reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hi girls! :-)
wróciłam dziś do domku:tak:
i piewrsze co zrobilam po rozpakowaniu to sprzątanie:dry: nie skomentuje tego ze mieszkamy z tescmi i oni nie bardzo sie do tego poczuwają:crazy: dosc juz troche mam czas na zmiany chyba:tak:
stęsknilam sie za ta zielona wyspa oj stesknilam dobrze byc w domu mimo wszystko
milego wieczoru!:tak::-)

reklama
Hej!:-)

Sandrulinska-welcome back!!!!

Gosia-ja na obecna chwile nic nie potrzebuje z AVON, dzieki.

Milego dnia dziewczynki!

Jasne Renni no problemos;-)
Sandra dzieki za zamowionko:-D
ja mam laski przyszly wtorek i piatek wolne.Moze sie w koncu uda mi spotkac z Wami i maluchami!!Tylko kiedy i gdzie??Jakies propozycje:-)

witam
ja od wczoraj opiekuje sie malym dzieckiem 7miesiecznym ,wiec niezawsze bede mogla ,ale mam tez dni wolne wiec sie postaram z wami spotkac
gosia mnie opieprzyla ze niepisze na forum i nam zdechnie hehehhe

czesc laski, ojjj ja niepotrzebnie wypilam 3 kawy i teraz nie moge zasnac, buuu...
sandra, witaj z powrotem:)
my z emwu dzis mialysmy śmiechowy wieczór i dobrze nam to zrobilo, co nie Monia?:D
co do spotkanka, to jeszcze dam znac-ja moge tak okolo 13:00 dopiero, bo moja mala dlugo spi:)

dzien dobry!!!!
mnie tez dawno nie bylo ale jakos brak czasu i Asia ostatnio zle sypiala znow te zeby:wściekła/y:.Dzis moje slonko spalo cala noc:-D. Lece wlasnie wstala po drzemce
a ja jestem stuknięta:rofl2::rofl2:, dziś o 5 zaczęły sie wyprzedaże w next, nie mam prawka, wiec auto odpadło, autobusy jeżdżą ale od ok 6.30, ale został rower:-D.Pojechałam o 4.30 na Grafton 20 minut-zero ruchu, światła tylko zielone :biggrin2:( juz sie przekonałam ze w centrach handlowych sa dzikie tlumy i nie warto) bylam nawet 8 w kolejce wiec nie bylo zle( przypomniały mi sie czasy jak za komuny ludzie sie pytali ile osob przed pania;-))kupilam Asi fajne rzeczy i P sweter, a sobie nic, ale sobie odbije w innym sklepie,

Ostatnia edycja:
reklama
....ale ruch sie zrobił no no:-)

Ja dziś znów do pracy:-(

Ja mam szczęście z tymi spotkaniami bo oczywiście w te dni kiedy możecie ja pracuję :zawstydzona/y:

No nic może będę miała szczęście następnym razem;-)Dobrze, że choć ostatnio udało się z Rennie, Monią i Wiolą:tak:

Wiesienka jestem pełna podziwu:-D

Do góry