Wyślij kochana, jak masz czas eire123@wp.pl
reklama
Olga79
Fanka BB :)
Na dworze bosko.Właśnie wróciłyśmy.Jeśli jutro pogoda dopisze to może z Igusią pojedziemy na wycieczkę nad morze:-)
Dziwczynki ja również piszę się na wymianę książek.Jak tylko skończę czytać
Kryształowego Anioła zraz pożyczam nastepną.Ja bardzo lubię oprócz tych autorów, które wymieniłyście Tołstoja i książki biograficzne.Może Was rozsmieszę, ale uwielbiam Anię z Zielonego Wzgórza i Dzieci z BullerbynAnia to chyba moja ulubiona postać.Jakiś taki sentyment mi pozostał kiedy po raz pierwszy ją przeczytałam, a było to dawno dawno temu
aine -ja z chęcią wybiorę się do Twojego fryzjera.Chodzę tu do ichniejszego salonu, ale z chęcia zmienię.Mam nadzieje, że mnie zabierzesz;-)Chciałam zrobic pasemka, bo mam już straszne odrosty
azabelka - cieszę sie, że to tylko przez nieuwagę nie przeczytałaś;-)DL sobie nie odpuścimy.Mój maż wie, że ma mieć wolne:-)Mam nadzieje, że Wszystkie się tam spotkamy.Igusia pewnie będzie wniebowzięta gdy usłyszy te rytmy.Ona uwielbia tańce:-)
IMAGINOCITY dziewczynki jest to bawialnia dla dzieci, która posiada 3 piętra.Są tam przeróżne pokoje i wydzielone kawałki dla tych wiekszych i dla tych całkiem malutkich.Dla maluszków fakt nie ma zbyt wielu ciekawych pomieszczeń, ale np.są ogrodzone miejsca wyścielone materacami.Więc mamy z dziecmi mogą tam się swobdnie bawić.Jest tam np.mała zjeżdżalnia właśnie dostosowana do takich całkiem małych kruszynek, kolorowe bąbelki w akwariach itd.Z kolei dla starszych faktycznie zabawowy raj.Jest np mini Eddie Rockets, supermarket ze sztucznymi produktami, teatr, ogromny dom dla lalek itd.Przez środek tych pięter przebiegją rury w których dzieci mogą sę przemieszczać-ale to już dla starszaków.Jest również kawiarnia w której można zjeść coś dobrego.Są tam dostępne obiadki dostosowane odpowiednio do wieku.Na samej górze jest mini plac zabaw, ale jest tylko otwarty kilka razy w ciągu dnia.Przy wejściu należy spytać o której będzie dostepny.Na samym dole z kolei jest sklepik z róznymi ciekawostkami.Są w nim np.rewelacyjne drewniane zabawki.
Dobra to tyle o kolejnym miejscu napisze potem
Teraz idę podgrzać obiadek, potem będziemy z Igusią gotować młodą kapustkę z boczkiem na jutro(bo my gotujemy razem:-)).Następnie czekam na męża i idę się zrelaksować przy książce bo dziś czeka mnie nocka.
Miłego dnia forumowe Panienecki:-)
Dziwczynki ja również piszę się na wymianę książek.Jak tylko skończę czytać
Kryształowego Anioła zraz pożyczam nastepną.Ja bardzo lubię oprócz tych autorów, które wymieniłyście Tołstoja i książki biograficzne.Może Was rozsmieszę, ale uwielbiam Anię z Zielonego Wzgórza i Dzieci z BullerbynAnia to chyba moja ulubiona postać.Jakiś taki sentyment mi pozostał kiedy po raz pierwszy ją przeczytałam, a było to dawno dawno temu
aine -ja z chęcią wybiorę się do Twojego fryzjera.Chodzę tu do ichniejszego salonu, ale z chęcia zmienię.Mam nadzieje, że mnie zabierzesz;-)Chciałam zrobic pasemka, bo mam już straszne odrosty
azabelka - cieszę sie, że to tylko przez nieuwagę nie przeczytałaś;-)DL sobie nie odpuścimy.Mój maż wie, że ma mieć wolne:-)Mam nadzieje, że Wszystkie się tam spotkamy.Igusia pewnie będzie wniebowzięta gdy usłyszy te rytmy.Ona uwielbia tańce:-)
IMAGINOCITY dziewczynki jest to bawialnia dla dzieci, która posiada 3 piętra.Są tam przeróżne pokoje i wydzielone kawałki dla tych wiekszych i dla tych całkiem malutkich.Dla maluszków fakt nie ma zbyt wielu ciekawych pomieszczeń, ale np.są ogrodzone miejsca wyścielone materacami.Więc mamy z dziecmi mogą tam się swobdnie bawić.Jest tam np.mała zjeżdżalnia właśnie dostosowana do takich całkiem małych kruszynek, kolorowe bąbelki w akwariach itd.Z kolei dla starszych faktycznie zabawowy raj.Jest np mini Eddie Rockets, supermarket ze sztucznymi produktami, teatr, ogromny dom dla lalek itd.Przez środek tych pięter przebiegją rury w których dzieci mogą sę przemieszczać-ale to już dla starszaków.Jest również kawiarnia w której można zjeść coś dobrego.Są tam dostępne obiadki dostosowane odpowiednio do wieku.Na samej górze jest mini plac zabaw, ale jest tylko otwarty kilka razy w ciągu dnia.Przy wejściu należy spytać o której będzie dostepny.Na samym dole z kolei jest sklepik z róznymi ciekawostkami.Są w nim np.rewelacyjne drewniane zabawki.
