reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

cześć dziewczynki, ja krociutko, bo ukladamy puzzle z małą:) Manija, witamy:) bliziutko mieszkasz:)dziewczyny, ktorych jeszcze nie mam na nk-jesli chcecie, dajcie prosze na pw namiary, oki?

ja potwierdzam niedzielę za 2 tygodnie:) Olga,jesli mężusia nie ma wtedy w domu, to mozesz Rafałowi małą podrzucic i do nas dołączyc(mlodszymi dizeciaczkami Rfał pewnie by się bał zająć:( ).

A jeśli chodzi o Wasze domki-piszcie, wklejajcie, uwielbiam oglądać -wlasny domek to nasze marzenie....na razie tylko marzenie, niestety:-(

reklama
O - to i 5 minut piechota do mnie :).
Ja mieszkam zaraz za pubem "Leopardstown" :) na Brewery Road.

No ja kawaleczek dalej, pod gorke za Bewleys'em..
Widze, ze tez jestes w ciązy. Jak Ty sie czujesz? Rosniecie zdrowo? :)

manjia witamy :) jak znosisz ciąże.chłopiec czy dziewczynka ??:)

Chlopiec :-)
Znosimy sie całkiem nieźle :-D, pomimo tego, ze Młody z uporem maniaka kopie mnie po żebrach i innych elementach.
A juz sie nie moge doczekac Szkodnika naszego kochanego :-)

Wyczytalam ze planujecie posiedzenie w Cafe En Saine za 2 tygodnie (tez uwielbiam te knajpe.... ach te przetanczone noce jak jeszcze bylam szczupla i nie ciężarna :-D ).
Prawdopodobnie ja tam bede w ta nadchodzaca niedziele 26-ego, bo kolezanki z pracy zorganizowaly mi tam Baby Shower ;-).
O ile sie nie myle mamy tu jakies Anie na forum (a moze mi sie zdaje), ale 26/07 sa imieniny wszystkich Ań (ciekawie sie to imie odmienia :-)), to moze jeszcze jakies imieninki zorganizujemy?:tak:

Ostatnia edycja:
Trafisz trafisz, knajpa jest na ulicy rownoleglej do Grafton Street. Zagoogluj ja sobie :)

Ja piernicze, moje dziecko przyjmuje jakies dziwne pozycje w brzuchu. Najpierw wypial dupke do gory, caly sie napial jak ziewający kotek i nagle puscil waląc mnie całym impetem swego małego ciałka w narządy... auuć!
A teraz ma czkawke :D

emwu, zaproszenie wyslane:)

Manija, no bo mu ciasno już pewnie i nudno biedaczkowi;)

a my się dalej bawimy, teraz tańczyłyśmy przy "Humpty Dumpty" hihihih. mała w miarę grzeczna dziś, odpukać!!!

Aniu - wskoczylam w Twoj profil doslownie na minutke bo musze leciec do pracy.
Rzumiem ,ze bawisz sie w photoshopie. Czy te zdjecia tez Ty robilas? Czy tylko przerabialas bo juz sama nie wiem.

Ps. sliczne masz zdjecie glowne w nk.

Manija - moje malenstwo dopiero od kilku tygodni sie kula w srodku. W tym tygodniu poczulam pierwsze prawdaiwe kopniaczki i nie mam ich dosc.
Chce wiecej,czesciej , gesciej :). Tak mnie ciesza.

Sluchajcie, pamietacie jak pisalam,zebyscie wykombinowaly wolny ostatni weekend sierpnia???

Drogie Panie, chodzilo mi o FESTIVAL OF WORLD CULTURES w Dun Laoghaire!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Jest to najlepsza i najciekawsza impreza w ciagu roku w Irlandii:-p!Zerknijcie na program i przerozne wydarzenia jakie beda sie wtedy odbywaly.
Wiele imprez jest free :-) i trzeba usiasc z kartka papieru i zaplanowac na co sie wybrac,bo tyle ciekawych rzeczy......
Dla dzieciaczkow- wesole miasteczko,pokazy clownow,teatrzyki kukielkowe itd. itp.
Zreszta, co bede opisywac-kliknijcie:

www.festivalofworldcultures.com/programme2009]programme2009

Ja tam bede od rana do nocy!
Oczywiscie reszta czlonkow rodziny nie ma jeszcze o tym bladego pojecia...???/////
Wisze teraz na necie,zeby dostac sie na jakies warsztaty......

Serdecznie zapraszam i polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
azabelka - dziękuję za stronkę, z chęcią sobie popatrze.. rozumiem że ty z tej stronki zamawiasz jedzonko dla synka tak? nie było nigdy problemów z dostarczeniem, wyglądem paczki (chodzi mi o zdewastowanie)?
doczytałam teraz o tym festiwalu... no rzeczywiście co roku jest :-) bardzo mi sie podoba ten festiwal, mnostwo straganów, jest na czym oko zawiesić, no i popróbować różnych smakołych ze wszystkich stron świata :tak:

ruda - czasem jest tak że jak nie jest tzw "twój dzień do picia" to nawet kieliszkiem wódki człowiek potrafi się struć:baffled:

emwu - domek full wypas ;-) super duży jest. najbardziej podoba mi się taras :-) już oczami wyobraźnie widzę tam stolik, krzesła, kawka, serniczek i jakaś gazetka do poczytania :-D:-D super, zawsze mi sie marzyło takie coś....

aine ja też marzę o własnym domku :zawstydzona/y: ale to tylko marzenia...bo nawet wlasnej działki pod domek nie mamy :-:)-:)-( ale nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku:no: gdzie ja niby poranną kawkę będę piła?? na balkonie??!! bleeee

manija - wiramy nową forumenkę :tak:

witam,dziewczynki ja leze dzisiaj w lozeczku wrocilam od lekarza i mam angine ropna podobno i dostalam antybiotyk wiec musze lezec ,non stop wymiotuje i glowa mnie boli poce sie jestem jak roslinka ,wejde do was jak lepiej sie poczuje papa

reklama
witam serdecznie, :-)
ja znów jak po ogien ale ostatnio jestem taka zabiegana, :szok:
co to spotkania to tak jak juz pisałam ja jestem gotowa na kazda godz.
Amelia2008- życzę dużo zdrówka i kuruj sie :tak:
azabelka - ja juz mam zarezerwowany ten ostatni weekend, jeździmy tam co roku, w zeszłym padało i bylo dosyc zimno ale i tak warto bylo jechac,
ruda 86- jesli bedziesz tylko chciala nie ma problemu mozemy sie umowic i jechac razem na bal samic:-), ja pracowalam kiedys na Dawson Street i wiem dokladnie gdzie jest Cafe En Saine
Jesli moge poprosic rowniez o wasze namiary to chetnie dodam do n-k
A co mieszkania to ogladalismy w sobote malutki domek ,ale tak ciasny i jeszcze sciany pomalowane na czerwono:no:, koszmar,
pozdr.

Do góry