do góry