reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

My juz po kawce i pogaduchach za ktore bardzo Oldze dziekuje:)
Szkoda tylko ze tak krotko!!!! Co oczywiscie najbardziej przezyl Franek, ktory rozstanie z Iga przezywal mi jeszcze przez kolejne 15 min i w trakcie rozmowy z babcia na skypie... jak to mu zle i ze on juz nic nie chce... i ze mu smutno teraz jest...

normalnie chyba sie chlopak zakochal:))))

poza tym mamy pierwsze lozkowe zdjecie Frania i Igi:)

do uslyszenia kobietki!

reklama
To ja dziewoje.

Tak jak Qukie napisała spotkanie bardzo udane:tak:Te, ktore nie skorzystały z zaproszenia niech żałują:-p
Ja również dziekuje za pogaduchy i za pyszna kawkę!Mam nadzieje, że to nie nasze ostatnie spotkanie;-):-)
Co do chłopców to Igusia była zachwycona i Łukaszowi opowiadała z wielkim przejęciem o spotkaniu z nimi.Fakt dzieci bawiły sie świetnie:-)A Franuś i Julek to bardzo fajne i sympatyczne dzieciaki.Zresztą tak fajne jak ich mamusia:tak:

Manijko no szkoda, że nie doczytałaś:-(, ale może uda się nastepnym razem.

Słuchajcie babuszki kiedy do mnie w końcu wpadniecie.Jesli padnie hasło to ja się dostosuję.Wiec zapraszam:-)

Całuję Was mocno i pamietam o tym żeby Wam napisać co mi się przydażylo, ale to długa opowieść wiec może nastepnym razem.Teraz ide się relaksować przed pracą.
Miłego wieczoru:tak:

Witam babeczki:-) matuś, ale dawno nie pisałam:zawstydzona/y: jakaś zaganiana jestem ostatnio, ale postaram się nadrobić, bo się w końcu pogubię w forum, hehehe:)

Spotkanka spotkankami, ale musimy w końcu zrealizować od dawna planowany Bal Samic nr 2!!!! zasada-bez dzieci i mężów:-D wiem, ciężko się dograć, ale może jakoś spróbujemy, co?;)
Dziewczynki, która się bawi w cykanie fotek, to zapraszam do dublińskiej grupy FeeDom-jak coś, dam info na priwa, fajna sprawa!! na razie mam kontakt wirtualny, ale niedługo już na żywo;) pozdro!!!

O widzę powrót zza światów:-D:-D:-DAine ja jak najbardziej za spotkankiem:tak:.Choć widzę, że chwilowo jesteśmy same na polu walki.Jak ja juz zaczęłam pisać to inni przestali:-(No ja nie wiem, śmierdzę czy jak:szok::-D

Baby gdzie jesteście?

hej laseczki!
ja wlasnie wrocilam z zakupow.. dzis mnie naszlo na czerwony barszczyk wiec powedrowalam z chlopakami w poszukiwaniu burakow:)))
zupka nastawiona, kawka pachnie na stoliku a ja biore sie za codzienne przegladanie internetu:)

pozdrawiam!

A dzień doberek drogim Paniom! :D

Jaka piękna pogoda dzisiaj =] Szok =] Musiałam światło właczyć bo nie mogłam do czajnika trafić tak ciemno :-D

Ja sie podpisuje pod Balem Samic 2 wszystkimi czterema kończynami, tylko tutaj musze zaznaczyc, ze nie bedzie mnie w Dublinie przez 2 pierwsze tygodnie listopada :no:
To moze zaproponuję ostatnią sobotę lub niedzielę października? Co Wy na to?

Barmanka dzieki wielkie za sugestię. Zadzwonilam do kliniki i szczepienie BCG mamy w przyszlym tygodniu. Tak to bym czekala niewiadomo jak dlugo :happy:

Buziaki dla wszystkich! :happy:

Dziwczynki ja tak jak Manijka i Aine chętna na bal samiczek, ale chciałabym prosić o zmianę weekendu bo lecimy do Polski 31 czyli właśnie w ostatni weekend października :-(

Manijka może być jakiś inny termin?

witam mamuski:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D,
a ja sie nie odzywalam bo tak wpadlam do szpitala na 3 dni zeby urodzic Joasie,w nocy z niedzieli na poniedzialek odeszly mi wody, pojechalismy do szpitala o 5 a o 6.36 urodzila sie Asia, nie spodziewalismy sie ze tak szybko wszystko ,ale to moze i lepiej:-), w srode juz nas wypisali a dzis polozna sciagnela mi takie klipsy po cesarce,oczywiscie mala sie nie obrocila i stad cc, ale najwaznijesze ze szybko wracam do zdrowia :tak: a mala jest spokojna, ladnie jje i spi i dzis polozna ja pochwalila ze taka silna dziewczynka,:-D

witam mamuski:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D,
a ja sie nie odzywalam bo tak wpadlam do szpitala na 3 dni zeby urodzic Joasie,w nocy z niedzieli na poniedzialek odeszly mi wody, pojechalismy do szpitala o 5 a o 6.36 urodzila sie Asia, nie spodziewalismy sie ze tak szybko wszystko ,ale to moze i lepiej:-), w srode juz nas wypisali a dzis polozna sciagnela mi takie klipsy po cesarce,oczywiscie mala sie nie obrocila i stad cc, ale najwaznijesze ze szybko wracam do zdrowia :tak: a mala jest spokojna, ladnie jje i spi i dzis polozna ja pochwalila ze taka silna dziewczynka,:-D
WIELKIE GRATULACJE WIESIENKA!!!!

reklama
aine, hihi widzę że na dobre rozkręcasz się z aparatem :-):-) super :tak:

olga,eeee ja tam nic nie czuje byś śmierdziała :-p a kataru nie mam :no: :-):-)

quki, wow dopiero 11.30 a ty już tyle rzeczy zdążyłaś zrobić? :szok: sportsmenka jakąś czy co? :eek:

manija, nie ma za co :tak: jakbyś miała jakieś pytania to pytaj jeszcze. jak tylko będe umiała pomóc/doradzić to zawsze to zrobię :tak::tak:

wiesienka, gratulacje kochana!!!!!
ech nie mogę się doczekać jak zobaczę małą Asię :tak::-) i będę wąchać, wąchać i jeszcze raz wąchać szkrabika :-D:sorry::cool2: (tylko proszę mnie nie brać za nie wiadomo kogo :-p ale ja już wam chyba kiedyś pisałam że strasznie brakuje mi tego zapachu noworadzonoego dzieciątka :zawstydzona/y::eek:)

p.s. ja też jestem za Balem Samic. tyle tylko że u mnie to tylko niedziela pasuje :-:)-( (bo to jedyny dzień kiedy mąż ma wolne....)

Do góry