reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

hi girls!:-)
chorowitki jak tam?:sorry2:
pogoda okrutna , cały dzien w domu:-(
jeszcze tatusiek w pracy wiec :dry:
miłego dnia dziewuchy:-)

reklama
gosia 7267-daje jej dicoflor 30- to jest wlasnie to o czym piszesz wczoraj sprawdzalam na opakowaniu, dzis rano nie dalam jej mleka tylko marchewke z jabkiem zjadla caly sloiczek, zobaczymy co bedzie dalej, mojego P rozlozylo na calego-biegunka, goraczka.

czesc mamuski . Malo pisze ale czytam Was

wiola - fajnie ,ze juz jestes
Wiesienka - a mi sie wydaje ,ze Ty Asi nie chcesz zostawiac i symulujesz hihi. Zartuje . Wracajcie do zdrowka.
Monia - Gratuluje zebulka
Olga - Jak tam Igusia
Ania - ja tez chetna na spotkanie. Sroda odpada ale wtorek mi pasuje.
Sandrulinska - witaj w klubie :)
Reszta mamus , ktorych nie wymienilam - witajcie !!!

witam wszystkie dziewczyny

GOSIA-moj nr gg 1576589

aine- pipko mnie niebedzie bo mam tescia jeszcze do srody, ale nastepnym razem
wiesienka -juz lepiej sie czujecie?bo musze was zobaczyc

wiola, ja liczylam, ze bedziesz:( a nie mozesz tescia zostawic?/?
aha, na pazurki bym sie zglosila chetnie. tylko swoje na filmie poobgryzalam:D i nie wiem,czy nie beda za krotkie, hmmm

wiola, ja liczylam, ze bedziesz:( a nie mozesz tescia zostawic?/?
aha, na pazurki bym sie zglosila chetnie. tylko swoje na filmie poobgryzalam:D i nie wiem,czy nie beda za krotkie, hmmm
No wlasnie Wiola,wszystkie stesknilysmy sie za Toba i Amelka:-D:tak:Tesc sie chyba nie obrazi;-)Aniu wyslij mi adres:-)

witam

Aine-niestety aniu niebede we wtorek musze do centrum z tesciem pojechac ,chcial jakies pamiatki kupic,od srody bede wolna

wiesienka-to dobrze ze juz jest lepiej,fajnie wam ze do Wloch lecicie,odpoczniesz znow

reklama
Wiola super, że juz wróciłaś:-)
Moniczko Igusia juz dobrze.Teraz nadrabia w jedzeniu:-)
Wiesienka życze udanego wypoczynku:tak:My bylismy we Włoszech w tamtym roku mniej wiecej w tym samym terminie.Rany było strasznie goraco.Wyjatkowo bo nawet do 35 stopni.Mysle, że pogoda Wam równiez dopisze:tak:

Dziewczynki życze Wam jutro miłego spotkanka:-)

Buziak dla Wszystkich.

Ostatnia edycja:
Do góry