reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

emwu, mnie pasi każdy dzień, naprawdę. Kwestia tylko tego, zebyście Wy się jakoś zgrały. Naprawdę bardzo mi zależy, żeby Was tu zebrać u mnie na Stepaside i posiedzieć z Wami, pogadać, poznać...A jutro z Olgą spotkanko, bardzo się cieszę:) oby malutka była grzeczniejsza...I dziewczyny, jeśli któraś ma ochotę, wystarczy dac znać na pw albo gg i wpadajcie, razem, osobno-wszystko jedno.ja nigdy duszą towarzystwa nie byłam, ale dopiero teraz widzę, jak potrzebna jest obecność innych mam...Tak więc moje drzwi zawsze otworem:-) wystarczy cynk:-)

mój kochany mąż wziął małą na przejażdżkę, żebym sobie mogła odpocząć:)

reklama
Jesli chodzi o dzieci powracajace od dziadkow to to chyba nigdy nie mija :)
Moj syn juz kawal chlopa a dalej po powrocie z Polski zgrywa cwaniaka. Nie do poznania. To dlatego ,ze wszyscy go tam wychwalaja jaki to on madry, duzy, jak ladnie mowi po angielsku, jaki odwazny itd itp . A jemu glowa rosnie i rosnie. Jak wraca to sama nie moge uwierzyc. Szybciutko podcinam skrzydelka :). Podobno dziedkowie sa od rozpieszczania ale my rodzice od wychowywania - tak wiec dajmy im robic swoje a my swoje - nawet jesli ta nasza robota jest nieproporcjonalnie ciezsza od dziadkowej :)

tak emwu76 i to juz calkiem sporym, pomalu zaczynam sie meczyc, szczegolnie jak wchodze u nas pod gore, mieszkamy na takim osiedlu - ktore teraz przeklinam, nie ma innego wejcia :wściekła/y: wiec niestety nie ma wyboru, gora jest ogromna wiec jak juz sie wdrapie to musze odpoczac, dopiero dalej ide, dlatego szukamy innego mieszkania, jutro mamy spotkanie o 7 wiec trzymajcie kciuki:tak:

Skoro kilku dziewczynom termin jest obojetny to moze spotkajmy sie w piatek w poludnie. Moze byc u mnie lub u kogokolwiek. Ja mam samochod wiec mi obojetnie gdzie. Moge nawet jakas po drodze zabrac. Tylko co z aine i olga? one juz maja spotkanie na jutro - a jak sie nie polubia ? ;-) hi hi. Czy beda chcialy sie zobaczyc w piatek znowu .
jakies inne propozycje?

teraz mieszkamy na Chapelizod i bardzo nam tu pasuje, m ma blisko do pracy a ja do centrum jade rano 20 min, wiec chcielibyśmy tutaj, ale przez dluzszy czas mieszkaliśmy na Rathmines i bardzo nam sie tam podobalo, chociaz dluzszy dojazd albo na nogach spacer ok 40 min, mnie tak naprawde zalezy na tym zebym mogla wyjsc na spacer z mala, a reszte to bedzie chyba latwiej- mamy samochod, a moj m pracuje popoludniami wiec rano moge podjechac, a co do spotkania to ja odpadam pracuje niestety:-(

Hahahaha, chyba nie ma takiej możliwosci, żebyśmy się nie polubiły z Olgą:-D to znaczy ona może mnie nie polubi hehe, ale ja już ją trochę znam z pogaduszek na gg, więc nie ma takiej możliwości z mojej strony:-D

Dziewczyny, mówicie o tym piątku? to może być też spokojnie u mnie.Chyba że znajdziemy taki dzień, kiedy wszystkim pasuje...Kurde, ciężko się tak zgrać jednak, zeby wszystkie mogły...Ja tak jak mówiłam, cały czas w domu jestem.

DOBRA TO WSTĘPNIE USTALAMY: TEN PIĄTEK U MNIE, OK? Stepaside, jeszcze Wam podam dokladnie, jak dojechać:) to znaczy mężuś wyjaśni, bo ja jestem do tyłu z darem orientacji hihihi. Jeju, ale super by było, gdyby wypaliło;)

Ostatnia edycja:
reklama
W takim razie kiedy wszystkie moga ? :)
Ja moge niby zawsze ale najlepiej pasuje mi - piatek (caly dzien) , (poniedzialek do 16), wtorek (caly dzien), sroda (po15).
Potem lece do Polski ale wracam we wtorek i znow mam czas.

Do góry