reklama
Olga79
Fanka BB :)
Ja też muszę kończyć, bo jak zaraz nie podam mojemu mężusiowi jedzenia to ja tak będę wygladać
hihihi
Miłego wieczoru.

Miłego wieczoru.
Amelia2008
buahahahahaaahahahaha wiesz Olga, co w tym jest najśmieszniejsze? to, że jak Cię znam, to Ty byś to naprawdę zrobiła!
![]()
popieram aine za te slowa tez jestem zaaaa,,ugryzla by olga nawet poszarpala
sernik jogurtowy jemy lyzka bo na wierzchu sa biszkopty jogurt ile mial kg?1?
Amelia2008
olga uspokoj sie bo ja sie zesiusiammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmKochana, ale nie próbowałaś mu jej przypadkiem założyc![]()
A
azabelka
Gość
86ruda- wiesz ja tak mysle,ze im wiecej nas bedzie -tym mniej
Zajrzyj na mamy z Dublina; niby duzo ich ale jakos tak nie trzymaja sie razem,maja dluugie i czeste zastoje;-)
Wazne,zeby grupa sie zawiazala i poznala,bo jak nas bedzie tak duzo to pogubimy sie w watkach i osobach...No nie wiem, jak Wy myslicie?
To moje subiektywne zdanie
A teraz posluchajcie:
Przy okazji poszukiwania tej nieszczesnej foli na wozek,zajrzalam do Pennys'a i kupilam sobie takie wloski doczepiane (wiem,wiem,co myslicie
)...No zapragnelam miec dlugie!Krecone one takie fajne i identyczne z moim kolorem wlosow.Teraz mam krociutkie po obcieciu....
W domu posiedzialam troche w lazience i sobie poupinalam.Wychodze,krecone zwisa mi po bokach.Krzys spojrzal przelotnie znad garowa(-obiad robil):
- O!Umalowalas sie!Ladnie.
..............................................................
No i niech mi ktos powie,ze mezczyzni innymi zmyslami nie postrzegaja swiata!!!!????
Ale sluchajcie,tak mnie wzielo na te dlugie wlosy,ze zapragnelam sobie zrobic przedluzenie (moze mi przejdzie?).Znacie jakies chodzace przypadki z czyms takim na glowie?Oslabia bardzo wlosy?Na jak dlugo starcza???
Do murzynek to balabym sie isc,a macie wiedze ile kosztuje takie cus w normalnym salonie????

Wazne,zeby grupa sie zawiazala i poznala,bo jak nas bedzie tak duzo to pogubimy sie w watkach i osobach...No nie wiem, jak Wy myslicie?
To moje subiektywne zdanie

A teraz posluchajcie:
Przy okazji poszukiwania tej nieszczesnej foli na wozek,zajrzalam do Pennys'a i kupilam sobie takie wloski doczepiane (wiem,wiem,co myslicie

W domu posiedzialam troche w lazience i sobie poupinalam.Wychodze,krecone zwisa mi po bokach.Krzys spojrzal przelotnie znad garowa(-obiad robil):
- O!Umalowalas sie!Ladnie.
..............................................................
No i niech mi ktos powie,ze mezczyzni innymi zmyslami nie postrzegaja swiata!!!!????

