reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Dziewczyny, ja tylko na moment w formalnej sprawie:-D jutrzejszy Bal Samic aktualny? godzina 12:00? kto konkretnie i nieodwołalnie będzie?:-) pytam, bo obiecałam róne rzeczy niektórym mamom przytaszczyć, więc chcę wiedzieć:) :) Azabelka, napisze Ci potem, jakie mam książki, to mi powiesz, na które jesteś chętna, ok? Wisienka, dla Ciebie mam "Pierwszy rok życia dziecka", no i dla Azabelki jeszcze koszyczek, który u mnie zostawiła. Proszę o odzew:-)

Ostatnia edycja:
reklama
o widzisz Iza! już mówię Rafałowi!! zapomnialabym na śmierć!

Ok, programik już na płycie:)

Ja jakoś nie mogę zasnąć, bo pospałam dzisiaj do...a nie powiem , do której:-D Robię pranie i gotuję zupkę pomidorową dla Natalki i Igusi -na szczęście obie lubią pomidorówkę:-D
Azabelka, zerknij na priwa:)

No i laski, napiszcie, które będą jutro na spotkaniu:):) wróć! nie jutro, a dziś!!:) Ja, moja siostra, Olga , Ruda i Azabelka na pewno:) a co z resztą??

Ostatnia edycja:
ja dzis wyjatkowo dlugo spalam, ale oczywiscie rano o 7 pobudka standardowo jak do pracy, ale szybkie plateczki, ktore maz mi przyniosl do lozka i potem jeszcze drzemeczka:-D

Uuuu, faktycznie cicho tu:-) my sobie siedzimy i oglądamy "Angielskiego pacjenta", a co u reszty??? dziewczyny, fajne spotkanko! dziękuję Wam:-)zapraszam do mnie !!!!

Dziewuszki kochane!
Jak wam sie udal bal samic? Wszystkie bylyscie? Widze, ze musialyscie sie niezle nagadac na zapas, bo tutaj cisza straszna :-)
Ja padam na ryjek po calym dniu pelnym wrazen.:-)
Buziaki i dobranoc!;-)

czesc Lejdis,
spotkanie super oby więcej takich :tak::-D:tak::-D:tak::-D
ja po balu pojechałam z mężem nad morze a jak wróciliśmy to padłam i obudziłam sie teraz wyspana wiec chyba bede w nocy ogladac z nim jakies filmy,Pawel taki nocny :-)a ja ranny ptaszek, ale jutro bank holiday wiec mozna sobie pospac dluzej, uciekam, zycze dobrej nocki:-)

Ja jeszcze nie śpię:) właśnie naszykowałam śniadanko dla mojej siostry i Rafała na rano, zrobiłam kanapeczki Justynie na drogę...Dzis rano wyjeżdża, strasznie szybko minął ten weekend!:-(
Dziewczyny, bardzo się cieszę z naszego dzisiejszego(kurdę, wczorajszego!:-D) spotkania!! Oby jak najczęściej:) Jesteście niesamowite!!!:-) Odpoczywam w Waszym towarzystwie:)

Zapraszam do mnie o każdej porze, mam nadzieję, że stworzymy fajną paczkę:)

ps. moja siora powiedziała-cytuję-"masz zajebiste koleżanki!" hhahahahah:-D

Ok, lecę powiesić pranie, a potem spróbuję się położyć, chociaż wcale nie chce mi się spać...Chyba za dużo kawy dzisiaj wypiłam.
Miłych snów, mamuśki!

reklama
Do góry