reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

witam,ja takze zapraszam do mnie do Dundrum kiedy tylko macie ochote mam duzy ohrodek mozna sobie posiedziec napic sie pobawic z dzieciaczkami,
#odnosnie spotkanka to takze moze byc piatek wiec wstepnie umowmy sie na piatek tak ok 11godz.czy ktoras moze ?
tylko gdzie pojdziemy zi co zwiedzac?
ruda mi narazie AMELKA wystarcza nieplanuje drugiej ciazy chiociaz moj kuba powiedzial ze amela niebedzie jedynaczka i ze chce synka FRANKA ale ja narazie niechce moze za 5 lat

reklama
Kochane,tylko sekundeczka.....

To gdzie i kiedy Wy sie w koncu spotykacie??Bo ja juz nie rozumiem.....

Prosze mi napisac jakie autobusy i skad/gdzie i jak dlugo:-DBo samochod to tylko w weekendy z osobistym kierowca mam do dyspozycji...

Zdjecia zrobione.Wrzuce rano,bo teraz lece na taras piwo pic :-pMlody zasnal bez sztuczek!Wiec ide sie integrowac z jego tatusiem:happy2:

p.s.
Duzo nas,duzo nas:-)

azabelka, w piętek u mnie:-) Jeszcze Was dokładnie pokieruję, to jest Stepaside, Fern Court:) wszystko jeszcze wyjaśnię, spoko;)

kto tam o serniczka podpytywal?:-D jeśli jutro zostanie, to na pewno Rafał wciągnie hihih, ale mogę upiec następnego, żaden kłopot;)

reklama
och ja też wczoraj zniknęłam z forum :zawstydzona/y:ale musiałam nadrobić spacerki z synkiem :-) nareszcie się poprawiła pogoda! więc wyszliśmy wczoraj na dłuuugi spacerek.
podeszłam pod fryzjera bo chciałam obciąć grzywkę, ale było busy i nie mogła mnie przyjąć - więc dziś idę jeszcze raz :tak: ale wcześniej zadzwonie i się umówię :sorry2: w nagrodę kupiłam sobie farbę do włosów i bawiłam się ze fryzjera. efektów jeszcze nie znam bo trudno było ocenić przy sztucznym świetle :baffled:
potem wpadli znajomi i sobie posiedzieliśmy troszkę. no a wieczorkiem mąż oglądał filmy :-) no i zleciał tak ten dzień...

Olga - pytałam się wcześniej o tą farmę w Dundrum, ale chyba nie widziałaś mojego posta :zawstydzona/y: więc zapytam jeszcze raz :tak: czy możesz mi napisać gdzie ta farma jest dokładnie, jak do niej trafić, czy za wejście się płaci?

Emwu - hejka, pamiętam cię z forum mam z Dublina :tak: jak tam budowa domu idzie?:-)

wiesienka, olga - taaak cycki (kurze ;-)) w każdej postaci są pychaaaa. szkoda tylko że ja teraz mozareli jeść nie mogę :-:)-( bo na pewno wykorzystałabym te wasze przepisy...

super że się umawiacie na spotkano :-) ale kurcze z moim szkrabem ciężko wyjść do południa na określoną godzinę :-:)-( czasem śpi z tatusiem w łożu do 10,30, potem karmienie, z racji skazy i suchej skóry muszę go porządnie nakremować i tak czas leci...
no ale jak aine poda namiary na swój domek to ja zobaczę na mapie jak to wygląda i spróbuje jakoś to rozplanować :tak:

Do góry