reklama
Olga79
Fanka BB :)
Mielismy isć grać w piłkę, ale nic z tego.Znów chmurzyska.
aine-ja Ci jeszcze raz dziekuję, ale wiesz jak jest.No, ale zobaczymy.Może jeszcze moja koleżanka zostanie z Igusią.Tylko, że teraz jest w Polsce i jeszcze nie wróciła:-(
manija- Ty nasz medaliku:-);-)Ja jestem z Katowic, wiec mam do Ciebie blisko:-)
Wrocław piękne miasto!
aine-ja Ci jeszcze raz dziekuję, ale wiesz jak jest.No, ale zobaczymy.Może jeszcze moja koleżanka zostanie z Igusią.Tylko, że teraz jest w Polsce i jeszcze nie wróciła:-(
manija- Ty nasz medaliku:-);-)Ja jestem z Katowic, wiec mam do Ciebie blisko:-)
Wrocław piękne miasto!
Ostatnia edycja:
A u nas Olga piękne słoneczko, ale strasznie wieje! chyba jakaś burza z tego będzie...Natalka się bardzo boi burzy, tuli się wtedy do mnie , a ja jej jakieś głupoty opowiadam, że to beczki z piwem się toczą z górki i dlatego tak huczy...
Olga79
aine -no i dobrze, że masz bujna wyobraźnię
U nas chmurki, ale jednak nie pada tak jak myslałam.
Wiecie co ten mój meżus wymyślił.Bo w tym tygodniu ma do nas przyjsć inna dziewczynka sie pobawić-nie ta pogryziona przez Igę.No i ja sie zastanawiam jak bedzie.Mój maż natomiast powiedział mi, że on sie Igusi nie dziwi, że broni swojego.Kontynuując stwierdził, że gdyby przyszła jakaś obca pani do nas do domu i chciała się z nim pobawić też pewnie bym ją ugryzła.Co za wariat
U nas chmurki, ale jednak nie pada tak jak myslałam.
Wiecie co ten mój meżus wymyślił.Bo w tym tygodniu ma do nas przyjsć inna dziewczynka sie pobawić-nie ta pogryziona przez Igę.No i ja sie zastanawiam jak bedzie.Mój maż natomiast powiedział mi, że on sie Igusi nie dziwi, że broni swojego.Kontynuując stwierdził, że gdyby przyszła jakaś obca pani do nas do domu i chciała się z nim pobawić też pewnie bym ją ugryzła.Co za wariat
aine -Mój maż natomiast powiedział mi, że on sie Igusi nie dziwi, że broni swojego.Kontynuując stwierdził, że gdyby przyszła jakaś obca pani do nas do domu i chciała się z nim pobawić też pewnie bym ją ugryzła.Co za wariat
buahahahahaaahahahah a wiesz Olga, co w tym jest najśmieszniejsze? to, że jak Cię znam, to Ty byś to naprawdę zrobiła!
Olga79
No i pewnie na jednym ugryziemu by się nie skończyło
Chyba juz rozumiem moja córkę.Faktycznie "zabawek" mojego męża tudzież moich też bym zaciekle broniła
Chyba juz rozumiem moja córkę.Faktycznie "zabawek" mojego męża tudzież moich też bym zaciekle broniła
Olga przestań już, bo ja tu padnę trupeksem zaraz, śmieję się na głos a nikogo w domu nie ma
A ja Wam opowiem, jaki wczoraj numer mojemu Rafałowi zrobiłam.Otóż zabieram się za pranie i jak zwykle przewracam kieszenie,żeby mi się jakieś chusteczki itp. w pralce nie plątały. Biorę spodnie Rafała, patrzę, a tam taka mała gumeczka od długopisu czy czort wie od czego. No i krzyczę z pokoju do niego: :Raaafał, a co ta gumka robi w twojej kieszeni?!!!?? jak mam to rozumieć?!!!". Ten zdezorientowany, że jaka gumka, o co w ogóle chodzi, oczy wielkie zrobił hihihihih Mogłabym dłużej pociągnąć zabawę, ale mi chłopiny się szkoda zrobiło
A tak swoją drogą to fajnie, ze możemy w ten sposób żartować i możemy być pewni, że tylko na żartach się skończy W życiu by mi nie przyszło na myśl, żeby mu na serio przeszukiwać kieszenie!!
A ja Wam opowiem, jaki wczoraj numer mojemu Rafałowi zrobiłam.Otóż zabieram się za pranie i jak zwykle przewracam kieszenie,żeby mi się jakieś chusteczki itp. w pralce nie plątały. Biorę spodnie Rafała, patrzę, a tam taka mała gumeczka od długopisu czy czort wie od czego. No i krzyczę z pokoju do niego: :Raaafał, a co ta gumka robi w twojej kieszeni?!!!?? jak mam to rozumieć?!!!". Ten zdezorientowany, że jaka gumka, o co w ogóle chodzi, oczy wielkie zrobił hihihihih Mogłabym dłużej pociągnąć zabawę, ale mi chłopiny się szkoda zrobiło
A tak swoją drogą to fajnie, ze możemy w ten sposób żartować i możemy być pewni, że tylko na żartach się skończy W życiu by mi nie przyszło na myśl, żeby mu na serio przeszukiwać kieszenie!!
Ostatnia edycja:
Olga79
Kochana, ale nie próbowałaś mu jej przypadkiem założyc
Kochana, ale nie próbowałaś mu jej przypadkiem założyc
no co Ty ciotka, przecież pisałam,że ona mała była!!! hihihihih
reklama
Olga79
No dobrze rozmiemBo juz sie obawiałam, że jak następnym razem zobaczę Rafała to będzie wygladał tak hihihihi
Podziel się: