reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Sandyford, Stillorgan, Dundrum i okolic.

reklama
Czesc kobietki,

Ja z taka propozycja: we środę mam zaplanowane spotkanko z Olga ok 11.30 Jesli byly by inne chetne mamuski by do nas dolaczyc to serdecznie zapraszam... adres podam na priv:) ew piszcie na gg 150273.

Buzki
Aneta z chlopakami...

sorki ze tak krotko ale obiecalam Frankowi placuszki z jablkiem wiec idziemy mieszac skladniki:)

a gdzie mieszkasz quki????

Cześć moje kochane kobiałki :-D:-D:-D

Dziewczyny przepraszam, ze nie piszę, ale cały czas cos mam na głowie.Teraz też na chwilkę choc musze się z Wami podzielić kilkoma rzeczami.Niektóre sa szokujące:-DW każdyn razie dziś nie mogę się rozpisywać bo zaraz idę pluchu pluchu z małą, potem czytanie do poduchy:tak:Dzis Łukasz ma wychodne więc ja musze się wszystkim zająć, a czeka mnie jeszcze zadanie z angielskiego:szok::-DNa szczeście nie idę do pracy.Jutro tez cały dzień już zaplanowany od rana:eek:

Bardzo się cieszę, że poznam Qukie:tak:Może jeszcze któraś z Was też przybędzie bo widziałam zaproszenie od Niej:-)

Dziewczynki stesniłam się za Wami.Ciekawe czy uda nam się spotkac w wiekszym składzie.U Gosiaczka nie wyszło.No cóż bywa nawet w najlepszej rodzinie;-)Ja tez nawaliłam:zawstydzona/y:

Teraz już muszę lecieć.Postarm się jak najszybciej znów napisać i tym razem obiecuję napisać o tym co ostatnio mi się przytrafiło:szok::-D

Jak już tu przylazłam to nikt nie pisze:crazy:..........JĘDZE:-D:-D:-D

Amelia2008 pierunie gdzie jesteś?:-DInne widzę też zanimogły, nie wsponając o Aine, kóra się ostatnio ociąga:szok::-D

Karaluchy pod poduchy;-)

Hej kobietki)

Zostawiam przypominajke dla chetnych na spotkanko dzis u mnie ok 11.30.
Dla przypomnienia Beechwood Court przy Stillorgan Rd- Farmleigh Ave
Jak ktos ma ochote na pogaduchy to smialo!

Pozdrowionka
Aneta z chlopakami

reklama
Do góry