reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

witam,ja takze zapraszam do mnie do Dundrum kiedy tylko macie ochote mam duzy ohrodek mozna sobie posiedziec napic sie pobawic z dzieciaczkami,
#odnosnie spotkanka to takze moze byc piatek wiec wstepnie umowmy sie na piatek tak ok 11godz.czy ktoras moze ?
tylko gdzie pojdziemy zi co zwiedzac?
ruda mi narazie AMELKA wystarcza nieplanuje drugiej ciazy chiociaz moj kuba powiedzial ze amela niebedzie jedynaczka i ze chce synka FRANKA ale ja narazie niechce moze za 5 lat

reklama
Kochane,tylko sekundeczka.....

To gdzie i kiedy Wy sie w koncu spotykacie??Bo ja juz nie rozumiem.....

Prosze mi napisac jakie autobusy i skad/gdzie i jak dlugo:-DBo samochod to tylko w weekendy z osobistym kierowca mam do dyspozycji...

Zdjecia zrobione.Wrzuce rano,bo teraz lece na taras piwo pic :-pMlody zasnal bez sztuczek!Wiec ide sie integrowac z jego tatusiem:happy2:

p.s.
Duzo nas,duzo nas:-)

azabelka, w piętek u mnie:-) Jeszcze Was dokładnie pokieruję, to jest Stepaside, Fern Court:) wszystko jeszcze wyjaśnię, spoko;)

kto tam o serniczka podpytywal?:-D jeśli jutro zostanie, to na pewno Rafał wciągnie hihih, ale mogę upiec następnego, żaden kłopot;)

reklama
och ja też wczoraj zniknęłam z forum :zawstydzona/y:ale musiałam nadrobić spacerki z synkiem :-) nareszcie się poprawiła pogoda! więc wyszliśmy wczoraj na dłuuugi spacerek.
podeszłam pod fryzjera bo chciałam obciąć grzywkę, ale było busy i nie mogła mnie przyjąć - więc dziś idę jeszcze raz :tak: ale wcześniej zadzwonie i się umówię :sorry2: w nagrodę kupiłam sobie farbę do włosów i bawiłam się ze fryzjera. efektów jeszcze nie znam bo trudno było ocenić przy sztucznym świetle :baffled:
potem wpadli znajomi i sobie posiedzieliśmy troszkę. no a wieczorkiem mąż oglądał filmy :-) no i zleciał tak ten dzień...

Olga - pytałam się wcześniej o tą farmę w Dundrum, ale chyba nie widziałaś mojego posta :zawstydzona/y: więc zapytam jeszcze raz :tak: czy możesz mi napisać gdzie ta farma jest dokładnie, jak do niej trafić, czy za wejście się płaci?

Emwu - hejka, pamiętam cię z forum mam z Dublina :tak: jak tam budowa domu idzie?:-)

wiesienka, olga - taaak cycki (kurze ;-)) w każdej postaci są pychaaaa. szkoda tylko że ja teraz mozareli jeść nie mogę :-:)-( bo na pewno wykorzystałabym te wasze przepisy...

super że się umawiacie na spotkano :-) ale kurcze z moim szkrabem ciężko wyjść do południa na określoną godzinę :-:)-( czasem śpi z tatusiem w łożu do 10,30, potem karmienie, z racji skazy i suchej skóry muszę go porządnie nakremować i tak czas leci...
no ale jak aine poda namiary na swój domek to ja zobaczę na mapie jak to wygląda i spróbuje jakoś to rozplanować :tak:

Do góry