reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

barmanka 79 - no z dziećmi już tak jest, choć ja też przezywałam każde szczepienie.Widzę, że waga bardzo dobra.No to świetnie.

86 ruda - czekamy na spotkanie z Tobą no i oczywiście z pozostałymi mamusiami które nie dotarły.

Dziewczyny było super.Doborowe towarzystwo-zgadzam się w 100%.Oby nie było to ostatnie spotkanie-ja tego zresztą dopilnuję :-D:-D:-D
No i bardzo dziękuję Gospodyni.A Natalka była grzeczna i nie masz za co przepraszać-nie przesadzaj Kobieto.Zresztą Iga tez ryczała po przyjściu do domu, że chce do cioć i dzieci.Fakt szybko jej przeszło, ale Natalka jest jeszcze malutka i w taki sposób okazuje emocje.Skądś to znam.Wszystko przminie.
No i oczywiscie podziękowanie dla emwu76 za podwiezienie.
Dzieki Dziewczyny i do następnego mam nadzieję szybkiego spotkania(może być u mnie:-))

Ostatnia edycja:
reklama
a my byliśmy dziś na szczepieniu.. synek się rozpłakał, a ja razem z nim :-( biednemu łzy jak grochy leciały :-:)-( teraz sobie jesteśmy w domku i czekam na rozwój wydarzeń... mam nadzieję że oprócz marudzenia nic więcej się nie wydarzy:tak:

i potwierdzam - jutro jest wyprzedaż w Next :-):-)
więc ja dziś znów mam akcję pt "produkcja w toku" ;-) czyli ściągam mleczko laktatorem by móc jutro wyruszyć w miasto, może upoluje coś wystrzałowego :-)

synek został dziś zważony i zmierzony :tak:
ma 62cm, waga 6200 - dziś ma 2 miesiące i 2 dni :-D:-D

62 cm - :) moj synek urodzil sie 61cm i 4600. hi hi. Wlasnie taki dwumiesieczny byl jak wyskoczyl z mojego brzuszka.
Po szczepieniu z pewnoscia bedzie wszystko ok.

Barmanka, dobrze, że dzidzia się zdrowo rozwija, a że placze, to normalne podczas szczepienia, choć wiem, ze ciężko:( a probowalas plastrow znieczulających? u nas dzialoalo rewelacyjnie!!

A my już po spotkanku:-) Dziewczyny, nie można sobie wymarzyć lepszego towarzystwa, jesteście naprawdę super!!!! Oby te nasze spotkania stały się "nową świecką tradycją" hihih;-) Dziękuję Wam naprawdę , że przyszłyście-zapraszam jak najczęściej!!!! sorki za Natalkę, trochę dała czadu...A po Waszym wyjściu dokladnie godzinę ryczała, gryzła mnie i biła, nie chciała zasnąć...Patrzyła na drzwi i pokazywala paluszkiem, chyba byla zla, ze poszlyscie...No ale teraz na szczęście śpi...

Aaaaa, właśnie-Wiola, masz świetną mamę:):)

a z ogłoszeń parafialnych:-D : Iza, zostawiłaś zabaweczki, koszyczek i śliniaczek:)

Aniu dziekuje za to spotkanie. Bardzo jestem zadowolona ,ze poznalam takie fajne "babki" :) no i ze tak dobrze pojadlam :).
Mimo wszystko spotkanie bylo w szybkim tepie i czuje "niedosyt" - jeszcze tyle do poopowiadania i do lepszego poznania sie. Mam nadzieje ze ta "swiecka tradycja" jak to napisalas przetrwa :)

dziewczynki ja rowniez dziekuje AINE za zaproszenie i za super jedzonko i towarzysto przemile ,dziewczyny jestescie super,dzieciaczki tez kochane,a malutka Natalka to wcale niedala czadu poprostu z nia sie trzeb a bawic zagadywac,bylo ok
my czekalysmy z 40 min na autobus ,w tym czasie kupilam kupon euro milion za 3 e moze cos wygram to zaszalejemy.
ten pan kierowca nieprzyjemny kazal nam wozek zlozyc bo niezmiescilybysmy sie przez drzwi ,potem pytal sie gdzie chce jechac,a ja pytalam go o cene i mi niepowiedzial dopiero jak powtorzylam 3 razy ,bo usluszal ze polak to pewnie dlatego taki nieprzyjemny.
dojechalysmy do dundrum shoping centre i wstapilam do kuby chwilke porozmawialam potem do river island bo wyprzedaz polowe cen a od jutra od 4 rano do 7 popoludniu w NEXT wyprzedaz wiec musze pojsc
oki troszke sie rozpisalam
jeszcze raz bardzo sie ciesze ze was poznalam i mama takze ,POZDRAWIAM

