reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hejka!:-)
aine- jeszcze raz serdecznie dziękuje za książkę już zaczęłam czytać, naprawdę super, barmanka- ja juz po wizytach- dziś wyjątkowo mi się złożyło i szpital i gp, w szpitalu oczywiscie standard, cisnienie, mocz, potem lekarz, zrobili szybko usg- mala coraz wieksza, pokazala buzke a potem zaraz pupcie, lekarz stwierdzil ze wiercioch z niej:-D,ja tez nie potrafie usiedziec w miejscu:tak:, potem gp, cisnienie troche podskoczylo ale ksiazkowe 120/80, nastepna wizyta za m-c, co do mojej wagi to jeszcze w normie od poczatku przybylo 9kg, pani doktor stwierdzila ze jeszcze jakies 5-6 , jesli nie bede sie objadac, a staram sie zeby nie, ale czasami ciezko :szok:
ja bede mogla sie spotkac na kawce w nast.sobote maz jedzie na rybki, wiec chetnie sie z ktoras umowie, a zapraszam tez do mnie jeszcze na "stare smieci":-p
Manija w ktorym szpitalu rodzisz moze juz pisalas ale ja z pamiecia w ciazy to tak na bakier

Wiesienko kochana, ciesze sie bardzo, ze wszystko w normie, ze Kruszynka zdrowa.
Ja bede rodzic na Holles Street. Cos mi sie wydaje, ze Ty chyba tez?;-)
A z pamiecia tez mam problemy:-D, wszystko sobie musze zapisywac. :dry:

reklama
Manija- ja w Coombe, ale coraz bardziej sie boje a to jeszcze ponad 2 m-ce, ale odliczam dni do urlopu 18/09:-( a potem macierzyński, jeśli będzie mi ciezko w sierpniu to sobie posiedze w domu i tak mi zaplaca :-D

Wiesienka nic sie nie stresuj. Ja tez mialam taki stresik, ale powiem Ci, ze od kilku dni ogarnia mnie jakis taki spokoj. Chyba moja glowa sie przygotowuje do porodu. Przede wszystkim nastawiam sie pozytywnie, na ciekawe wydarzenie. Trzeba byc dobrej mysli :)
A jesli tylko poczujesz, ze nie dajesz rady w pracy bierz wolne i odpoczywaj, odpoczywaj i odpoczywaj.
Ja jestem na przymusowym urlopie juz 3 tydzien (musze wykorzystac urlop za caly rok, bo nic nie wybralam w tym roku)i powiem Ci ze troche sie nudze w domu :-D
Spokojnie moglabym pracowac do teraz, ale mam siedzaca (chociaz niezle wkurzajaca) prace. Z drugiej strony w domu dawno nie bylo tak czysto ha ha:-D Juz mam jakas schize na punkcie sprzatania.
Ot przyklad: kilka dni temu nasz wspołlokator wystawil swoj telewizor na korytarz na chwile, bo przemeblowywal pokoj, a ja na widok tego telwizora zlapalam za scierke i w ostatniej chwili sie powstrzymalam, zeby mu go nie wytrzec z kurzu :-D hihihi

Mam nadzieje, ze mi to przejdzie, bo podobno zyc ze mna nie mozna :-D

Manija- ja miałam tez faze na sprzątanie, ale jak doszliśmy do wniosku ze będziemy się przeprowadzać to się uspokoilam, bede miala co sprzatac na nowym mieszkaniu, moja kumpela jak sie dorwala do sprzatania przed porodem to nawet futryny i okna malowanie zaliczyly:-D, ale ja tego nie planuje i Ty tez sie nie bierz za to:no:,

Manijamoja kumpela jak sie dorwala do sprzatania przed porodem to nawet futryny i okna malowanie zaliczyly:-D, ale ja tego nie planuje i Ty tez sie nie bierz za to:no:,

Kochana, ja juz to mam za soba! :-D Caaaaaly dom odmalowany! Jeszcze w zeszlym tygodniu lazilam w farba i pedzlem i poprawialam tu i ówdzie :-D Co prawda tylko troszeczke, zeby sie nie nawdychac, okna i drzwi pootwierane zeby byl przeciag i malowalam :) Ten dom naprawde wymagal odmalowania, a moj Norbert mogl to robic tylko po pracy i w weekendy i zajechalam go w koncu troche tym :-).
Mialam tyle energii, ze sie nadziwic nie mogl, ze z takim brzuchem, tak zasuwam.

A teraz odpoczywam...
W ciszy i spokoju (bo nam sie telwizor zepsul heh eh e:-D)...

dobry wieczor spioszki
olga79-OLGA dziekujemy za przepyszny sernik i golabki,Amelci tez smakowaly,ja wracalam z pochlapana bluzka dodomu dopiero potem zauwazylam,ja szybciutko dotarlam dodomku,pojechalam jednak luasem 2stacje ijuz bylam wdomku,iza poszla na autobus
aine- szkoda ze cie niebylo ,mam nadzieje ze sie niedlugo spotkamy
azabelka - W czwartek jestesmy u ciebie na kawce z Olga ,fajnie sie Kacperek z Amelcia za raczke lapali,
dziewczyny fajnie ze z waszymi maluchami wszystko oki
mozemy pojsc w sobote ktoras do pubu na piwka hhahahaha dawno niepilam piweczka

Musialam nadrobic troche zaleglosci w czytaniu:tak:

Dziewczynki-nasze forumowe spotkania w podgrupach cudnie sie udaja:-D:-D
Oby tak dalej!

Faktycznie-wczoraj jak wracalismy z amelia2008 od olgi79 to Kacper z Amelka wychylali sie z wozkow i za raczki sie trzymali:-):-)Slodki widok!

Nasze drogie forumowe ciezaroweczki- ciesze sie,ze u maluszkow wszystko jak najbardziej oki:tak::tak:Z Wami tez calkiem dobrze,bo jak widze za sprzatana i remonty sie lapiecie-NORMALNE na tym etapie:-D- czyli ciaza zdrowa!

wiesienka123- i co,kupilas sobie BioOil??Kup sobie na probe taka mala buteleczke- nie pozalujesz!!!!

reklama
azabelka i olga 79 cudny widok naszych pociech

Załączniki

• Zdjęcie1445.jpg
    Zdjęcie1445.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcie1456.jpg
    Zdjęcie1456.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie1453.jpg
    Zdjęcie1453.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 34