Ale sluchajcie,tak mnie wzielo na te dlugie wlosy,ze zapragnelam sobie zrobic przedluzenie (moze mi przejdzie?).Znacie jakies chodzace przypadki z czyms takim na glowie?Oslabia bardzo wlosy?Na jak dlugo starcza???
Do murzynek to balabym sie isc,a macie wiedze ile kosztuje takie cus w normalnym salonie????
barmanka79
Deus Dona Me Vi
manija - tych podkładów na łóżko nie musisz zabierać
dostaniesz w szpitalu. te małe buteleczki z mlekiem są dostępne w szpitalu. a masz już wózek dla dzidzi? my kupiliśmy Silver Cross o tam folia była w komplecie...
azabelka - sorki ze tą folię :-( nie wiedziałam że w argosie takie badziewie sprzedają
azabelka a coś ty taka egoistka co??? ;-)że nie chcesz poznać inne mamusie? :-(przecież nie musisz się ze wszystkimi spotykać jeśli tego nie chcesz
a popisać zawsze warto, poznać inny punkt widzenia czy też poznać innych doświadczenia itp.. zobacz jak jest na innych forach - np mam z Irlandii, tam jest pełno dziewczyn, te które chcą to się spotykają, te które nie chcą lub nie mogę to nie.. jakby to aine powiedziała - idźmy przykładem innych mam (w oryginale było - mam z Limercik :-) )
aine - ja nie przepadam za TK Maxx, jakoś nie potrafię się odnaleźć w tym sklepie, wielki bałagan, wszystko na podłodze rozwalone, gorzej niż w Pennym
ja byłam tu w mieście w St.Green i może dlatego mam takie zdanie
(słyszałam że ten drugi jest fajniejszy, ale nigdy tam nie byłam)
a z tą gumką dobre było ;-) uśmiałam się
biedny mężuś
a ja dziś spędziłam fantastyczny dzionek, choć był bardzo busy i teraz padam na pyszczek
dzięki pięknej pogodzie prawie cały dzień byłam z synkiem na dworze :-) wyszliśmy o 2 (bo wcześniej spał, potem zaaaanim go nakarmiłam to...ughh chyba ma jakąś faze wzrostu czy jak, bo na cycu by non stop wisiał
), z mała przerwą na bycie w domku by go nakarmić, przewinąć i zrobić jakieś szybkie żarełko dla mamuni ;-). i dziś miałam przyjemność poznania naszej przyszłej forumowej mamusi Wiesienki 
bardzo miła i serdeczna osoba, mam nadzieję że spotkamy się jeszcze nie jeden raz :-):-)
teraz czekam aż mi się ciasto upiecze i mogę iść lulku. aaaa i jeszcze prysznic bo płynę normalnie
wyobraźcie sobie że nasz landlord jeszcze grzeje !!! w sypialni mam zakręcony kaloryfer, ale w living coś się zrypało i się nie da
a ja jeszcze ciasto piekę
no i prasowanie ciuszków Marcelka leży od 2 dni - ale nie dam rady w tej saunie wyprasować 

azabelka - sorki ze tą folię :-( nie wiedziałam że w argosie takie badziewie sprzedają

azabelka a coś ty taka egoistka co??? ;-)że nie chcesz poznać inne mamusie? :-(przecież nie musisz się ze wszystkimi spotykać jeśli tego nie chcesz

aine - ja nie przepadam za TK Maxx, jakoś nie potrafię się odnaleźć w tym sklepie, wielki bałagan, wszystko na podłodze rozwalone, gorzej niż w Pennym

a z tą gumką dobre było ;-) uśmiałam się

a ja dziś spędziłam fantastyczny dzionek, choć był bardzo busy i teraz padam na pyszczek

dzięki pięknej pogodzie prawie cały dzień byłam z synkiem na dworze :-) wyszliśmy o 2 (bo wcześniej spał, potem zaaaanim go nakarmiłam to...ughh chyba ma jakąś faze wzrostu czy jak, bo na cycu by non stop wisiał

teraz czekam aż mi się ciasto upiecze i mogę iść lulku. aaaa i jeszcze prysznic bo płynę normalnie

A
azabelka
Gość
Hej, o 12.30 na Airfield Farm w Dundrum rozpoczyna sie koncert bebniarski
Kto chce niech jedzie,ale pewnie i tak zadnej z was tam nie spotkam:-
-(

Kto chce niech jedzie,ale pewnie i tak zadnej z was tam nie spotkam:-
Manija
Mama sierpniowa'09
reklama
Amelia2008
AINE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJII IMIENIN,
A ja dzisiaj mam kaca z moja mama
wczoraj imprezka byla do godz 2 rano a o 6 juz amela wstala i ja z bolem glowy musialam wstac i do tej pory trzese sie i musze przecierpiec
A ja dzisiaj mam kaca z moja mama
wczoraj imprezka byla do godz 2 rano a o 6 juz amela wstala i ja z bolem glowy musialam wstac i do tej pory trzese sie i musze przecierpiec
Podziel się: