reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

barmanka 79 - no z dziećmi już tak jest, choć ja też przezywałam każde szczepienie.Widzę, że waga bardzo dobra.No to świetnie.

86 ruda - czekamy na spotkanie z Tobą no i oczywiście z pozostałymi mamusiami które nie dotarły.

Dziewczyny było super.Doborowe towarzystwo-zgadzam się w 100%.Oby nie było to ostatnie spotkanie-ja tego zresztą dopilnuję :-D:-D:-D
No i bardzo dziękuję Gospodyni.A Natalka była grzeczna i nie masz za co przepraszać-nie przesadzaj Kobieto.Zresztą Iga tez ryczała po przyjściu do domu, że chce do cioć i dzieci.Fakt szybko jej przeszło, ale Natalka jest jeszcze malutka i w taki sposób okazuje emocje.Skądś to znam.Wszystko przminie.
No i oczywiscie podziękowanie dla emwu76 za podwiezienie.
Dzieki Dziewczyny i do następnego mam nadzieję szybkiego spotkania(może być u mnie:-))

Ostatnia edycja:
reklama
a my byliśmy dziś na szczepieniu.. synek się rozpłakał, a ja razem z nim :-( biednemu łzy jak grochy leciały :-:)-( teraz sobie jesteśmy w domku i czekam na rozwój wydarzeń... mam nadzieję że oprócz marudzenia nic więcej się nie wydarzy:tak:

i potwierdzam - jutro jest wyprzedaż w Next :-):-)
więc ja dziś znów mam akcję pt "produkcja w toku" ;-) czyli ściągam mleczko laktatorem by móc jutro wyruszyć w miasto, może upoluje coś wystrzałowego :-)

synek został dziś zważony i zmierzony :tak:
ma 62cm, waga 6200 - dziś ma 2 miesiące i 2 dni :-D:-D

62 cm - :) moj synek urodzil sie 61cm i 4600. hi hi. Wlasnie taki dwumiesieczny byl jak wyskoczyl z mojego brzuszka.
Po szczepieniu z pewnoscia bedzie wszystko ok.

Barmanka, dobrze, że dzidzia się zdrowo rozwija, a że placze, to normalne podczas szczepienia, choć wiem, ze ciężko:( a probowalas plastrow znieczulających? u nas dzialoalo rewelacyjnie!!

A my już po spotkanku:-) Dziewczyny, nie można sobie wymarzyć lepszego towarzystwa, jesteście naprawdę super!!!! Oby te nasze spotkania stały się "nową świecką tradycją" hihih;-) Dziękuję Wam naprawdę , że przyszłyście-zapraszam jak najczęściej!!!! sorki za Natalkę, trochę dała czadu...A po Waszym wyjściu dokladnie godzinę ryczała, gryzła mnie i biła, nie chciała zasnąć...Patrzyła na drzwi i pokazywala paluszkiem, chyba byla zla, ze poszlyscie...No ale teraz na szczęście śpi...

Aaaaa, właśnie-Wiola, masz świetną mamę:):)

a z ogłoszeń parafialnych:-D : Iza, zostawiłaś zabaweczki, koszyczek i śliniaczek:)

Aniu dziekuje za to spotkanie. Bardzo jestem zadowolona ,ze poznalam takie fajne "babki" :) no i ze tak dobrze pojadlam :).
Mimo wszystko spotkanie bylo w szybkim tepie i czuje "niedosyt" - jeszcze tyle do poopowiadania i do lepszego poznania sie. Mam nadzieje ze ta "swiecka tradycja" jak to napisalas przetrwa :)

dziewczynki ja rowniez dziekuje AINE za zaproszenie i za super jedzonko i towarzysto przemile ,dziewczyny jestescie super,dzieciaczki tez kochane,a malutka Natalka to wcale niedala czadu poprostu z nia sie trzeb a bawic zagadywac,bylo ok
my czekalysmy z 40 min na autobus ,w tym czasie kupilam kupon euro milion za 3 e moze cos wygram to zaszalejemy.
ten pan kierowca nieprzyjemny kazal nam wozek zlozyc bo niezmiescilybysmy sie przez drzwi ,potem pytal sie gdzie chce jechac,a ja pytalam go o cene i mi niepowiedzial dopiero jak powtorzylam 3 razy ,bo usluszal ze polak to pewnie dlatego taki nieprzyjemny.
dojechalysmy do dundrum shoping centre i wstapilam do kuby chwilke porozmawialam potem do river island bo wyprzedaz polowe cen a od jutra od 4 rano do 7 popoludniu w NEXT wyprzedaz wiec musze pojsc
oki troszke sie rozpisalam
jeszcze raz bardzo sie ciesze ze was poznalam i mama takze ,POZDRAWIAM

