Manija
Mama sierpniowa'09
manija Bartek ma swoją właśną dużą szafę (czyli szafa plus taka sama na wysokosc z połeczkami...) ale teraz będe musiała trochę rzeczy dokupić, bo moje wcześniejsze zakupy rzadko wychodziły ponad roczek
Nasz Bąbelek ma teoretycznie wlasny pokoik, ale wiadomo, ze przynajmniej pol roku (jak nie dluzej) bedzie spac u nas w sypialni, a nie mamy extra miesjca na dodatkowa komode i szafe Moj Norbert sie zaofiarowal, ze sie przeniesie ze swoimi rzeczami do malego pokoiku a ja bede dzielic szafy z Mlodym, ale ja chce miec moich kochanych chłopaków pod reka, jednego i drugiego ;-).
Pozostaje opcja wywalenia sciany pomiedzy pokojami he he :-)
emwu76 Jak tylko bede w stanie usiasc na chwile na tylku po porodzie to wysmaruje caly opis, spostrzezeniai wiele, wiele wiecej :-)
A tym prasowaniem tez jestem zachwycona.. To ukladanie ciuszkow, przegladanie jest super. I nie wiem czy nie przesadzam, ale prasuje mu nawet te mini skarpetunie :-) hihihi.
A maly chyba wyczuwa, ze bardzo intensywnie o nim mysle przy tej czynnosci, bo kopie jak szalony :-). Boli to okrutnie, ale niech kopie malenstwo, przynajmniej wiem, ze wszystko w porzadku
barmanka79- jesli idzie o te strone z zakupami do domu, to po prostu wszucaj przedmioty "do koszyka" a po prawej stronie ekranu masz licznik ile za co i jaka jest waga, od razu podaje wage calosciowa. bardzo sprytna stronka ;-)
azabelka-cos o mnie? w szybkim skrócie- jestem przyszłą, szczęsliwą, 23-letnią mamą. Od tygodnia siedze w domu na urlopie, chwila moment zaczyna mi sie macierzynski. Czekamy na malenstwo.
Jak widac cale moje zycie kreci sie teraz wokol Dzidziula ;-)
wisienka123- Upewnij sie czy napewno beda Ci placic w firmie.
Moj pracodawca nie placi za macierzynskie , bede miala kase tylko z social welfare Dobre i to, ale nienawidze mojej pracy!