reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
hej, hej,
ja tez poczytałam trochę na forum, a teraz się zegnam, jutro z rana mam wizyty w szpitalu i u gp, wiec mam nadzieje, ze mi powiedzą same dobre rzeczy o malej:-D, dobranoc

aine-Ty nasz forumowy śpioszku, choć nie wiem czy śpioszek czy raczej nocny marek;-)
wisienka-tez mam nadzieję, że będą same pozytywne wiadomości:tak:
ruda-fajnie jak dziecko zaczyna mówić nowe słowa, czasem bywa to bardzo zaskakujące i śmieszne tak jak napisałaś:-)

Życze Wam miłej nocy.

dziewczynki ja przepraszam że zniknęłam, ale przez ten dług weekend nadrabialiśmy spotkania towarzyskie i mało co w domku byliśmy....
w wolnym czasie oczywiście was nadrobię :tak:
u mnie mleczko wróciło w cycuszkach na tyle że na jedno karmienie wystarcza jeden cycek :-), no i synek bije kolejne rekordy spania, dziś 9- 7,3 :-)

Barmanka, wiedzialam, ze dasz rade. Zuch dziewczyna:-)
Juz Ci zazdroszcze ze Twoj synek tak ladnie, dlugo spi. Mam nadzieje, ze nasz Maluch tez bedzie spiochem.

Poza tym nie moge sie juz doczekac!! Ja juz chce urodzic!!

Widze, ze wszystkie jakies zajete dzisiaj jestesmy :)
Takiej ciszy jeszcze na naszym forum nie widzialam :)

Ja ide sprzatac sypialnie i szafy. Zabieram sie do tego od samego rana.
Popoludniem mam wizyte u GP. Bedziemy sie wazyc, oj bedzie ostro :zawstydzona/y:

Manija, dziewczynki są dziś u Olgi i dlatego taki mały ruch na forum:)
Daj potem znać, jak było u GP:)
A ja mam dziś znów próbę sił hihihi, probuję nie reagować na piski i wrzaski małej-tak jak to uczą w różnych mądrych książkach..I nawet daję radę, ale uszy mi już puchną:-D
A Natalka potrafi , ojjjj, ma płuca!:-D Olga świadkiem:-D

reklama
Aine, faktycznie zapomnialam, ze sie na kawke z ciachem umowily :)

Oj, to musisz miec "wesolo" dzisiaj w domu. Wiem z obserwacji mojej siostrzenicy, ze dluuuugo potrafia takie male dziewczynki sprawdzac cierpliwosc rodzicow.
Trzymam kciuki, nie daj sie :-)

Do góry