reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

a my wczoraj byliśmy w Bray :-):-)
było suuuuper, choć nie obyło się bez uciekania przed deszczem :baffled: nawet pokręciłam się na karuzeli :tak: jednej... bo potem zaczęły mnie cycki boleć i nici z dalszego kręcenia się na karuzeli :-:)-( zaliczyliśmy też automaty z grami (uciekliśmy tam przed deszczem) i tatuś wygrał dla synka Tygryska :-)
tak więc niedziele uważam ze super spędzoną :tak:

mi również pasuje spotkanko za 2tyg o 12:tak:, no chyba że coś wypadnie nieprzewidzianego :sorry:

azabelka a z jakiej strony zamawiasz jedzonko? bo przeglądałam twoje posty ale nie znalazłam żadnego linka :-( nie wiem może ślepa jestem:zawstydzona/y:

emwu - no to teraz chyba wszystkie będziemy korzystać z twojej karty zniżkowej do sklepu ;-):-) hihihi takiej to dobrze.....:-D. a mam prośbę do ciebie, jeśłi nie masz nic przeciwko to wstaw linka do projektu do twojego domku - tego co budujecie w Polsce :tak: jestem ciekawa jak wygląda ;-)

ruda - ja to stawiam że ty się alkoholem strułaś :-( no jeszcze co mi do głowy przychodzi to rzeczywiście ten tort - o ile był na bitej śmietanie... biedactwo ty...

amelia - oj widzę że ciebie to łamie już od jakiegoś czasu.. może powinnaś sobie zrobić dzień leniwca i cały dzień spędzić pod kołderką?:tak: zdrówka życzę..

reklama
Jedzenie dla malego zamawiam z :

DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Zakupy spożywcze przez internet, z dostawą do domu, biura, firmy.

Zadowolona jestem,przesylka zawsze w terminie i dobrze zabezpieczona:-)Takze polecam.

Kobity, wiadomo,ze hurtowo wszystkie sie nie spotkamy; wiec trzeba na raty:tak:
Takze najblizsze spotkanie - nastepna niedziela (ok?), godz. 12, Cafe en Seine.

....a jak ktos chce wczesniej zpraszam do mnie na kawke,herbatke i takie tam;-) Dojaz bardzo latwy!!!

86ruda- ile mial maly jak zaczal chodzic???Widzialam zdjecia solenizanta, no, no autko marzenie:-p

emwu76- it y dopiero teraz mi tu piszesz ze masz 20%znizki!!!!!!!!!!!!!!!!och ty zalatw i mi rabat.hahahaha,no niemoge z toba ja tez tak chce,a perfumki tez masz taniej?pracujesz codziennie to bym zajrzala do ciebie z mama,

Wpadni kochana. Z tym ,ze ja pracuje tylko 3 dni w tygodniu. Jak chcesz to jestem dzisiaj od 16 do 21. Potem jestem w srode od 10 do 15.
Jak chcesz mnie znalezx to :

House of Fraser - 2 pietro - Austin Reed albo CC. Zaraz obok wind. :)
Wpadaj. Gdyby mnie nie bylo to spytak o mnie na kasie. Moze sie zdazyc ,ze jestem na przerwie albo gdzies latam. Musisz wtedy moment poczekac.

Rzeczywiscie pustki tu dzis takie:no:

Ale sie nalazilismy dzis po centrum....:-p Ostatni raz w niedziele! I nigdy wiecej w sezonie! Zapomnialam,ze to czas wlosko-hiszpanskich wycieczek i przedzierac sie przez te tlumy z wozkiem:szok:Nie,dziekuje.
Herbate zdobylam, wlasnie rozkoszuje sie cudnym aromatem:-) Powiem Wam,ze moja ulubiona (niestety niedostepna w tym kraju:-() to BRWI CZCIGODNEGO WIEKU -zielona!Ale ta dzisiejsza tez pyszna.

Azabelka - ja tez jestem herbaciara. Gdzie tutaj kupujesz dobra herbatke. My zawsze przywozimy z Polski. Uwielbiam to otwieranie puszek i wybieranie herbaty ....te zapachy..... :)
Z tym ,ze ja lubie czarne herbatki.

emwu76- nie mow,ze nie znasz tej egzotycznej (;-)) hali targowej na Dame Street?????!!!!
Ja tam kupuje herbate z workow z puszek, na wage.Ogromny wybor (kaw do mielenia tez).Ale gosciu mowil ze za 2 tygodnie beda miec super dostawe,bo nie bylo tych herbat co chcialam...Takze przelec sie tam jak wrocisz z PL!

emwu - no to teraz chyba wszystkie będziemy korzystać z twojej karty zniżkowej do sklepu ;-):-) hihihi takiej to dobrze.....:-D. a mam prośbę do ciebie, jeśłi nie masz nic przeciwko to wstaw linka do projektu do twojego domku - tego co budujecie w Polsce :tak: jestem ciekawa jak wygląda ;-)

..

Nie ma sprawy. Na ile dam rade na tyle pomoge wydac mniej pieniedzy :).

Co do domku. Nasz domek to oryginalny "przytulny" z muratora. Z tym ,ze po wielu przerobkach. Teraz wcale nie przypomina "przytulnego". Wstawie zdjecie ponizej .
Co prawda te zdjecia sa sprzed dwoch miesiecy. Teraz domek jest juz ladnie otynkowany i chyba te tasmy z okien zdjete. Jade w czwartek zobaczyc jak wyglada. Nie moge sie doczekac.

A wy> Jaki projekt?
Olga. Ty tez napisz jaki projekt budujecie.
Przepraszam pozostale mamy , ze w watku dla mam gadamy o budownictwie. :).
zaraz skonczymy:).

Oj jak ja tesknie za cola. Jeszcze kilka miesiecy sobie poczekam . Wlasciwie to nie cola tylko pepsi - uwielbiam :).
Namiary na nasza kalsa wyslalam Ci na priv.

Dziewczyny kochane!

Czytam Was i czytam i konca nie widac!
Chce sie koniecznie tu do Was wkrecic, ale niestety nie mam czasu przeczytac wszystkich postow, bo pranie, prasowanie i wicie gnizda w toku!! (jestem w 35-tym tygdniu).

Mieszkam w Leopardstown, 10 min piechota do Sandyford :D
Mam podpisac gdzies jakas liste obecnosci? :D:-)

reklama
Do góry