reklama
Amelia2008
Fanka BB :)
ja rowniez sie dzisiaj odmeldowuje wstalam jak zwykle przed 6 rano kuba do pracy a ja amelia nakarmilam i o 7:30 poszlysmy spac do 9:30 potem mama mi amelie wziela a ja dalej w kimono do 11 a teraz bawimy sie pileczkami i robie zupke pomidorowa bo mi sie zachcialo
musze sobie plastry na wasy pod nosem kupic ,jakies zaburzenia mam czy jak ?
musze sobie plastry na wasy pod nosem kupic ,jakies zaburzenia mam czy jak ?
Manija
Mama sierpniowa'09
Wiola, podobno sklutecznie dzialaja tabletki antykoncepcyjne, reguluja poziom hormonow. Karmisz Amelke piersia?
Amelia2008
witam,niestety niekarmie Amelke piersia bo biore sterydy na stawy ,a o tabletkach to roznie slyszalam ,niechcialabym jeszcze bardziej po nich przytyc
wiola, ja mam taki laser do domowego uzytku, jeszcze nieodpakowany hihi, bo jakos nie wierze, ze to dziala...jak chcesz, to wpadnij i przetestujemy na tobie, bedziesz krolikiem doswiadczalnym
a co sie stalo z nowa kolezanką niamh...?? zagląda do nas jeszcze?
a co sie stalo z nowa kolezanką niamh...?? zagląda do nas jeszcze?
Manija
Mama sierpniowa'09
Mysle, ze takie laserowe usuwanie jest skuteczniejsze niz depilacja, bo efekt sie dluzej utrzymuje. Warto sprobowac Wiola
Dobra, trzeba dzwignac barylke i cos posprzatac...
Synek mnie skopal solidnie i chyba zasnal to moge sie ruszyc, bo ciezko cokolwiek zrobic jak bryka w srodku :-)
Chyba dzisiaj z Norkiem zlozymy lozeczko w koncu. Nie ma na co czekac, trzeba dzialac!
Dobra, trzeba dzwignac barylke i cos posprzatac...
Synek mnie skopal solidnie i chyba zasnal to moge sie ruszyc, bo ciezko cokolwiek zrobic jak bryka w srodku :-)
Chyba dzisiaj z Norkiem zlozymy lozeczko w koncu. Nie ma na co czekac, trzeba dzialac!
Mysle, ze takie laserowe usuwanie jest skuteczniejsze niz depilacja, bo efekt sie dluzej utrzymuje. Warto sprobowac Wiola
No ale to taki laser z Argosa, hihih-dlaego powątpiewam w jego skuteczność a może jednak działa, ciężko powiedzieć...
A moja mała dziś mnie do szału doprowadza zdecydowanie nie w humorku...
Amelia2008
aine przesylam ci zdjecia to te lepsze zostaw a te zamazane wyrzuc pokaz natalce moze jej sie spodoba ,
azabelka tobie tez wysylam zdjecia
tylko cos do olgi mi niechce wysylac
wyprobowalabym ten laser ale ja sie boje ze bedzie bolalo ja straszna panikara jestem,plastrow sie balam a na laser chce pojsc
azabelka tobie tez wysylam zdjecia
tylko cos do olgi mi niechce wysylac
wyprobowalabym ten laser ale ja sie boje ze bedzie bolalo ja straszna panikara jestem,plastrow sie balam a na laser chce pojsc
reklama
Amelia2008
aine - ale to niektore sa calkiem zamazane musisz sobie pokasowac oki
Podziel się: