reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Spotkanie cudowne- tak jak jego 7 uczestniczek(-bo siostra Aine juz w naszym Klubie,czy tego chce czy nie;-))!!!!

Nie bylo i nie ma emwu....:confused:

Ty, amelia2008-co Ci jest?Wyleczysz sie do jutra?Zebys nas nie zarazila ta biegunka:shocked2::-D

Olga79-po wczorajszych wieczornych baletach to pewnie jeszcze spi,albo kacyka leczy:-D.....

aine-2 razy patrzylam,bo mi sie wierzyc nie chcialo-ze Ty o 3.22 jeszcze na nogach!!!I pranie rozwieszasz!!!
A malzonek caly po natarciu dwoch dziewuszek?:-)

Taki leniwy i zaspany dzis ten dzien........

reklama
Cześść moje wspaniałe Mamuski.

Spotkanie z Wami to była prawdziwa przyjemność:-)Było cudownie.Mam nadzieje, że będziemy to powtarzać.

Ja włsnie piję......sok z ogórków kiszonych.Choć po przyjeciu takiej ilości alkoholu to i tak jest dobrze.Wróciłam o 5:szok:Najpierw zaczęło się delikatnie czyli Tequilla Sunrise i kilka kolejek czystej tequilli z cytryna i solą.Potem zmieniłysmy lokal i była już tylko czysta tequilla z sytryna i solą.Na koniec lokal przeniósł się do domu moich znajomych i.......pękło whisky:szok::szok::szok:Oj byłam piiiiiijana.Jeszcze jakieś procenty chyba nawet pozostały:baffled::-D:-D:-D

Dziewczynki czekam na Was jutro.Wiem, że azabelka bedzie.Nie wiem co z chorą amelią 2008 no i może aine sie na mysli.Co do reszty serdecznie zapraszam.
Wyobraźcie sobie, że Rafał jest niesamowity.Iga nie chciała wracać do domu tylko płakała, że chce do wujka Rafała:-)aine- jeszcze raz wielkie podziekowania dla Twojego męża.

Ostatnia edycja:
czesc Mamuski
ja tez dziś taki leniwy dzień mam, wstałam rano ale potem o 11 znów w kimonko i tym sposobem dopiero się zbieram,:-)pogoda taka sobie ale pewnie coś wymyślimy żeby nie siedzieć w domu, życzę Wam jutro miłych pogaduszek, wpadnę jeszcze potem na forum, do zobaczonka:tak:

a co z emwu?chora czy juz przyleciala?no mi juz troche lepiej chyba niebede miec biegunki a azabelke to zaraze chyba soba!!!
a jutro o ktorej i jak sie umawiamy?tak na 13-14?czy jak?

Matko, ale ciszaaaaa:szok:

Ale dziś ponuro.Zaraz ide gotowac gołąbki i robić ciasto na jutro:-)

aine -Ty śpiochu:-p:-D19:05, a Ciebie jeszcze nie ma.
amelia2008-dogadaj się z azabelką, a co do emwu to miała duzo na głowie włącznie z grypą żołądkową

reklama
Do góry