:-)Miałam chwilkę to poczytałam i nie wiem od czego zacząć.Miałyśmy bardzo intensywne dwa dni i nie dałam rady dołączyć do Was żeby poklikać.
Och..piszecie o takich dobrociach jak herbaty i kawy.Ja wprawdzie jestem kawowa, ale dobrej zielonej herbatki też się lubię napić.Co do festiwalu-już się nie mogę doczekać:-)Jeśli chodzi o Bal Samic bardzo chce do Was dołączyć, ale jeśli się nie uda to trudno.Tak jak pisłam najwyżej następnym razem.
Powiem Wam, że od kilku dni chodziła za mną pasta jajeczna.Zrobiłam ją dziś na kolację i jestem zaspokojona:-)Jak to niewiele trzeba, żeby mnie uszczęsliwić:-)
Dziewczynki może macie ochotę lub któraś z Was ma ochotę wpaść do mnie na kawkę lub herbatkę i małe co nie co.Zapraszam chętnych.Odpowiada mi każdy dzień tygodnia włączne z weekendem.Zapraszam!
azabelka -no tak to już mój mąż ma, że pracuje w weekendy, może i by sie zamienił, ale akurat za dwa tygodnie odpada:-(bo nie ma z kim sie zamienić
aine -cieszę się, że małej podoba sie płyta:-)Dziękuję za prpopzycję co do naszego wyjścia, żeby Rafał został również z Igą, ale nie chcę Twojego męża obarczać, tym bardziej, że wiesz jak to jest z dzieciakami.W każdym razie dziekuję
ruda -fajnie, że urodzinki się udały.Twój maluch jest śliczny.Autko bombowe.No i dobrze, że poprawiło Ci się, ale czasem to faktycznie zależy od dnia
emwu -piękny dom, co do naszego to poszukam jakiś zdjęć(większość mamy w Polsce), bo on taki nowy jak Twój nie jest(ma 5 lat), ale wciąż kończymy środek i nie tylko
.No i tak naprawdę.... końca nie widać
Zazdroszczę Ci tych kopniaczków
amelia -to Ty się kuruj.Gdzie Ty się tak załatwiłaś?Mam nadzieję, że malutka zdrowa.
manija - witamy nową mamę:-):-):-)Masz blisko do mnie.Mieszkam w Sandyford.
wisienka -nie odpowiem na Twoje pytanie, bo nie mam pojęcia-może któraś z dziewczyn.Jak nie to może się dowiem od kogoś.
barmanka-fajnie, że niedzielne popołudnie się tak udało.Ja bardzo lubię Bray.Jest tam taki małomiasteczkowy klimat.Świetna sprawa.Mam nadzieję, że cycki wróciły do normy po przejażdżce:-)
DZIEWCZYNKI!!!i co z nazwą.Faktycznie sa tu mamy nie tylko z tych okolic,które wyminiłam w tytule.Może przychodzi Wam coś do głowy.Nasza moderatorka pewnie nam zmieni nazwę jak tylko ją wymyślimy.