reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Monika 1085 mam prosbę.Jesli możesz zajrzyj na swoja strone profilu.Jestem zainteresowana autem :)

Co do spotkań.Ja się nie gniewam.Takie życie :)

Ostatnia edycja:
reklama
wiesienka dzięki za podpowiedź,na razie Olga jest chętna więc zobaczymy jak nie będzie chciała tego samochodu to dam tam to ogłoszenie.
A co do biletu to kupiłam już,jadę 14lipca i wracam 6 sierpnia.

Wiola i Olga wiem,że jesteście umówione na kawkę w środę,ale jak byście miały ochotę to możemy zrobić takie spontaniczne spotkanie u mnie bo z tego co pamiętam wiesienka ma wolne więc może by przyszła,emwu jest zmotoryzowana więc chyba nie będzie problemu,aine ma do mnie blisko,może renni by się pokusiła o ile z Natalką wszystko dobrze,gosia a ty którą masz zmianę? i oczywiście kto ma ochotę to zapraszam.

Wiola chodziło mi właśnie o to jak byście miały ochotę to obie przyjedźcie bo Olge zawsze omijają spotkania to chciałam zrobić w jej wolny dzień spotkanie.A Wiesienka z tego co pamiętam ma tydzień wolnego.
Babeczki to już same zdecydujcie.

reklama
Dziewczynki z racji tego, ze Gosia już wcześniej podawała kiedy ma wolne i nie była to środa myślę, że jak coś organizujecie to pod jej grafik.Właśnie dlatego nie organizuje nic w środe bo wiem, że Gosia pracuje, a z Wiolą wyszło spontanicznie.Może umówmy sie tak kto ma ochote wpaść do mnie na kawę w środe to zapraszam, a spotkanie może faktycznie zorganizujemy jak wszystkim będzie pasowało, albo zorganizujcie jakoś tak żeby wiekszości pasowało, a mnie może już nastepnym razem się uda :)

Do góry