reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Cześć moje drogie Lachony:-D:-D:-DMelduję się i ja.Nie ma co ja mam zapłon 15:15:-D

Dziwczyny ja również razem z amelią 2008 mogę być królikiem doświadczalnym.Tylko mam obawy, że przy moich włosach laser się spali:-DNo, ale cóż amelia2008 co Ty na to może spróbujemy pozbyć sie tych włosków:eek:aine rozumiem, że Ty będziesz naszą panią kosmetyczką.Tylko, że ja to chyba na wpół urodziłam się mężczyzną i nie wiem czy to tak łatwo pójdzie:szok:.Ale to nie jest to o czym myślicie...jajek nie mam-bez obaw:-D:-D:-DTo bardziej dotyczy mojego podejscia do pewnych spraw.Chyba za duzo testosteronu.W zwiazku z tym też i mam nadmierne owłosienie.Nie, nie martwcie sie nie na plecach:szok::-D

amelia- co do naszego wyjscia na farme to jak bedzie ładnie i mój małzonek w piątek pójdzie grać w kosza może my się tam wybrać:tak:.Co do zdjęć to przeszły.Super.Wielkie dzięki:tak:

W super szybkim tempie,bo maly agencik zaraz sie obudzi:

amelia2008-dzieki za zdjecia!Twoja mama powinna pracowac dla wyborczej; super jej wychodza zdjecia z ukrycia- postaci nie do rozpoznania:nerd::nerd:

olga79-bylam dzis tam ;-),straszny burdel-bo buduja scene dla Metalicy; dowiedzialam sie,ze rozpoczynaja sie zapisy do art class-jakies malowanie dla dzieciaczkow a pani,co wiedziala o lekcjach muzyki,byla na gorze-nie dalam rady wlezc,bo male wtedy usnelo:baffled:
Na pewno w tym tyg. jeszcze sie tam przelece:tak:

aine- otworzyly sie w koncu????W jakim programie?

azabelka to będę czekać na info:-)

Ja tylko dziewuszki na chwilkę, bo miły wieczór się szykuje:tak:.....winko i przekąseczki
Teraz zrobię Wam smaka:-p:-D no i dobranoc Kochaniutkie:rofl2:

Załączniki

• P7280845m.jpg
    P7280845m.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Spicie juz czy co????!!
Ja rozumiem- olga79 (vel Kusicielka)-usprawiedliwiona, a reszta?????????:no::no:

86ruda- tak,to jest rytmika dla dzieciaczkow (infant'y tez:-)).Male graja na czym chca i spiewaja o czym chca:-D:-D
Zajecia odbywaja sie raz w tygodniu na terenie Marlay Park-wiec hektar od Ciebie:baffled:, ale wystukaj w google i poszukaj-sama widzialam kilka podobnych w centrum.

Kacper tak sie rozkrecil po ostatnich warsztatach bebniarskich,ze mi teraz na okraglo lazi do lazienki wystukiwac rytmy na sedesie (-lepsza akustyka!zna sie:yes:).Niech sie wyzywa w innych pomieszczeniach a nie w domu!!

manija- nic nie napisalas jak sie udal baby shower???:nerd:

Kobitki- liste obecnosci na Bal Samic trzeba zrobic (i powiesic w sekretariacie:-D),no i jakos rozpoznawczo sie ubrac (czerwone plaszcze,zlote szpilki-hi.hi)-zebysmy sie w tlumie odnalazly!

Do góry