reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
ja rowniez sie dzisiaj odmeldowuje wstalam jak zwykle przed 6 rano kuba do pracy a ja amelia nakarmilam i o 7:30 poszlysmy spac do 9:30 potem mama mi amelie wziela a ja dalej w kimono do 11 a teraz bawimy sie pileczkami i robie zupke pomidorowa bo mi sie zachcialo
musze sobie plastry na wasy pod nosem kupic ,jakies zaburzenia mam czy jak ?

wiola, ja mam taki laser do domowego uzytku, jeszcze nieodpakowany hihi, bo jakos nie wierze, ze to dziala...jak chcesz, to wpadnij i przetestujemy na tobie, bedziesz krolikiem doswiadczalnym:-D
a co sie stalo z nowa kolezanką niamh...??:) zagląda do nas jeszcze?

Mysle, ze takie laserowe usuwanie jest skuteczniejsze niz depilacja, bo efekt sie dluzej utrzymuje. Warto sprobowac Wiola :tak:

Dobra, trzeba dzwignac barylke i cos posprzatac...
Synek mnie skopal solidnie i chyba zasnal to moge sie ruszyc, bo ciezko cokolwiek zrobic jak bryka w srodku :-)

Chyba dzisiaj z Norkiem zlozymy lozeczko w koncu. Nie ma na co czekac, trzeba dzialac! :)

Mysle, ze takie laserowe usuwanie jest skuteczniejsze niz depilacja, bo efekt sie dluzej utrzymuje. Warto sprobowac Wiola :tak:

No ale to taki laser z Argosa, hihih-dlaego powątpiewam w jego skuteczność:cool2::-D a może jednak działa, ciężko powiedzieć...

A moja mała dziś mnie do szału doprowadza:wściekła/y: zdecydowanie nie w humorku...

aine przesylam ci zdjecia to te lepsze zostaw a te zamazane wyrzuc pokaz natalce moze jej sie spodoba ,
azabelka tobie tez wysylam zdjecia
tylko cos do olgi mi niechce wysylac
wyprobowalabym ten laser ale ja sie boje ze bedzie bolalo ja straszna panikara jestem,plastrow sie balam a na laser chce pojsc

reklama
Do góry