reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

azabelka - ja zapomniałam napisać że te ciuchy to wszystko dla synka kupiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: sorki... jakoś tak z rana jeszcze z lekka "zajszczana" jestem :-D:-D
sobie nawet ani jednej pary majtek nie kupiłam :sorry:
no ja to się cieszę że mąż mi karty nie daje na zakupy, bo pewnie by się skończyło jak u ciebie - że taryfą wracałabym do domu :rofl2:
na razie mam bzika na punkcie synka, każdy grosz (eee chyba cent ;-)) wydaje na niego :szok: no ale pewnie mi kiedyś przejdzie... co, jak myślicie? :-D
ja po porodzie kupiłam sobie 2 pary spodni, bo niby w dupce sie mieściłam ale jakoś na bęcolku się dopiąć nie mogłam :baffled::angry:

echhh, mąż odsypia jeszcze po pracy, synek leży sobie na sofce obok mnie, kołysanki mu puściłam z komputerka, a ja nadrabiam zaległości na forum ;-)
powinnam iść się wykąpać....ale mi sie nie chce.... ;-)

reklama
Witam Wszystkie miłe Panie w to niedzielne przedpołudnie.Powolutku zaczynamy się zbierać bo wychodzimy dziś na urodzinki:-)
Co do naszego wyjścia na Bal Samic-to nie każdy tatuś może zająć się dzieckiem w weekend.Mój mężuś pracuje do 18 więc ja odpadam.Dziewczynki ja wiem, że Wasze dzieciaczki sa młodsze i inaczej się nie da(do niedawna też tak miałam-zresztą gadam jak bym gdzieś wieczorami wychodziła:-D).Doskonale to rozumiem.Zawsze będzie tak, że któraś z Nas nie może.Tym razem wypadło na mnie.Cóż...poczekam na następne spotkanie;-)

Miłego dnia Wam życzę.

Witam w niedzielne poludnie.

Co do pory spotkania to mi obojetne. Moge w dzien i moge wyskoczyc na nocne szlenstwo. Ja elastyczna jestem (jeszcze ) to sie dostosuje. Umawiajcie sie wiec i dajcie mi znac jakie sa ostateczne decyzje.

Jesli chodzi o kupowanie ciuchow to ja chyba nie powinnam sie odzywac. Pracuje w Dundrum . W House of Fraser mam 20% znizki nawet od przeceny. Nie musze polowac i grzebac. Odkladam sobie wczesniej w ciagu pracy a jak przychodzi przecena to bam , bam , bam i torby pelne. Zastanawialam sie ostatnio czy nie powinnam isc na jakas terapie. No ale jak sie opamietac jak ciuchy , ktore sa po 120 euro czasem kosztuja mnie 15.
Tylko po co mi tyle szmat. ????

Juz powiedzialam ,ze wiecej niczego nie kupuje - i zawsze sie skusze chociaz na jedna. Mamy w pracy taka manie - z nudow czasem , ze przymierzamy wszystko jak leci. Czesem zeby zobaczyc jak lezy . Czasem ,zeby sie posmiac a czasem zeby zabic czas. I jak kolezanki zaczna gadac jedna drugiej - ale Ci w tym ladnie , o jaki ladny kolor, jak na ciebie szyte....to same wiecie :)

Z wczorajszego wdkowania - zlapali (smy) :) 4 kurduple. Mimo to radocha byla . Zmarzly mi tylko strasznie nogi. Mam nadzieje ,ze sie nie przeziebie.
A jak AMELIA2008? Lepiej Ci juz? Amelka nadal kaszle? Kurujcie sie.

witam,no ja dzisiaj sie czuje lepiej niemam goraczki,tylko glowa mnie bolala caly dzien ,bylismy dzisiaj nad morzem ale niewiem gdzie nazwa jakas lun costam jechalo sie 75 do konca polazilismy bylo super,moja Amela jest przeziebiona ma taki brzydki kaszel jakby cos mial a w oskrzelach ale goraczki niema wiec nieide do lekarza ,je normalnie smieje sie ,

azabelka -ja tez mam cala szafe ciuchow i 3/4 to w nich niechodze i jest takie badziewne,kuba moj moiw po co tyle kupuje jak mam cala szafe i sie zniej tylko wywala musze zaczac oszczedzac a nie wydawac na ciuchy.patrzylam na ta stronke dodomku co mozna zamowic przez internet produkty hippa,moze jest i taniej ale przesylka jest droga,