Dobra to tyle o kolejnym miejscu napisze potem
Teraz idę podgrzać obiadek, potem będziemy z Igusią gotować młodą kapustkę z boczkiem na jutro(bo my gotujemy razem:-)).Następnie czekam na męża i idę się zrelaksować przy książce bo dziś czeka mnie nocka.
Miłego dnia forumowe Panienecki:-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
olga a możesz napisać gdzie jest to Imaginocity? albo podać jakiegoś linka
czy to jest to może to? Imaginosity
nie jestem pewna, ale tak to mi wygląda ;-)
dziękuje kochana :**** super sprawa, niech ten mój bąbelek szybko rośnie ;-):-)
czy to jest to może to? Imaginosity
nie jestem pewna, ale tak to mi wygląda ;-)
dziękuje kochana :**** super sprawa, niech ten mój bąbelek szybko rośnie ;-):-)
Olga79
barmanka -dokładnie to jest to, a na lewo jak spojrzysz na fotografie na, której się wyswietla to Imaginocity jest mój apt.W tym budynku mieszkam:-)Więc teraz Kochane nie ominie Was wizyta u mnie.Jeśli, któraś z Was przyjedzie do Imaginocity musi przyjsc do mnie na kawę
Pewnie na stronie znajdziesz wszystkie informacje jak tu dojechać itd.Jesli nie to służe pomocą
Z kapusty z boczkiem wyszły gołąbkiJa to jestem udana, zawsze coś pozmieniam.Wiecie ja mam takie zboczenie gadam do tego co robię, a że kapusta z boczkiem była nudna to wymysliłam gołąbkiDo gołąbków można sobie dopiero pogadaćMój mąż jak coś gotuje to nigdy nie wie czy do Niego mówię czy do np.mięsa, które akurat tłukęHm.......to faktycznie chyba normalne nie jestNo cóż wariatów na tym świecie nie brakuje
Pewnie na stronie znajdziesz wszystkie informacje jak tu dojechać itd.Jesli nie to służe pomocą
Z kapusty z boczkiem wyszły gołąbkiJa to jestem udana, zawsze coś pozmieniam.Wiecie ja mam takie zboczenie gadam do tego co robię, a że kapusta z boczkiem była nudna to wymysliłam gołąbkiDo gołąbków można sobie dopiero pogadaćMój mąż jak coś gotuje to nigdy nie wie czy do Niego mówię czy do np.mięsa, które akurat tłukęHm.......to faktycznie chyba normalne nie jestNo cóż wariatów na tym świecie nie brakuje
Amelia2008
Ruda, Azabelka dzieki wielki za info. No to sie nie musze martwic, skoro mi wszystko powiedza i pokaza palcem jak juz sie Panicz Franciszek urodzi :-)
Jeszcze nie jestesmy po slubie z Norkiem. Te przyjemnosc zostawiam sobie na przyszly rok
A co do papierow to sie nadal zastanawiamy jakie imie Mlodego podac. Ja zostaje przy Franciszku, ale Norkowi sie podoba Francis..
