reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

Wiesienka123- ja na poczatku,jak Natalcia sie urodzila mialam ciezko,wiele nieprzespanych nocy,w ciagu dnia tez bylo roznie.Mala spala po kilkanascie minut i budzila sie z placzem.Nie wiem jak ty karmisz swoja coreczke,ja karmie piersia i pierwsze tygodnie mala uczyla sie ssac i czesto zasypiala przy jedzeniu(leniuszek),nie potrafila sie dobrze najesc i po chwili budzila sie glodna.Z czasem unormuja jej sie godziny snu,najlepszym sposobem dla mnie bylo wprowadzanie rutyny,tzn.codzienne obowiazki jak karmienie,kapiel staralam sie wykonywac o stalej porze.Z czasem dziecko nauczy sie kiedy pora na jedzenie a kiedy na sen.Potrzeba czasu i cierpliwosci ale jak mi sie udalo to kazdemu sie uda:-)

reklama
witam,
mloda no widzisz wszystko dobrze poszlo na szczepionce a tak sie martwilas wczoraj,wlasnie ja musze tez sie umowic na szczepienie z dr,
jutro jade z monia po sukienke,jeszcze raz przymierze ta biala i zobaczymy moze ja wkoncu kupie

młoda 24- ja karmie butelka, w tym tyg. poprzestawiało jej sie ze wszystkim, spaniem, mniej jje a częściej, dziś jest o wiele lepiej niż wczoraj, może ta pogoda wczorajsza nie była dobra dla niej,;-).Staram sie żeby miała jakieś stale pory jedzenia ale czasami jest tak głodna ze daje jej wcześniej, myślę ze teraz tak po miesiącu zacznie jej sie regulować wszystko i będzie lepiej, :tak:, a ja gotuje właśnie barszczyk czerwony - zapraszam jak któraś ma ochotę:-D

Wiesienka, dawaj tego barszczyku, mniam:)
A ja tak myślę babeczki, żeby w przyszłym tygodniu Was jakoś u mnie zebrać na kawce z dzieciaczkami, co Wy na to? moja teściówka będzie, więc w końcu będę miała luzik i będę mogła normalnie pogadać:D
Czekam na deklaracje:D obiecuję serniczek:D

Ja sie pisze. To moj osatni miesiac na takie wyskoki :)
Potem tak jak Manija i Wiesienka bede pewnie chciala ale nie bedzie wychodzilo.
To Aniu dawaj dzien i godiznke - tym serniczkiem mnie przekonalas :)

Wiesienka, dawaj tego barszczyku, mniam:)
A ja tak myślę babeczki, żeby w przyszłym tygodniu Was jakoś u mnie zebrać na kawce z dzieciaczkami, co Wy na to? moja teściówka będzie, więc w końcu będę miała luzik i będę mogła normalnie pogadać:D
Czekam na deklaracje:D obiecuję serniczek:D
Ja moge tylko w srode,bo mam wolna:tak::-)Co Wy na to??:szok:Szkoda Aniu,ze Cie u mnie nie bylo.:no:Monia chciala nawet jechac po Ciebie:-D:-D:-D

reklama
oki ja tez sie piszeeeeeeeeee!!!
na ten serniczek heheh
aniu od 11wzwyz!!heheheheh a moze od 9 rano znow cie zobacze w pizamce,pieknie wygladalas
oki zartuje z tA GODZINA BEDE NA 11
POZDRAWIAM

Do góry