reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Amelia, najwyżej piżama party będzie:D
Dziewczyny, ja się nakręciłam na koncert Marillion , graja w Dublinie 3. grudnia:) Może któraś się też wybiera?:) tylko nie wiem, co z dzieckiem zrobimy, ale coś się wymyśli:D

reklama
Amelia, najwyżej piżama party będzie:D
Dziewczyny, ja się nakręciłam na koncert Marillion , graja w Dublinie 3. grudnia:) Może któraś się też wybiera?:) tylko nie wiem, co z dzieckiem zrobimy, ale coś się wymyśli:D
Ale bez Fisha to juz nie jest to:no::no::no:Uwielbiam Marillion,ale fishowski.A 3 grudnia,przylatuje szwagier z rodzinka,wiec nici:wściekła/y:,a poszlabym chetnie:tak::tak::tak::eek:

Ale bez Fisha to juz nie jest to:no::no::no:Uwielbiam Marillion,ale fishowski.A 3 grudnia,przylatuje szwagier z rodzinka,wiec nici:wściekła/y:,a poszlabym chetnie:tak::tak::tak::eek:

no tak, ale jednak więcej płyt z Hogarthem nagrali:) ja Hogiego uwielbiam, Fisha szanuje i lubię, a Marillion pokochałam właśnie za "kadencji" Steve'a Hogartha, więc do starego składu specjalnego sentymentu nie mam-chociaz rozumiem fishomaniaków:D Fish to klasa sama w sobie.

dzien dobry kobitki,
u nas Asia przespała wczoraj cały dzień, za to w nocy trochę marudziła ale o niebo lepiej spala, niż wcześniej, ja tylko zerknę na kalendarz wizyt lekarskich czy mamy cos w przyszłym tyg. i może sie wybierzemy;-), pogoda dzis barowa:-(

no tak, ale jednak więcej płyt z Hogarthem nagrali:) ja Hogiego uwielbiam, Fisha szanuje i lubię, a Marillion pokochałam właśnie za "kadencji" Steve'a Hogartha, więc do starego składu specjalnego sentymentu nie mam-chociaz rozumiem fishomaniaków:D Fish to klasa sama w sobie.
A ja zaczelam sluchac fishowskiego Marillionu:tak:i zostal mi sentyment:-D

Czesc dziewczyny:-)Ale paskudna pogoda,siedzimy w domku i sie nudzimy:-(Irlandia bylaby o wiele piekniejsza gdyby nie ten deszcz.Moze wyciagne meza na zakupy na weekend do Irlandii Polnocnej;-)Byla ktoras z was tam juz,ponoc jest o wiele tanej jak tutaj:tak:

młoda24, chyba masz rację, bo sporo moich koleżanek z Limerick jeździ do Belfastu na zakupy, podobno faktycznie taniej;)

No my tez sie wlasnie zastanawialismy czy nie pojechac tam na zakupy przed swietami. Szczegolnie ,ze teraz sterling do euro jest prawie 1:1.

Wiola kuipila sukienke !!!!!!! :)
mam nadzieje ,ze jak ja w domu przymierzy nadal jej sie bedzie podobala :)

reklama
witam,dziewczynki kupilam z MONIKA sukienke i buty,jeszcze tylko szal lub bolerko jasne.,
zaraz wkleje fotke
mloda -faktycznie podobno jest tam duzo taniej w Irlandii Polnocnej

Załączniki

• amelia 176.jpg
    amelia 176.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 48
  • amelia 180.jpg
    amelia 180.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 49
  • amelia 177.jpg
    amelia 177.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 47