reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MAMY Z RZESZOWA

Też mam dzieci do Kozińskiej zapisane ale ja do przychodni chodzę tylko do szczepienia. Dzieci leczę prywatnie u dr Lassotowej.

reklama
Witam Mamuski!
Ale mnie tu dlugo nie bylo co?
My juz wyczekujemy na Nasze Malenstwo termin mam na 21 MARCA coraz blizej i coraz bardziej sie boje porodu.
Tak jak wczesniej pisalam bede rodzic w Anglii pewnie dlatego mam wiekszego stracha no i ta bariera jezykowa.

Dziorka sliczne malenstwo Wielkie Gratulacje!

Pozdrawiam.

Dziorka jakie cudne maleństwo   ;D
Maggusia to masz termin w sam raz na powitanie wiosny  ;D jak się czujesz ??? a o barierę językową się nie mart ważne jest maleństwo żeby było zdrowiutkie a my za Ciebie będziemy kciukasy trzymać. A wiesz co będziesz mieć ???  ;)
ywka Twoja córcia wygląda jak mała księżniczka jest sliczniutka a jakie ma fajne ząbki  ;D. My też dzisiaj na spacerku nie bylismy bo fatalna ta pogoda dopiero kolo 15 się wypogodziło ale juz mi się wtedy za bardzo nie chciało  ::)
A to jest mój skarbek  ;D
zmianarozmiarudsc017734ym.jpg

_Gabi - Fajowy ten Oskarek i jaki męski!
Tym spacerem się nie przejmuj, ja poszłam właśnie o 15,00 i było tak zimno, że wróciłyśmy za 20 min.

Maggusia - mój synek urodził się 20 marca, to bedziesz mieć podobnego łobuza! Daje w kość ale jest przekochany.

Moja córcia ma całe trzy zęby i lubi nimi zgrzytać  :laugh: Wkleję jeszcze coś tylko muszę sie w domu znaleźć, bo chwilowo jestem w pracy.
Ale dzisiaj to fajna pogoda, a ja muszę siedzieć w robocie wrrr........

Pozdrawiam
ywka

No dzisiaj to piekna pogoda jest i zaraz mykamy na spacerek tylko musi się książę obudzić i jeszcze male jedzonko i jedziemy ;D

czesc MAMUSIE,
Dawno mnie juz tu nie byloo :( ale niestety wrocilam do pracy i mam duzo mniej czasu :( Sliczne sa Wasze pociechy :)
A moj MIchas chyba zaczal zabkowac i ogolnie jest ok, tylko jest bardzo duzy, az za duzy, bo wazy ponad 10 kilosow :) takze kawal chlopa.
A jesli chodzi o dr Piwka, to my tez tam chodzimy i naprawde jest spoko facet, tlyko ma jedna wielka wade, bardzo ale to bardzo sie spoznia, ale jest tak sypmatyczny, ze sie zapomina o tym spoznialstwie :)
pozdrawiam wszystkie MAMUSKI Z DZISIUSIAMI

PS
Faktycznie dzisiaj super pogoda na spacer zimowy :)

No, faktycznie 6 miechów i 10 kilosów to troszkę duży misiu! :laugh: Czym Wy go karmicie!!!???  :laugh:

Moja też ma ok 10 kilo.

reklama
;D Karmie Go swoim mlekiem, a od ponad miesiaca dostaje juz zupki,papki,kaszki itp, ale to jak jestem w robocie, a jak juz jestem w domu to tylko karmie piersia :)
ale schudnie jak zacznie sie ruszac, bo na razie jestemy na etapie siadania :) YWKA a kiedy Twoja coreczka zaczela siedac sama ? slyszalam, ze dziewczynki zaczynaja siadac i chodzic pierwsze, a kiedy byly pierwsze zabki

Do góry