dziewczyny!!!
super ze spotkanie Wam sie udało, może i ja dołączę następnym razem, dziś byliśmy oglądać mieszkanko i naprawdę super, tylko co do lazienki :-(, ale jeszcze szukamy, ja dzis widzialam ze te wyprzedaze zaczynaja sie od 5 tylko teraz juz nie wiem czy pisalo do 8am czy 8 pm:szok:

ruda 86- mnie nie chciała sie ściąć tydzień temu a dzis pięknie 30 min w lodowce i juz na serniczku, mąż kręcił ,a ja odpoczywalam, jutro jedziemy do Bray wiec spalaszujemy u znajomych:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ruda86- wrzuc no jakies zdjecie z jutrzejszej imprezy!!To sobie solenizanta poogladamy:-D

barmanka79-mlody musi byc chyba poteznie zbudowany,co?No,no, wymiary idealne:tak:Ja kazde szczepienie tez przezywam-zawsze mam ochote rzucic sie na ta lekarke:crazy:

Padnieta jestem,bo Kacper rowniez taki podekscytowany byl po tym spotkaniu,wiem,ze nikt mi nie uwierzy-- w domu przemienia sie w Potworka (kochanego;-)ale zawsze....).

Amelia2008- a Ty moja droga tez wrzuc jakies tam zdjecia z dzisiejszego spotkania, tak dla formalnosci:nerd:

Bardzo mily dzien:laugh2:Prosze o wiecej takich.
Dobranoc wszystkim.

hejo laski, wyobraźcie sobie, że kiedy mój Rafał wrócił o 19.00, położyłam się tylko ,, na chwilę,, na kanapie i spałam twardo aż do teraz!!! jednak ten tydzień z małą i jej humorkami mnie wykończył, nie zdawałam sobie sprawy, że aż tak..
No i co ja będę w nocy robić, skoro wyspana jestem:-D

Dziewczyny, kto tam pstrykał fotki, proszę o przesłanie, oki? bo mi się baterie w aparacie jak na złość wyładowały i nie mogłam robić, a bardzo mi zależy na zdjęciach z dzisiaj:-) mój mail eire123@wp.pl

Ja też czuję niedosyt po dzisiejszym, zróbmy wszystko, żeby ten Bal Samic(określenie mojej siostry hihihi) doszedł do skutku. Pamiętacie, to, co proponowałam:dzieci z tatusiami,a mamy -babski wieczór;) byłoby suuuuuper!!! może być u mnie, mój mąż poodwozi o każdej porze-sam zaproponował.W któryś weekend musimy zadziałać. I tak, żeby pozostałym mamusiom też pasowało, bardzo bym chciała poznac resztę:)

Ostatnia edycja:
Ja tylko wpadłam powiedzieć dzień dobry i dobranoc.
Aine -zgadzam się z Tobą i już nie mogę się doczekać na- jak to nazwała Twoja siostra- Bal Samic:-).Mam nadzieję, że w jeszcze większym gronie:-)No właśnie co robiłaś w nocy?

No właśnie co robiłaś w nocy?

:-DNajpierw obejrzałam film, potem pograłam w taka głupia gierkę, która uwielbiam-Bonkheads:-D później poczytałam Grocholi "Kryształowego Anioła" i zrobiłam sobie kanapkę:zawstydzona/y: no a teraz zajrzałam na forum:) ciekawe, o której padnę do wyrka:-D
I nawet te piękne dźwięki z płytki od Izy mnie nie usypiają:-D jutro (właściwie już dziś!, hihih)puszczę Natalce, bo dzis ją tatuś usypiał i zapomniał włączyć:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ruda, nie przejmuj się tortem, to żadna tragedia:-) najważniejsze, żeby się maleństwo dobrze bawiło na urodzinkach:)

A ja się chyba pójdę położyć, choć spać mi się jeszcze nie chce...No ale dzis musze wstać w miarę wcześnie, bo idziemy na jakis piknik do Rafała do pracy. No chyba że mnie nie dobudzi-to bardzo możliwe:-D dobrej nocy dziewczyny:)

Ostatnia edycja:
Do góry