reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Witam Laski!

Bardzo zaluje, ze nie dotarlysmy w sobote na spotkanie. Natalka nam sie troche rozchorowala, bolal ja brzuszek i zwracala, tak naprawde nie wiem czemu.W niedziele byla jeszcze slabiutka i wiekszosc dnia spedzila lezac na sofie ogladajac bajki. Wczoraj juz wszystko wrocilo do normy.

Olga,Wiola- milego kawusiowania.
Monika-dzieki sliczne za zaproszenie! Jutro wlasnie bedziemy w waszej okolicy wybieram sie z Natalka do Imaginosity. Moze bys sie z nami wybrala????? A jesli Ci nie pasuje wpadne na szybka kawke jak bede wracala z museum.

A moze jeszcze jest jakas MAMA chetna na jutrzejsze wyjscie do IMAGINOCITY????????

reklama
renni jak najbardziej jestem chętna,a później może wprosimy się do Olgi na kawę?Napisz tylko na którą chcesz iść do imaginocity?dzisiaj o tym myślałam a później stwierdziłam,że nie chce mi się tam iść samej.Super moja Jula się wyszaleje.

Dziewczyny no to przychodźcie bo ja mieszkam przy Imaginocity :) To jest na tym samym poziomie co Imaginocity.Wejście the edges one (znajduje sie zaraz przy wejściu do Dunnsa).Co do godziny jest mi to obojętne.
Monika jak już wyjdziecie z Imaginocity to puść sygnał to zejdę po Was na dół.

Jeśli jeszcze ktoś ma ochote to zapraszam.

Wiolu o Tobie nie wspominam bo licze na to, że będziesz oczywiście z teściową.

Olga-super wpadniemy z monia pewnie gdzies okolo 13.Wyslij mi adres.

Monika-jak sie umawiamy? podjechac po Ciebie, czy spotykamy sie juz na miejscu? 11 pasuje Ci?

Musze sie Wam pochwalic, moje dziecko samodzielnie dzisiaj policzylo do 7, a z taty pomoca do 10.:tak::happy2:

Dzieki dziewczynki za suuuuuuuuper spotkanie!
Olga- salatka, ciacho i wszystko inne pyyyyycha!!!!!
Wiola-fajna masz tesciowa!
Monia-do poniedzialku!

reklama
witam.
olga-przepraszzamy za balagan,i jak bedziesz sprzedawac ta zjezdzalnie to ja odkupie dla Amelci bo ona chenie sie na tym bawila.SALATKA SUPER TESCIOWA MOWILA ZE TO JAKIES DANIE A NIE SALATKA BO TAKIE SYCACE,pyszne,a jak smakowal nam tort marchewkowy umniam mniam pycha.przepis poprosze bo kubie na imieniny zrob ie jak mi sie uda

renni-twoja mala juz urosla sporo,tez ladnie sie bawila

monia-a julka jak tam usnela w samochodzie//?to kiedy sie umawiamy w poniedzialek?

dzieki za spotkanko ,ktora bedzie ze mna chodzila na basen i na aqua fit t

Do góry