reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Nie wiem dziewczynki, czy mi mąż dziś resztki serniczka nie wyje, hihihi. Dziś chciałam kupić jogurty i zrobić w nocy następny, ale mi Lidla zamknęli, a tylko tam tem jogurt grecki można dostac...Z góry przepraszam:-D za mojego R. oczywiście:-D chyba że..schowam przed nim na balkon hihihi.

A Ty mi Olga nie słodź, bo głupią sałatkę każda z nas potrafi zrobić, ale rozumiem, że chcesz być miła , hihihi:-D dziękuję:)

reklama
Oj,tez bym chciala aine poznac juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale to naprawde za daleko:wściekła/y:

emwu76 a ktoredy Ty bedziesz jechac z tego centrum??????

Ale z Was gosposie:-) Ja sobie dzis te wszystkie przepisy spisuje,zeby mi nie umknelo....

Teraz musze Kacperka od taty odczepic,bo do pracy musi isc:-D

Azabelka -Ty świntuszku, a nas to już nie chcesz poznać;-)Mam nadzieję, że jakoś może zabierzesz się z emwu76.Fajnie by było.Tylko,że co do godziny to nadal nic nie ustalone bo nikogo dziś tu nie ma:no:

Ostatnia edycja:
Azabelka - ja nie jade do centrum. Napisalam ,ze moge kogos zabrac nawet z centrum :). Rathfarnam to tez nie problem. Tylko nie znam tam zadnego charakterystycznego miejsca ,zeby sie z Toba umowic. Szykuj sie - podjade po Ciebie tylko napisz gdzie. No i o ktorej bo juz sie pogubilam czy sie umawiamy na 13 czy na 16 u Aine. Na priv za chwilke przesle Ci numer do mnie.

emwu76 -ja zanim zdążyłam napisać to mnie już wyprzedziłaś:-)Wiem, że aine pasuje bardziej 16 więc jeśli tylko wszystkim będzie pasować to może jednak o 16.Tylko nie wiem co z azabelką-może uda Wam się umówić i nie wiem jescze co z amelią2008.Nigdzie jej nie ma.

emwu76 więc czekamy tylko na odpowiedź od amelii2008 i azabelki no i czy im ta 16 odpowiada.
Tak jak napisłamj jesli wszystkim odpowiada ta 16 to myślę, że Aine ułatwi to sprawę.
Jak na razie wygląda, że tylko ja i emwu76 jesteśmy umówione z Aine.

Ostatnia edycja:
eee- ale Ty bylas u niej wczoraj a mialysmy uklad ,ze jak sie uzbieramy 4 to sie spotykamy. Liczba 3 to chyba szkoda zawracac aine glowe. Poczekajmy wiec do godziny 13. Jak do tej pory sie nas nie zbierze wiecej to poszukamy innego terminu.
Jak sadzisz?

emwu76 -też tak myślę.Zaraz zadzwonię do Aine bo ona pewnie szykuje się na nasz przyjazd, a tu nic nie wiadomo_Oki poczekajmy do 13 jesli nikt wiecej sie nie zdeklaruje to chyba tak jak napisałaś nie będiemy jej głowy zawracać tym bardziej, że ja byłam u niej wczoraj.Jesli nie dzisiaj to może faktycznie przełożymy spotkanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki;) absolutnie nie zawracacie głowy, ja bezproblemowa kobieta jestem:-) jak ustalicie, tak będzie:-):-)
A myśmy dopiero wstały z malutką, w nocy mi się o 4 obudziła z płaczem, nie wiem, co jej było, 2 godziny ją usypialiśmy. Rozmawiałam z Olgą i mnie uspokoiła, że jej mała miała to samo....

Do góry