reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

witam,ja dzis caly dzien w pracy, ale tylko jeszcze jutro i w srode,a w czwartek rano frrrrrrrrrrr lecimy do Wloch. Dzis oficjalnie normalna kupa pozegnalismy jelitowke, Asia zrobila dwie normalne kupki, w nocy zadnej, wiec raczej wrocilo do normy. Jak wrocilam do domu moje dziecko bawilo sie z niania, wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze pod tym wzgledem. Uciekam jeszcze jakis obiad na jutro musze wyczarowac, w koncu jak wrocilismy do swiata zywych to az sie gotowac i jesc chce,milego wieczoru
Aine- zdrowka Kochana zycze,
pusiorex- witamy, witamy, rozgosc sie

reklama
wisienka123 ciesze sie z poprawy dziewczyny;-)
aine moja mała często to miała dostawałą odrazu bez zadnych badan antybiotyk i maśc, i bardzo dużo soków z żurawiny, wody z cytryną, kiwi, bo witamina c wypłukuje bakterie z układu moczowego, wiem jak Twoja córcia strasznie cierpi ja też płakałam z moją przy siusianiu:-:)sorry2: szybkiego powrotu do zdrowia dla małej , a Tobie siły
pusiorex witam:tak:

A co my tu szpital my?
Dopeiro wiesienka i asia zdrowieja a tu natalka nam sie rozklada.
Oj bidulki.
Pusiorex - fajnie ,ze jestes :)
Dziewczyny , jak ktoras ma ochote i bedzie ladna pogoda to moze jakis spacerek jutro gzies w okolicy?
Odezwijcie sie rano to jakos sie zgadamy.
Ja juz ide spac bo mi spiaco :)

Gosia - a ja pisalam do ciebie na gg i mi nie odpisalas :(

dziewczyny, dzięki za zrozumienie:) i za rady!:) kochane jestescie!!!
moje dziecko nigdy nie chorowalo, tylko ze 3 razy w zyciu jakis katarek, dlatego to, co sie jej teraz dzieje, powoduje u mnie lekka panike, same rozumiecie.w kazdym razie dziękuje Wam;:)

CZESC DZIEWCZYNY JESTEM TU NOWA. DOWIEDZIALAM SIE O WAS OD MONIKI (emwu76)
NASI SYNKOWIE CHODZA RAZEM NA BASEN.
TAK WIEC POSTANOWILAM DO WAS DOLACZYC JESLI OCZYWISCIE MNIE PRZYJMIECIE.
TAK NAPRAWDE MAM NA IMIE PAULINA A MOJ SYNEK TO DAVID URODZIL SIE 15.12.2009 WIEC JEST TEZ W BARDZO PODOBNYM WIEKU DO MAXA. TO MOZE TYLE NA POCZATEK. W MIARE MOZLIWOSCI POCZYTAM TROSZKE FORUM ZEBY WAS LEPIEJ POZNAC BO SLYSZALAM ZE WATEK JEST BARDZO SYMPATYCZNY...:)
WITAMY:-):tak:
Emwu sorki,chyba bylam w pracy,a poza tym cos to moje GG fiksuje i zniknal mi kontakt do Ciebie...A kremy i pedzelek mam i nie mam Cie w nosie.Odczytalam teraz wiadomosc z GG i bylam w pracy,a moj mi jak zwykle nie powiedzial..ecg,,faceci...
Monika jutro mam wolne i chetnie Was odwiedz,moze razem pojdziemy na spacer?Tylko wiecie,mam wolne,a jak mam wolne to ostatnio pogoda do d....Dryndne rano.
Wiesienka dobrze,ze juz Asia zdrowa i Ty tez.Wypoczywaj kobitko...
Dobrej nocy laseczki....

Ostatnia edycja:
Dobrej nocki dziewczyny jutro pewnie bede poznym wieczorem bo rozpoczynam 3 miesieczny kurs fitaka 5 i niestety pewnie do 8 wieczorem mi zejdzie pozdrawiam do juterka

reklama
Do góry