Podejrzewam, ze bedzie po mojemu w tej kwestii
manija - u mnie jesli bedzie kiedys drugie dziecko i to by byl chlopiec to bedzie mial napewno na imie FRANEK bardzo sie nam podoba i oprocz tego mialby dziadka Franka
Amelia2008
OLGA79 = moze ja sie wybiore z toba na ta farme wkoncu mi pokazesz gdzie ona jest,bo mieszkam w Dundrum i niewiem
Barmanka79-ja bylam kiedys w Cork w MEDICUSIE u pani dokt,ANTEPOWICZ jak bylam wtedy w ciazy i ta pani owszem bardzo mila,delikatna,ale wypisala mi recepte z lekami ktorych sie niedaje w ciazy ,poszlam do apteki by to wykupic i farmaceutka odpisala na recepcie ze pani ginekolog niezna jezyka angielskiego bo napisala jakies brednie,i ze takich lekow sie niepodaje w ciazy noi zebym jej to pokazala ta recepte ale ja juz nieposzlam do ginekologa i niepokazalam ,bo wstyd
aine -a kiedy bedziesz w Dundrum?jasne ze mozesz dac kubie ciuszki a jeszcze lepiej bedzie jak sie spotkamy ,powiesz kiedy bedziesz i ja podejde albo ty wpadniesz do mnnie.Aile placisz u tego mega super stylisty ANIU?bo ja tez zaroslam jesli 100e to mi szkoda tyle wydac a do polski teraz nielece
p.s
musze pojsc do dobrej fryzjerki znacie jakas dobra i tanio?bo mam juz takie odrosty na wlosach a chce znowu balejage
Barmanka79-ja bylam kiedys w Cork w MEDICUSIE u pani dokt,ANTEPOWICZ jak bylam wtedy w ciazy i ta pani owszem bardzo mila,delikatna,ale wypisala mi recepte z lekami ktorych sie niedaje w ciazy ,poszlam do apteki by to wykupic i farmaceutka odpisala na recepcie ze pani ginekolog niezna jezyka angielskiego bo napisala jakies brednie,i ze takich lekow sie niepodaje w ciazy noi zebym jej to pokazala ta recepte ale ja juz nieposzlam do ginekologa i niepokazalam ,bo wstyd
aine -a kiedy bedziesz w Dundrum?jasne ze mozesz dac kubie ciuszki a jeszcze lepiej bedzie jak sie spotkamy ,powiesz kiedy bedziesz i ja podejde albo ty wpadniesz do mnnie.Aile placisz u tego mega super stylisty ANIU?bo ja tez zaroslam jesli 100e to mi szkoda tyle wydac a do polski teraz nielece
p.s
musze pojsc do dobrej fryzjerki znacie jakas dobra i tanio?bo mam juz takie odrosty na wlosach a chce znowu balejage
aine [/B]-a kiedy bedziesz w Dundrum?jasne ze mozesz dac kubie ciuszki a jeszcze lepiej bedzie jak sie spotkamy ,powiesz kiedy bedziesz i ja podejde albo ty wpadniesz do mnnie.Aile placisz u tego mega super stylisty ANIU?bo ja tez zaroslam jesli 100e to mi szkoda tyle wydac a do polski teraz nielece
p.s
No właśnie, ja zapomniałam, że Ty przecież mieszkasz w Dundrum! my najczęściej jesteśmy wieczorem, po pracy Rafała, ale może w ten weekend będziemy jakoś w rozsądnych godzinach...W każdym razie damy znać, a ciuszki nie przepadnąWiola, ten fryzjer za balejaż i ścięcie wziął chyba 100 euro, ale tak jak pisałam, po prostu nie pamiętam dokładnie... Ja jestem z niego zadowolona, ma duże doświadczenie jeszcze z Polski, pracował w firmowych salonach, no i podobało mi się, bo mi zrobił łeb dokładnie tak, jak chciałam
Wiola, zresztą jak chcesz, to Ci mogę na pw albo gg podać do niego numer, to się dogadacie. Tylko mi potwierdź, czy chcesz
Ostatnia edycja:
barmanka79
Deus Dona Me Vi
o w morde!!!! to jestem pod wrażeniem bo wszyscy sobie ją chwalą (nie tylko osoby które znam osobiście, ale również na forach internetowych), sama do niej chodzę.... no po prostu nie wiem co mam powiedzieć :--szok:Barmanka79-ja bylam kiedys w Cork w MEDICUSIE u pani dokt,ANTEPOWICZ jak bylam wtedy w ciazy i ta pani owszem bardzo mila,delikatna,ale wypisala mi recepte z lekami ktorych sie niedaje w ciazy ,poszlam do apteki by to wykupic i farmaceutka odpisala na recepcie ze pani ginekolog niezna jezyka angielskiego bo napisala jakies brednie,i ze takich lekow sie niepodaje w ciazy noi zebym jej to pokazala ta recepte ale ja juz nieposzlam do ginekologa i niepokazalam ,bo wstyd
z fryzjerem ci niestety nie pomogę, bo nie znam żadnego taniego...
Olga - hahaha chciałabym cię zobaczyć jak gadasz do mięsa pewnie widok niezapomniany och ale mi narobiłaś smaczka na gołąbki mniam
Amelia2008
no macie racje ruda tak mogloby byc ze w polsce sie daje a tu nie i niesprawdzalam tego w interneecie
ta pani doktor jest bardzo mila i chyba znow sie do niej wybiore bo musze cos zrobic ,mam nadzerke w Polsce dali mi pare piguleczek i tyle
aine oki mozesz mi podac numer na priwaaaaa,ale on robi tylko u siebie w domu?bo odemnie to zadaleko
aniu wieczorkammi to ja juz leze a kuba do 17 pracuje w soboty do 19
ta pani doktor jest bardzo mila i chyba znow sie do niej wybiore bo musze cos zrobic ,mam nadzerke w Polsce dali mi pare piguleczek i tyle
aine oki mozesz mi podac numer na priwaaaaa,ale on robi tylko u siebie w domu?bo odemnie to zadaleko
aniu wieczorkammi to ja juz leze a kuba do 17 pracuje w soboty do 19
reklama
Manija
Mama sierpniowa'09
Czesc Gaduły!! Pare godzin mnie nie było, a tu milion stron przegadane :-)
Pozdrawiam, sciskam, caluje i lece dalej!
Pozdrawiam, sciskam, caluje i lece dalej!
Podziel się: