reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

AINE -dziekuje za spotkanko bylo milo,jak zwykle tyle jedzonka narobilas ,tesciowa byla zachwycona
\a o mnie to nikt niepamieta monia i wiesienka ominely mnie w poscie ,hahahaha

reni - mam nadzieje ze niunia lepiej sie czuje

gosia- tak chcialam olka zobaczyc,i pokazac tesciowej ,no ale trudnoo
emwu -ladne melonki mialas,a MAX to juz duzy chlopczyk i silny

reklama
No ja tez mam nadzieje,ze nastepnym razem bede:tak:.W pracy byla masakra,nie dosc,ze dzis mielismy remanent i siedzialam rawie 45minut w -20stoniach,to bylam sama od 7.30 do 14 i ruch byl wsciekly,ze nie nadazalam z pieczeniem.No jakas masakra byla:wściekła/y:.jak Andrzej z Olem po mnie przyjechali,jak wsiadlam do auta to myslalam,ze nie wyjde:szok:.Olo nie spal,wiec jak wrocilam z pracy to po 16 padl,a ja z nim:-).mezus zrobil obiadek,objadlam sie,ze ufff....Ja mam w przyszlym tygodniu wtorek i piatek wolny,wiec moze cos wymyslimy??Pozdrawiam Was i bardzo zaluje,ze mnie z Olem nie bylo:-(
Wiola nic straconego,moze we wtorek,albo piatek??ja tez Twoja Amelcie chcialam zobaczyc.
I Asie Wiesienki,Maxia Moni,co spi z dupka w gorze,jak Olo:-);-) no i Natalke Ani,Julcie Moniki to chyba najczesciej widze,bo dziewczyny sa czesto u mnie w sklepie.A macie pozdrowionka od Maniji!!!

Ostatnia edycja:
WIESIENKA- ale ja sie usmialam z twojego postuuuuuu,ty to jestes naprawde wariattek.
aine-i jak tam sprzatanko ?do ktorej sprzatalas?a natalka kiedy przyszla?
olga- gdzie ty jestes?

wiolu-jak już się dawno przekonałam to żadna różnica gdzie jestem.Myśle, że moja osoba do niczego Wam nie jest potrzebna przecież i tak się nie spotykamy.W każdym razie bardzo mi miło, że o mnie jeszcze choć Ty pamiętasz :)

Pozdrowienia dla Wszystkich.

reklama
Olga ja Cię jeszcze nie znam,ale dziewczyny na każdym spotkaniu o Tobie wspominają więc żałuję,że jeszcze nie miałam szansy Cię poznać.
Napisz jaki dzień masz wolny i tym razem zrobimy spotkanie w Twój dzień wolny.Może być u mnie.

Oj WIOLCIA głuptasku przecież wiesz,że zawsze o Tobie pamiętamy!!!A w sumie to zapomniałam wspomnieć,że bardzo miła ta Twoja teściowa.

Babeczki mój szwagier ma do sprzedania punto srebrne,5 drzwiowy, rocznik 2001 świeżo po przeglądzie zadbany silnik1.2,dużo rzeczy wymienionych na nowe bo szwagier jest mechanikiem.Jak byście znały kogoś kto szuka auta to dajcie znać.

Do góry