Manija
Mama sierpniowa'09
manija Bartek ma swoją właśną dużą szafę(czyli szafa plus taka sama na wysokosc z połeczkami...) ale teraz będe musiała trochę rzeczy dokupić, bo moje wcześniejsze zakupy rzadko wychodziły ponad roczek
![]()
Nasz Bąbelek ma teoretycznie wlasny pokoik, ale wiadomo, ze przynajmniej pol roku (jak nie dluzej) bedzie spac u nas w sypialni, a nie mamy extra miesjca na dodatkowa komode i szafe

Pozostaje opcja wywalenia sciany pomiedzy pokojami he he

emwu76 Jak tylko bede w stanie usiasc na chwile na tylku po porodzie to wysmaruje caly opis, spostrzezeniai wiele, wiele wiecej :-)
A tym prasowaniem tez jestem zachwycona.. To ukladanie ciuszkow, przegladanie jest super. I nie wiem czy nie przesadzam, ale prasuje mu nawet te mini skarpetunie :-) hihihi.
A maly chyba wyczuwa, ze bardzo intensywnie o nim mysle przy tej czynnosci, bo kopie jak szalony :-). Boli to okrutnie, ale niech kopie malenstwo, przynajmniej wiem, ze wszystko w porzadku

barmanka79- jesli idzie o te strone z zakupami do domu, to po prostu wszucaj przedmioty "do koszyka" a po prawej stronie ekranu masz licznik ile za co i jaka jest waga, od razu podaje wage calosciowa. bardzo sprytna stronka ;-)
azabelka-cos o mnie? w szybkim skrócie- jestem przyszłą, szczęsliwą, 23-letnią mamą. Od tygodnia siedze w domu na urlopie, chwila moment zaczyna mi sie macierzynski. Czekamy na malenstwo.
Jak widac cale moje zycie kreci sie teraz wokol Dzidziula ;-)
wisienka123- Upewnij sie czy napewno beda Ci placic w firmie.
Moj pracodawca nie placi za macierzynskie