reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

emwu, mnie pasi każdy dzień, naprawdę. Kwestia tylko tego, zebyście Wy się jakoś zgrały. Naprawdę bardzo mi zależy, żeby Was tu zebrać u mnie na Stepaside i posiedzieć z Wami, pogadać, poznać...A jutro z Olgą spotkanko, bardzo się cieszę:) oby malutka była grzeczniejsza...I dziewczyny, jeśli któraś ma ochotę, wystarczy dac znać na pw albo gg i wpadajcie, razem, osobno-wszystko jedno.ja nigdy duszą towarzystwa nie byłam, ale dopiero teraz widzę, jak potrzebna jest obecność innych mam...Tak więc moje drzwi zawsze otworem:-) wystarczy cynk:-)

mój kochany mąż wziął małą na przejażdżkę, żebym sobie mogła odpocząć:)

reklama
Jesli chodzi o dzieci powracajace od dziadkow to to chyba nigdy nie mija :)
Moj syn juz kawal chlopa a dalej po powrocie z Polski zgrywa cwaniaka. Nie do poznania. To dlatego ,ze wszyscy go tam wychwalaja jaki to on madry, duzy, jak ladnie mowi po angielsku, jaki odwazny itd itp . A jemu glowa rosnie i rosnie. Jak wraca to sama nie moge uwierzyc. Szybciutko podcinam skrzydelka :). Podobno dziedkowie sa od rozpieszczania ale my rodzice od wychowywania - tak wiec dajmy im robic swoje a my swoje - nawet jesli ta nasza robota jest nieproporcjonalnie ciezsza od dziadkowej :)

tak emwu76 i to juz calkiem sporym, pomalu zaczynam sie meczyc, szczegolnie jak wchodze u nas pod gore, mieszkamy na takim osiedlu - ktore teraz przeklinam, nie ma innego wejcia :wściekła/y: wiec niestety nie ma wyboru, gora jest ogromna wiec jak juz sie wdrapie to musze odpoczac, dopiero dalej ide, dlatego szukamy innego mieszkania, jutro mamy spotkanie o 7 wiec trzymajcie kciuki:tak:

Skoro kilku dziewczynom termin jest obojetny to moze spotkajmy sie w piatek w poludnie. Moze byc u mnie lub u kogokolwiek. Ja mam samochod wiec mi obojetnie gdzie. Moge nawet jakas po drodze zabrac. Tylko co z aine i olga? one juz maja spotkanie na jutro - a jak sie nie polubia ? ;-) hi hi. Czy beda chcialy sie zobaczyc w piatek znowu .
jakies inne propozycje?

teraz mieszkamy na Chapelizod i bardzo nam tu pasuje, m ma blisko do pracy a ja do centrum jade rano 20 min, wiec chcielibyśmy tutaj, ale przez dluzszy czas mieszkaliśmy na Rathmines i bardzo nam sie tam podobalo, chociaz dluzszy dojazd albo na nogach spacer ok 40 min, mnie tak naprawde zalezy na tym zebym mogla wyjsc na spacer z mala, a reszte to bedzie chyba latwiej- mamy samochod, a moj m pracuje popoludniami wiec rano moge podjechac, a co do spotkania to ja odpadam pracuje niestety:-(

Hahahaha, chyba nie ma takiej możliwosci, żebyśmy się nie polubiły z Olgą:-D to znaczy ona może mnie nie polubi hehe, ale ja już ją trochę znam z pogaduszek na gg, więc nie ma takiej możliwości z mojej strony:-D

Dziewczyny, mówicie o tym piątku? to może być też spokojnie u mnie.Chyba że znajdziemy taki dzień, kiedy wszystkim pasuje...Kurde, ciężko się tak zgrać jednak, zeby wszystkie mogły...Ja tak jak mówiłam, cały czas w domu jestem.

DOBRA TO WSTĘPNIE USTALAMY: TEN PIĄTEK U MNIE, OK? Stepaside, jeszcze Wam podam dokladnie, jak dojechać:) to znaczy mężuś wyjaśni, bo ja jestem do tyłu z darem orientacji hihihi. Jeju, ale super by było, gdyby wypaliło;)

Ostatnia edycja:
reklama
W takim razie kiedy wszystkie moga ? :)
Ja moge niby zawsze ale najlepiej pasuje mi - piatek (caly dzien) , (poniedzialek do 16), wtorek (caly dzien), sroda (po15).
Potem lece do Polski ale wracam we wtorek i znow mam czas.

Do góry