dziewczyny!!!
super ze spotkanie Wam sie udało, może i ja dołączę następnym razem, dziś byliśmy oglądać mieszkanko i naprawdę super, tylko co do lazienki :-(, ale jeszcze szukamy, ja dzis widzialam ze te wyprzedaze zaczynaja sie od 5 tylko teraz juz nie wiem czy pisalo do 8am czy 8 pm:szok:

ruda 86- mnie nie chciała sie ściąć tydzień temu a dzis pięknie 30 min w lodowce i juz na serniczku, mąż kręcił ,a ja odpoczywalam, jutro jedziemy do Bray wiec spalaszujemy u znajomych:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ruda86- wrzuc no jakies zdjecie z jutrzejszej imprezy!!To sobie solenizanta poogladamy:-D

barmanka79-mlody musi byc chyba poteznie zbudowany,co?No,no, wymiary idealne:tak:Ja kazde szczepienie tez przezywam-zawsze mam ochote rzucic sie na ta lekarke:crazy:

Padnieta jestem,bo Kacper rowniez taki podekscytowany byl po tym spotkaniu,wiem,ze nikt mi nie uwierzy-- w domu przemienia sie w Potworka (kochanego;-)ale zawsze....).

Amelia2008- a Ty moja droga tez wrzuc jakies tam zdjecia z dzisiejszego spotkania, tak dla formalnosci:nerd:

Bardzo mily dzien:laugh2:Prosze o wiecej takich.
Dobranoc wszystkim.

hejo laski, wyobraźcie sobie, że kiedy mój Rafał wrócił o 19.00, położyłam się tylko ,, na chwilę,, na kanapie i spałam twardo aż do teraz!!! jednak ten tydzień z małą i jej humorkami mnie wykończył, nie zdawałam sobie sprawy, że aż tak..
No i co ja będę w nocy robić, skoro wyspana jestem:-D

Dziewczyny, kto tam pstrykał fotki, proszę o przesłanie, oki? bo mi się baterie w aparacie jak na złość wyładowały i nie mogłam robić, a bardzo mi zależy na zdjęciach z dzisiaj:-) mój mail eire123@wp.pl

Ja też czuję niedosyt po dzisiejszym, zróbmy wszystko, żeby ten Bal Samic(określenie mojej siostry hihihi) doszedł do skutku. Pamiętacie, to, co proponowałam:dzieci z tatusiami,a mamy -babski wieczór;) byłoby suuuuuper!!! może być u mnie, mój mąż poodwozi o każdej porze-sam zaproponował.W któryś weekend musimy zadziałać. I tak, żeby pozostałym mamusiom też pasowało, bardzo bym chciała poznac resztę:)

Ostatnia edycja:
Ja tylko wpadłam powiedzieć dzień dobry i dobranoc.
Aine -zgadzam się z Tobą i już nie mogę się doczekać na- jak to nazwała Twoja siostra- Bal Samic:-).Mam nadzieję, że w jeszcze większym gronie:-)No właśnie co robiłaś w nocy?

No właśnie co robiłaś w nocy?

:-DNajpierw obejrzałam film, potem pograłam w taka głupia gierkę, która uwielbiam-Bonkheads:-D później poczytałam Grocholi "Kryształowego Anioła" i zrobiłam sobie kanapkę:zawstydzona/y: no a teraz zajrzałam na forum:) ciekawe, o której padnę do wyrka:-D
I nawet te piękne dźwięki z płytki od Izy mnie nie usypiają:-D jutro (właściwie już dziś!, hihih)puszczę Natalce, bo dzis ją tatuś usypiał i zapomniał włączyć:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ruda, nie przejmuj się tortem, to żadna tragedia:-) najważniejsze, żeby się maleństwo dobrze bawiło na urodzinkach:)

A ja się chyba pójdę położyć, choć spać mi się jeszcze nie chce...No ale dzis musze wstać w miarę wcześnie, bo idziemy na jakis piknik do Rafała do pracy. No chyba że mnie nie dobudzi-to bardzo możliwe:-D dobrej nocy dziewczyny:)

Ostatnia edycja:
Do góry