olga -ja tez niemoge raczej niewychodze sama bez AMELKI a moj kuba to raczej niezostanie z mala pozatym amelia sie budzi bo smoczek jej wypada i jak niema mnie to placze,moj kuba pracuje do 17 i jest ok 18 w domu wtedy ja kapie amelie i klade spac,

emwu76- it y dopiero teraz mi tu piszesz ze masz 20%znizki!!!!!!!!!!!!!!!!och ty zalatw i mi rabat.hahahaha,no niemoge z toba ja tez tak chce,a perfumki tez masz taniej?pracujesz codziennie to bym zajrzala do ciebie z mama,

oki koncze i pozdrawiam do jutra dziewczynki chyba ze sie rozpiszecie to zajrze jeszcze

Rzeczywiscie pustki tu dzis takie:no:

Ale sie nalazilismy dzis po centrum....:-p Ostatni raz w niedziele! I nigdy wiecej w sezonie! Zapomnialam,ze to czas wlosko-hiszpanskich wycieczek i przedzierac sie przez te tlumy z wozkiem:szok:Nie,dziekuje.
Herbate zdobylam, wlasnie rozkoszuje sie cudnym aromatem:-) Powiem Wam,ze moja ulubiona (niestety niedostepna w tym kraju:-() to BRWI CZCIGODNEGO WIEKU -zielona!Ale ta dzisiejsza tez pyszna.

Amelia2008- przesylka wcale nie jest droga!!!Do 30kg cena taka sama;a ile ciekawych rzeczy mozna zamowic- polecam takie kaszki z herbatnikam Nestle w kartonowych pudeleczkach do picia, cos wspanialego a tu nie ma.Zreszta mi sie nie chce latac po calym miescie i szukac herbatek dla malego do picia,przeciez nie moze ciagle tylko sokow.... a w irlandzkich sklepach nie widzialam rumiankowej, z melisa itp....
Ja tam duzo przez internet zamawiam,glownie kosmetyki,bo tu fatalny wybor :no:

Olga79-Twoj maz w kazdy weekend pracuje do 18??Czy chodzilo Ci o dni w tygodniu?

86ruda- oj niedobrze!Ale czym tak sie zatrulas; tym kupnym tortem????

W kwestii tego babskiego spotkania na miescie- trzeba sie zgadac i okreslic!
Moj typ: za 2 tygodnie,sobota albo niedziela, godz. 12.
Co Wy na to??????????????????????????????????????/

W kwestii tego babskiego spotkania na miescie- trzeba sie zgadac i okreslic!
Moj typ: za 2 tygodnie,sobota albo niedziela, godz. 12.
Co Wy na to??????????????????????????????????????/

pasuje:-)

A u nas dziś taka leniwa niedziela, zdrzemnęłam się nawet niedawno, nic się nie chce robić...Na forum zagłądałam, ale mi się nawet skrobnąc n ie chciało:zawstydzona/y::-D Mój Rafał też dzisiaj jakiś senny i bez energii, może to ta pogoda....

czesc dziewczyny!
ja dopiero wrocilam do domu po 2 dniowych wojażach, wczoraj w Bray-byliśmy u znajomych wróciliśmy dopiero dziś a skoro taka pogoda to pojechalismy na Inny na ryby- ja oczywiscie tylko patrze,a Pawel lowi ale lubie sobie posiedziec. Troche wialo i taki przelotny deszczyk ,ale i tak fajnie.
Emwu 76- a wy gdzie smigacie na te ryby?
Co do spotkania ja w weekend moge kazdy -nie ma problemu, odpowiada mi kazda godzina, a w tyg. po 17, termin za 2 tyg jak najbardziej,:-)
uciekam moze jeszcze cos upichce tak na szybko,

reklama
dziewczyny mnie znow dopadla goraczka i trzeslam sie z zimna jade dzis do lekarza bo niemoze tak byc ze zbuje temp,grypexem i mi przechodzi na 2-3 godz a potem znow juz niemam sily zatoki mnie bola bok plecow temp ponad 39,jade na 11:30 w nocy nic niespalam bo z bolu glowy nieusnelam

Do góry