reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
No własnie emwu napisałam trochę dyktatorsko wyżej, hihihi:-D Ale jeśli ustalicie inny dzień, to też ok;)

No ja tez nie chce byc odebrana jak to napisalas dyktatorsko. Ledwo sie pojawilam na watku, rzucilam piatek i ho ho - cwaniara ze mnie :)

Uwazam jedynie ,ze jak sie konkretnie podaje to cos wypala a takie gdybanie to sie zawsze odwleka . A im szybciej tym lepiej :)

no to ok - ja sie pisze na piatek u Ciebie - kto jeszcze? Umowmy sie ,ze jak sie uzbiera nas przynajmniej 4 to sie spotkamy. Reszta dobije na nastepne spotkanie. Moze wtedy u mnie. Co Wy na to?

:-D ok babeczki, to się namyślcie i dajcie znać każda po kolei, oki?:-) ja lecę serniczka dopilnować, bo chcę poczęstować Olgę i Igusię jutro, mam nadzieję,że im posmakuje;) papapapapap

reklama
Ja jeszcze zaglądam przed pracą.Aine jak śmiesz watpić w to, że Ja Cie polubię:angry: jak ja juz Cię lubię:tak:Zresztą myślę, że wszystkie się polubimy.Łobuzie Ty masz teraz urwanie głowy z małą, a jeszcze sobie zawracach głowę ciastem.Co do sernika-uwielbiam, a z tego co czytałam przepis, to zapewne bedzie wyśmienity.

Konkretnie odpowiadam
W piątek oczywiście będę również:-):-):-), ale fajnie.
Aine tylko, że tym razem ja zrobię ciasto i przyniosę.
Następnym razem możemy się również spotkac u mnie Dziewczynki.Coś czuję, że będziemy robić kolejki:-D

Do góry